- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.581
Tamam hadi kafana takma, her sey hallolur. Iyi geceler.Ben kaciyorum canim. Dus alip yaticam. Sabah erken kalkmam lazim. İyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam hadi kafana takma, her sey hallolur. Iyi geceler.Ben kaciyorum canim. Dus alip yaticam. Sabah erken kalkmam lazim. İyi geceler
Kimler var kimler yok =)
Sen , daha dünkü bebe bana ne saçmalıycan mı dedin ben yanlış mı görüyorumhee ya alış verişş merkezindeyim satış yapıyommm konuş bağlım ne konuşacan
ne saçmalıcan
Napıyosun baş sosyateeeeeeBen varim , KK var.
Napıyosun baş sosyateeeeee
Yok ben almıyım ya , ölümüne yemek istiyorum her şeyiKiz zayiflama yarismasi yapiyoruz var misin?
Yok ben almıyım ya , ölümüne yemek istiyorum her şeyi
Tatlıya gömüldüm geldim sabahtan itibaren yiyemicem diye :)
Merhabaa GünaydınKK elit kesimi olarak burada toplaniyoruz. Sosyetik olanlar, kendini oyle hissedenler arada gelin denize karsi bir cayimizi icin. Gezegenler uyumlu. Sinirsiz geyik. Dibine inin ama dipten kum cikartmayin.
[TD1] A AklinYolu1 [/TD1] [TD1] @Nevreste [/TD1]
1
2
[TD2]3[/TD2][TD1] @meyra__ [/TD1]
[TD1]4[/TD1][TD1] @EnHarbiKiz [/TD1]
[TD1]5[/TD1][TD1] @PembeLokum [/TD1]
[TD1]6[/TD1][TD1] pinkstrap [/TD1]
[TD1]7[/TD1][TD1] Dilaraginosss [/TD1]
[TD1]8[/TD1][TD1] Huy Meselesi [/TD1]
[TD1]9[/TD1][TD1] @_Nicomedia_ [/TD1]
[TD1]10[/TD1][TD1] @eses07 [/TD1]
[TD1]11[/TD1][TD1] @Angelic Nurses [/TD1]
[TD1]12[/TD1][TD1] @Elif [/TD1]
[TD1]13[/TD1][TD1] @elkremi [/TD1]
Damlaşım napıyorsun=)Merhabaa Günaydın
İşş güç çalışıyorum kuzumm sen napiyon :)Damlaşım napıyorsun=)
Aa sorma sıskaydın evlenmeden çnce 47 kilo evlendim bi yıl geçti ve ben 55 im şuan bu boyla ayrıcaaa bölgesel kilo aldım Sadece göbek bi değişiklik yok başka Yoğurt yemeye başlıcam bugün hatta süt bulabilirsem kendim mayalıcam ayrıca ekmek de yok arık söZ verdiğim gibi Ama abur cuburdan nasıl vazgeçcem ay allahım şekerim düşer bayılırım benAmann o bende de var evlenmeden 1 sene öneceye kadar ekmeğin içine pilav koyup yerdim, evde çikolata kalmamışsa kriz anlarımda kakaoyu kaşık kaşık yerdim ve 49 kiloydum. Evlendikten sonra ne yesem kilo yaptı :) 59 oldum gören şok geçiriyor :)
Burdayım :) telefondan giriyorum da geç kalıyorum bazen. Napıyosun nasılsın :)Pinki pinki nerdesinnnn
Margarikotin ne demek kuzumPinki pinki nerdesinnnn
Sen Yarışcan mı bizimle? Bugün başlıyoruz, 28 ine kadar zayıflıcaz :)Aa sorma sıskaydın evlenmeden çnce 47 kilo evlendim bi yıl geçti ve ben 55 im şuan bu boyla ayrıcaaa bölgesel kilo aldım Sadece göbek bi değişiklik yok başka Yoğurt yemeye başlıcam bugün hatta süt bulabilirsem kendim mayalıcam ayrıca ekmek de yok arık söZ verdiğim gibi Ama abur cuburdan nasıl vazgeçcem ay allahım şekerim düşer bayılırım ben