- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.401
Ödevlerini yapmayanlar lütfen yapsınlar artık rica ediyorummmm =DKizlar kizlar mecburi islerim var, bir kac gun gelemem haber vereyim dedim. Niye haber veriyorsam .ASosyestikler simdilik hoscakalin. Odevin yeni gunu haftaya cuma, puanlama ve lakap verme Cumartesi gunu. Artik tatil gibi bir bahanenizde yok. Gelmeyenin lakabi BOSosyetik olarak kalir.
Yapmazsak nolcekÖdevlerini yapmayanlar lütfen yapsınlar artık rica ediyorummmm =D
Yapınnnn yapın ki diğer ödevlere geçelimmm beYapmazsak nolcek
MerhabaYapınnnn yapın ki diğer ödevlere geçelimmm beparmağımın etini kopardım ben nohut tanesi büyüklüğünde , alt derimi görüyorum merhaba de
Dün sohbet arasında baya bi uğraştım , en sonunda diğer elimle bi sonraki evrede de dişimle kopardımmmMerhabanasıl becerdin
Aşıkmısın sen, kendine zarar verip duruyorsun :) İyiyim ben tatlım. Bugün geçti artık rahatladım :)Dün sohbet arasında baya bi uğraştım , en sonunda diğer elimle bi sonraki evrede de dişimle kopardımmm
Sen nasıl oldun canım
Aşıkmısın sen, kendine zarar verip duruyorsun :) İyiyim ben tatlım. Bugün geçti artık rahatladım :)
Derin düşüncelerdesin yani, paylaşmak istersen burdayımbu aralar düşündüğüm şeyler çok ondandır belki be kuzum..
Her zaman canım benim zaten içimi dökmek istersem hemen ararım seniDerin düşüncelerdesin yani, paylaşmak istersen burdayım
Geçen videoda sesimi duydum, nekadar iğrençmiş sizde benim duyduğum gibi duyuyorsanız birdaha konuşmuycam diyordum eşimeHer zaman canım benim zaten içimi dökmek istersem hemen ararım seni
Sesin beni sakinleştirir =)
yok bence sen videoda farklı duymuşsun sesiniGeçen videoda sesimi duydum, nekadar iğrençmiş sizde benim duyduğum gibi duyuyorsanız birdaha konuşmuycam diyordum eşime
Gencim çünküyok bence sen videoda farklı duymuşsun sesini
valla bana sesin çok genç geldi =)
çıtırsın çıtırrr maşallah
enişte bey kıskanırda seniGencim çünkükardeşimle gezmeye çıkarız sevgili sanarlar bizi, çocukla aramızda 7 yaş var
Yok ya nerdeeeenişte bey kıskanırda seni
Aynen öyle yapalım gidelim bize ulaşına mesaj atalım yıldız koysunlar bizim nicklerin önüne hahahaYok ya nerdeeehiç öyle şeyler yapmıyor. Benden ona fırsat kalmıyor
Biz kendi nikimizin önüne yıldız koydurttururuz yarışmadan sonra
Kıskanılacak birşey yapmıyorum ki, kafası rahat adamınAynen öyle yapalım gidelim bize ulaşına mesaj atalım yıldız koysunlar bizim nicklerin önüne hahaha
kıskanılmayacak kadın mısın sen !
Ben ondan, oda benden beter bir şekilde hemdeKıskanılacak birşey yapmıyorum ki, kafası rahat adamın
Seninki kıskançmı?
Ödevlerini yapmayanlar lütfen yapsınlar artık rica ediyorummmm =D
Yıldız istediğimizimi duydunRica etmekle olmuyor. Topikten atalim.
Cok gurultu yapiyorsunuz sesiniz yukariya kadar geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?