- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemisim oyle oduluOdul verdigin kilo olacak.
Ne olsun:)
Yemisim oyle odulu
Afilli biseyler olsun ne bileyim birinciye mini cooper mi hediye edilse acaba
0 bedene kadar yolunuz var yaniKeyfin bilir biz sifir beden olurken sen odulu yersin .
0 bedene kadar yolunuz var yani
Sonucta evli bir hatunum ben. Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi modunda bi kocam var ona kalsa 5 kilo daha almam lazim. Dana gibi bisey olayim istiyo herhal boyum 163 kilom 59 suan. 55 olsam tatmin olurum
65,5 tun dimi sen? 10 kilo vermek zor olmaz mi 28 ine kadarBakalim sifir mi olucaz baska bir sey mi olucaz Ben aliskinim siz korkun bence. 55 olsam ben de tatmin olurum .
65,5 tun dimi sen? 10 kilo vermek zor olmaz mi 28 ine kadar
Ee nolcak simdi65.5 degilim iste tarti bozukmus, 66.5 . Biz oranla yarisiyoruz 55 olmamin sizinle alakasi yok.
Ee nolcak simdi
Hee amacina en once ulaşan birinci olacak yani. Caktim kofteyi panpaHerkesin kilosuna gore orani oldugu icin baslangic kilosu ya da bitis kilosu onemli degil.
Hee amacina en once ulaşan birinci olacak yani. Caktim kofteyi panpa
Ya iyi de benim fazlaligim 4 kilo. Size yetiseyim diye niye 49 kiloys duseyim kiHayir hala cakmamissin. Oran yuzdesi fazla olan kazaniyor panpa.
Ya iyi de benim fazlaligim 4 kilo. Size yetiseyim diye niye 49 kiloys duseyim ki
Baştan maglup oluyorum bu durumda
Ya uf tamamAy Allah im ya 16 gunde 4 kilo anca veririz zaten.