- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.421
Niçin en üskatta sen oturuyorsun en alt katı bize vermişsin aşk olsunRica etmekle olmuyor. Topikten atalim.
Cok gurultu yapiyorsunuz sesiniz yukariya kadar geldi.
Ne güzel işte, şiddetli aşk varBen ondan, oda benden beter bir şekilde hemdeboşuna boğa burcu değilimmm çok tehlikeliyim
Aynen hiç rahatsız da değilim şahsenNe güzel işte, şiddetli aşk var
Telapati ya da email diyelim biz suna.Yıldız istediğimizimi duydun
Sonradan gelmeseydin. Bak meyra ya Uc numero. Pink 4 e cikinca sen 6 ya cikabilirsin.Niçin en üskatta sen oturuyorsun en alt katı bize vermişsin aşk olsun
Bende değilimde kocamı bilmiyorumAynen hiç rahatsız da değilim şahsen
Ödev yapanlara değil şekerim bayram, kötü hava dinlemeden, herdaim topikte hazır bulunan bize yıldız verTelapati ya da email diyelim biz suna.Yildiz iyi fikir. Odevi yapanlara yildiz verelim.
Sonradan gelmeseydin. Bak meyra ya Uc numero. Pink 4 e cikinca sen 6 ya cikabilirsin.
Banane banane bende kaçak kat çıkarımmm hıhTelapati ya da email diyelim biz suna.Yildiz iyi fikir. Odevi yapanlara yildiz verelim.
Sonradan gelmeseydin. Bak meyra ya Uc numero. Pink 4 e cikinca sen 6 ya cikabilirsin.
Hiç mi hissettirmiyor yahuBende değilimde kocamı bilmiyorum
Ödev yapanlara değil şekerim bayram, kötü hava dinlemeden, herdaim topikte hazır bulunan bize yıldız ver
Banane banane bende kaçak kat çıkarımmm hıh
Kıskandığını mı hayır. Kıskanılmakta hoşuna gidiyor gibi davranıyo :)Hiç mi hissettirmiyor yahu
Sen simdi bize extradan birşey vermiycen miTamam siz AS osyetiksiniz.
6 numeroyu begenmedin mi sen simdi. Kal o zaman sekizde.
Topiğe en çok uğrayanlar diye liste yapalımTamam siz AS osyetiksiniz.
6 numeroyu begenmedin mi sen simdi. Kal o zaman sekizde.
sizin burçlarınız nedir =)Kıskandığını mı hayır. Kıskanılmakta hoşuna gidiyor gibi davranıyo :)
Sen simdi bize extradan birşey vermiycen mi
:) ama şöyle birşeyde var ki lucky i temsil ediyorum, ondan 3e gitmemiş oluyorTopiğe en çok uğrayanlar diye liste yapalım
Pinko 1
Ben 2
Sende 3 ol
yanlış yapmışsın listeyi hıh hıh hıh bananeee bananeeeeeeeeeeeee
Ben akrep eşim balıksizin burçlarınız nedir =)
En altta olmak istemiyorumm topicte deprem olsa canım olacağım:) ama şöyle birşeyde var ki lucky i temsil ediyorum, ondan 3e gitmemiş oluyor
Kıskandığını mı hayır. Kıskanılmakta hoşuna gidiyor gibi davranıyo :)
Sen simdi bize extradan birşey vermiycen mi
Topiğe en çok uğrayanlar diye liste yapalım
Pinko 1
Ben 2
Sende 3 ol
yanlış yapmışsın listeyi hıh hıh hıh bananeee bananeeeeeeeeeeeee
uyumları nasılmış peki sen ateşlisin onu biliyorum hahahaha akreptenBen akrep eşim balık
evet var hıh idolümsünnn 23 nisanda gelcem koltuğunu oturt beniSizi VIP sosyetiklere ekliycem.
Demek yerimde gozun var.
Mükemmel uyum diyoruyumları nasılmış peki sen ateşlisin onu biliyorum hahahaha akrepten
Tamam buda olur bi farkımız olsundaSizi VIP sosyetiklere ekliycem.
Demek yerimde gozun var.
Canım alt kat daha iyi biz inene kadar sen kurtulursunEn altta olmak istemiyorumm topicte deprem olsa canım olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?