- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.461
yapması için laf çarpıt zorla da ols ayapsın yaaaaPek umudum yok ama bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapması için laf çarpıt zorla da ols ayapsın yaaaaPek umudum yok ama bakalım![]()
Neden uyumalıymışsın :)Aynen kuzum.Bende bugün kahve içtim. Uykum yok. Uyumalıyım ama..
Yok kızz işlemiyor onayapması için laf çarpıt zorla da ols ayapsın yaaaa![]()
İkisini bir güne sığdırmamış bazıları unutmamak için ve ikisinin hediyesini bir günde almak düşüncesiyle olsa gerek öyle yapıyorlar ya..Neden uyumalıymışsın :)
Yok kızz işlemiyor onaBu sene tersini yapcam sessizce bekliycem bakalım, evliliğimizde ilk doğum günüm. Adamında işi zor 2 ay sonrada evilik yıl dönümümüz özel gün bitmiyor
![]()
Bende simdi yattim uyuycam gozumden uyku akiyorAynen kuzum.Bende bugün kahve içtim. Uykum yok. Uyumalıyım ama..
Napeem daha evime yeni geldim dus aldim simdi yatcam inşallahSeninde bayramın mübarek olsunNapıyosun
Aklına gelse yapardı aslında zekidir de ama aceleye geldi düğün, çok da planda yoktu aniden karar verdik, hemen isteme düğün oldu adam plan yapamadıİkisini bir güne sığdırmamış bazıları unutmamak için ve ikisinin hediyesini bir günde almak düşüncesiyle olsa gerek öyle yapıyorlar ya..
![]()
Ohh.. Allah rahatlık versin diyelim o zamanBende simdi yattim uyuycam gozumden uyku akiyor
Napeem daha evime yeni geldim dus aldim simdi yatcam inşallah
Bizim esimin dogum gunuyle resmi nikah gunumuz ayniİkisini bir güne sığdırmamış bazıları unutmamak için ve ikisinin hediyesini bir günde almak düşüncesiyle olsa gerek öyle yapıyorlar ya..
![]()
Hadi uyu canım şimdiden iyi gecelerBende simdi yattim uyuycam gozumden uyku akiyor
Napeem daha evime yeni geldim dus aldim simdi yatcam inşallah
al işte canlı örnek burdaymış pinko hahahBizim esimin dogum gunuyle resmi nikah gunumuz ayni![]()
Aynen öyleal işte canlı örnek burdaymış pinko hahah![]()
Allah razı olsun kalip sizle sohbet etmek isterdim ama xok yorgunum size iyi sohbetlerOhh.. Allah rahatlık versin diyelim o zaman![]()
Ederiz canım zamanımız bol nasılsa, senin cadı doğana kadar vaktimiz varAllah razı olsun kalip sizle sohbet etmek isterdim ama xok yorgunum size iyi sohbetler![]()
aynennnnn örnek meryemi meryem örneği çekti valla hahahaAynen öyleBu kadar denk gelebilirdi
![]()
tamam canım tatlı uykular
Müeccin mi olcan başımızaaynennnnn örnek meryemi meryem örneği çekti valla hahaha![]()
sagolasın ablacım seninde ellerinden öpüyorummBayramınız kutlu olsun
Küçüklerin gözlerinden,büyüklerin ellerinden öpüyorum![]()
Bende ellerinden öpeyim bariBayramınız kutlu olsun
Küçüklerin gözlerinden,büyüklerin ellerinden öpüyorum![]()
Meryem geldiğinde ha bire takılırım artık hahahahaMüeccin mi olcan başımıza![]()