- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.621
Gercekten 51 yasinda misiniz :)
Hayir yalanciktan. Bir bayan hissettigi yastadir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten 51 yasinda misiniz :)
Hayir yalanciktan. Bir bayan hissettigi yastadir.
Her bi zaman:).Ancak görmeyebilirim foruma yazılanları uyarırsanız memnun olurumEki Görüntüle 1241283
Yok yok
Ya benim diş etlerimde çekilme var. Korkumdan ona gidemiyorum henüz :) onu halletsem diğerlerine de bakcam. Acayip dişçi fobim varYok vazgeçmeyin:)Bir süre sıkıntı olur ama belki( sizde olmaz hem,benim yeğenimde takmışdı bişi sölemedi) dişleriniz düzelir
Pembelokulcum
Ya benim diş etlerimde çekilme var. Korkumdan ona gidemiyorum henüz :) onu halletsem diğerlerine de bakcam. Acayip dişçi fobim var
Yine kaale almayacak Aman Allah im. Kustum ben gidiyorum.
Canim telefon dan giriyorum Link açılmadı, eve gidince bakarımYine kaale almayacak Aman Allah im. Kustum ben gidiyorum.
Hadi ya :) bizimle zayıflama yarışına katılcan mıSelam canim dedigim gibi erken yattim amma gec uyandim ya 14 saat uyumusum benim plan yine tutmadi
Erken yattim erken kalkamadim
Bisikletten sonra yuzmeye gittim saunada uyuyakalmisim
Allahtan orada her daim duran bir gorevli var farketmis uyudugumu
Ordan coktim evde uyuyuverdim hemen
Canim telefon dan giriyorum Link açılmadı, eve gidince bakarım
Hadi y
Hadi ya :) bizimle zayıflama yarışına katılcan mı
:) iyi mademHm bence ben zaten zayifim ya 52 kiloyum zayiflama gibi bir dusuncem yok canim
Fobi bende de var.Senelerde ağzım kırılmış dişlerin kökleri ile dolaştım(Sebebi annemin anesteziden şoka girmesi,banada olursa idi).En son kışın ağzımdan 5 tane kök/ kırık dişi temizlettim.Şimdi protez yapılacakYa benim diş etlerimde çekilme var. Korkumdan ona gidemiyorum henüz :) onu halletsem diğerlerine de bakcam. Acayip dişçi fobim var
:) iyi madem
Yaa kötüymüş... bende uyutarak yapsınlar istiyorum ama eşim yok diyo, tehlikeli diye, kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Zor ya diş.Fobi bende de var.Senelerde ağzım kırılmış dişlerin kökleri ile dolaştım(Sebebi annemin anesteziden şoka girmesi,banada olursa idi).En son kışın ağzımdan 5 tane kök/ kırık dişi temizlettim.Şimdi protez yapılacakEki Görüntüle 1241313
:) iyi madem
Hadi ya :) haketmiştim sen nasıl uyudum O kadar saat :)sen de ileri gelen üyeler listesine girmişsin