- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.501
Elimde eski zayıf resimlerimden başka mutu edecek birşey yok Diyeti hep beraber yapalım yarışalım hatta gaz vermiş olalım birbirimize :)Sen eskiye donuk ov kendini, o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde eski zayıf resimlerimden başka mutu edecek birşey yok Diyeti hep beraber yapalım yarışalım hatta gaz vermiş olalım birbirimize :)Sen eskiye donuk ov kendini, o zaman.
Elimde eski zayıf resimlerimden başka mutu edecek birşey yok Diyeti hep beraber yapalım yarışalım hatta gaz vermiş olalım birbirimize :)
Oran belirlerdik mesela herkes 9 kilo verecek gibi :) İyi madem senin engellerin kalktığı zaman denerizOlmaz sen 59.9 sun ben 66.5 ben 59. 9 olayim sonra. Gerci kaca dusecegim ki . Master basladiktan sonra agir diyet yapamam, kafam calismiyor da.
Oran belirlerdik mesela herkes 9 kilo verecek gibi :) İyi madem senin engellerin kalktığı zaman deneriz
Yenmekde var yenilmekte :) Tam olarak 56.5Tamam oranli oluyorsa 21 inde baslayip 28 inde bitirelim. Yenerim ama seni. Kac kilosun soyle bakayim.
Yenmekde var yenilmekte :) Tam olarak 56.5
ne yıceksınız ne yemıceksınz bende varımmmYarin basliyor muyuz o zaman. Her dort gunde bir rapor veriyoruz. 16 gun suruyor , 27 gecesi bitiyor anlastik mi.
:) anlaştık. Bak liste de çoğalıyor. Gelmek isteyenlere de haber verelimYarin basliyor muyuz o zaman. Her dort gunde bir rapor veriyoruz. 16 gun suruyor , 27 gecesi bitiyor anlastik mi.
ne yıceksınız ne yemıceksınz bende varımmm
:) Ben şimdi den resimi çekmiştim. Tamam aç şimdiden katılmak isteyende gelir hem yarına kadar :)Istedigini yersin o sana kalmis. Verdigin kiloyu/ Suanki kilona boluyoruz. Yuzdesi yuksek sonunda kazaniyor. Tabi yalan soylemek yok. Yarin sabah tartiliyoruz, giysisiz hatta ben bir topik acayim ya izin varsa.
:) Ben şimdi den resimi çekmiştim. Tamam aç şimdiden katılmak isteyende gelir hem yarına kadar :)
Bizde burdan yapalım o zaman bizim sosyete isterse katısın :)Yarisma takimlari var , bu onlardan farkli ama kizmasinlar.
Gel hele :)Ben kahve kokusuna dayanamiyorum cok midem bulaniyor. Bende 88 dogumluyum. Sadece kahvalti yapiyorum diger ogunler meyve sebze salata falan yiyorum
Gel hele :)
Diyetlerden haberi yok, zayıf rakip boşver katılsın :)En Harbiyi almayalim.
Gitmiş başka geyiklerde geziyorEn Harbiyi almayalim.
Diyetlerden haberi yok, zayıf rakip boşver katılsın :)