- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.481
Canımsagolasın ablacım seninde ellerinden öpüyorumm
müsait olduğunda senden yemek konusunda büyük bir yardımını alıcamm =)
İyi tutturdunMeryem geldiğinde ha bire takılırım artık hahahaha
Abla bana höşmerim nasıl yapılıyor resimli bir şekilde hatta videolu bir anlatımını bulabilir misin.. =(Canım
Tamam canım ne zaman istersen
Aboooooooovv bunlar beni çok yaşlı yaptıBende ellerinden öpeyim bariBurda o smiley yok yanakla idare et artık
Bende pirzola tarifi istiyorumCanım
Tamam canım ne zaman istersen
kaçar mı artıkkkkİyi tutturdun
Görümcemsin, idolümsün tamamen saygı baabında öpüyorum ellerindenAboooooooovv bunlar beni çok yaşlı yaptı
Sıraya girin harçlık vereceğim
Tamam öyle olsun
mrb cnm :)Huhuuu ben geldim
Tamam eve gidince araştırır sana uygun bir anlatımla anlatırımAbla bana höşmerim nasıl yapılıyor resimli bir şekilde hatta videolu bir anlatımını bulabilir misin.. =(
Görümcemsin, idolümsün tamamen saygı baabında öpüyorum ellerinden
Malzemeyi verdi yanlız hiç çekinmedenkaçar mı artıkkkk
Merhaba hoşgeldinizmrb cnm :)
Benim tarif araya kaynadıTeşekkür ederim
Tatildeyim dönüşte hatırlatırsanızBenim tarif araya kaynadıPirzola tarifi istiyorum bende en lezzetlisinden
Çok iyi olur ablacım , ama böyle dakikalarını falanda yaz pişirmelerin etmelerin ölçüleri süreleri tam istiyorumTamam eve gidince araştırır sana uygun bir anlatımla anlatırım
benim lafımdan sonra insan hiç yoktan kendini belli etmezdi yaaaMalzemeyi verdi yanlız hiç çekinmeden
Tamam 1 aydır canım istiyor dayanıyorum, bir süre daha beklerim nolcekTatildeyim dönüşte hatırlatırsanız
Napıyorsun canım =)mrb cnm :)
Hakkaten haa.. bence başına gelebilecekleri kestiremedibenim lafımdan sonra insan hiç yoktan kendini belli etmezdi yaaa
ben olsam etmezdim hahaha
Tamam anlaştık Gelin HanımTamam 1 aydır canım istiyor dayanıyorum, bir süre daha beklerim nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?