- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.601
Tabisi de ben de varımmm ne yapmak lazımmSen Yarışcan mı bizimle? Bugün başlıyoruz, 28 ine kadar zayıflıcaz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabisi de ben de varımmm ne yapmak lazımmSen Yarışcan mı bizimle? Bugün başlıyoruz, 28 ine kadar zayıflıcaz :)
Zayıflaman lazım diyet yaparsınTabisi de ben de varımmm ne yapmak lazımm
Selamselammmmlar
konu diyett mii tel taktırın tel
Neremize :)konu diyett mii tel taktırın tel
dişinize dişinize benim 1 yıldır var o eski halimden eser yok şimdiNeremize :)
Ya ben düşündüm bir ara da, dişime yapılacak bir sürü işlem var :) ona zor sıra gelirdişinize dişinize benim 1 yıldır var o eski halimden eser yok şimdi
hadi yaa aman şaka yaptım zaten taktırma cok zor ya neler çekiyorum ben artık acı cekmeye alıştım acıları zevk verir oldu ama iyi zayıfladımYa ben düşündüm bir ara da, dişime yapılacak bir sürü işlem var :) ona zor sıra gelir
Neden acıyor ki, baskı mı yapıyor?hadi yaa aman şaka yaptım zaten taktırma cok zor ya neler çekiyorum ben artık acı cekmeye alıştım acıları zevk verir oldu ama iyi zayıfladım
ooo cok şey var keşke sadece baskı yapsa .. her ay zaten kontrol var her ay 1 hafta birşey yiyemiyorsun ısırmak yasak zaten sert birşeyler yemek yasak bir döneri yarım saate anca bitiriyorum mesela benmle dalga geçiyorlarNeden acıyor ki, baskı mı yapıyor?
İtinayla vazgeçirdin telden :) artık planlarım arasında diş teli yok :) geçmiş olsun, takma sen milleti.ooo cok şey var keşke sadece baskı yapsa .. her ay zaten kontrol var her ay 1 hafta birşey yiyemiyorsun ısırmak yasak zaten sert birşeyler yemek yasak bir döneri yarım saate anca bitiriyorum mesela benmle dalga geçiyorlar
dişlerine çivile vuruyolar gibi
hahaaahh tek iyi yanı kilo vermek oldu işte o dalga gecenler arkdaşlarm zaten onlarda şakasına takılıyor alıştım artık canm yaİtinayla vazgeçirdin telden :) artık planlarım arasında diş teli yok :) geçmiş olsun, takma sen milleti.
Merhabaa Günaydın
Yahu Konya da aileler yapıyo hep
düğün salonu 20 bin mi
Tekirdağdaa yapmıyolarmıki
Ya ben 2 yillik evliyim. Kadin hastaliklarim var. Bebek istiyorum olmuyor. Esim tam bir cocuk hastasi diyebilirim. Ama benm bebegim olmuyor..kendimi cok yetersiz hissediyorum. Mutsuzum,yalnizim. Kimseyle konusamiyorum. Bik bik hemen akil veriyolar. Kimse beni anlamak istemiyor. Amaan olur ne dert ediyosun diyolar. Ama doktorum bile o kadar umutlu degil... Kocama kac defa dedim bosanalim diye boşasa ölürüm herhalde cok asigim ona... Ama o kabul etmedi,iyi ki etmedi
Surekli yilarca cocuk sahibi olmamis,tedavi gormus cocugu olmus kadinlarin hikayesini okuyorum. Kendimi kandiriyorum belkide...umut ariyorum,bi dala tutunmam lazim yoksa devam edemem...
Gebelik testlerinden koleksiyonum var bugun kasiklarim agriyodu 2 aydir adet gormuyorum zaten de yine de test yaptim bi umut fıs cikti onun etkisi bu ruh halim..
Özür dilerim cok uzun oldu,cok konustum. Caninizi sıktım. Dinlediginiz icin teşekkür ederim
Günaydın =)
Günaydınlar
Yok vazgeçmeyin:)Bir süre sıkıntı olur ama belki( sizde olmaz hem,benim yeğenimde takmışdı bişi sölemedi) dişleriniz düzelirİtinayla vazgeçirdin telden :) artık planlarım arasında diş teli yok :) geçmiş olsun, takma sen milleti.
hahaaahh tek iyi yanı kilo vermek oldu işte o dalga gecenler arkdaşlarm zaten onlarda şakasına takılıyor alıştım artık canm ya
bak yeşil çay da iyi zayıflatıyor.
PembelokulcumWuuu gecmisi okumak yzun sürdü selam herkese benden bir çay
Yalnız ben konyalı da degilim konyada da oturmuyorum onu nereden cıkardınız acaba cok güldüm muhabbetlerinize
Aranızda en sosyetik benim söylemedi demeyin
Benim sevgilimin ailesi yapmiyor iste kendileri evlenirken onlara kimse yardim etmemis filan filan erkek adam dugununu kendi yapar evini kendi kurarmis
Meraba Elif hanim saygilar :)
Yemekli ama :)
Tekirdag ya da edirneli sevdigimin babasi ama tam olarak bilmiyorum memur olduklari icin tayinci olmuslar yillarca
Ah canim ya kiyamam ben de cocuk delsiyim ne kadar zor bi durum oldugunu tahmin edebiliyorum
Seni en iyi sen anlarsin kimse anlayamaz derdini yeterince
Bize dua etmekten baska ne duser bilemiyorum Rabbim gonlunuze gore versin
Gunaydin
Gunaydinlae
Yok vazgeçmeyin:)Bir süre sıkıntı olur ama belki( sizde olmaz hem,benim yeğenimde takmışdı bişi sölemedi) dişleriniz düzelir
Pembelokulcum