- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.341
:) Sende milleti az tahrik etmiyon haniAynen. Arada cirkef bir alintida oluyor. Uzerinden saatler gecmis,konu olmuş 100 sayfa. Gelde cvp yaz bana bildirim yollatip tahrik etme bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) Sende milleti az tahrik etmiyon haniAynen. Arada cirkef bir alintida oluyor. Uzerinden saatler gecmis,konu olmuş 100 sayfa. Gelde cvp yaz bana bildirim yollatip tahrik etme bari
Onu bana demiycen kazenw diycen kuzum ;dAynen. Arada cirkef bir alintida oluyor. Uzerinden saatler gecmis,konu olmuş 100 sayfa. Gelde cvp yaz bana bildirim yollatip tahrik etme bari
Psikolojik oyunlar oynama bizeHer zaman supheci olun ahaha
:) Bana gel temizlik yapalım açılırsınSıkıldım
Evet şu an o ifade gibiyim zaten
Dur geliyorum =D bişi anlatcam =DPsikolojik oyunlar oynama bize
:) Bana gel temizlik yapalım açılırsın
Allah canini almaya kizz tövne et carpilcan:) Sende milleti az tahrik etmiyon hani
Onu bana demiycen kazenw diycen kuzum ;d
Gel gel dinliyorumDur geliyorum =D bişi anlatcam =D
Konun neydi ki dur bende okuyayım 22 olsun :) Dışardan amma takipçin varmış bu aradaYok ben almayayım
Konumu okuyan kişi sayısına bakın
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 21, Ziyaretciler: 608)
Yok ben almayayım
Konumu okuyan kişi sayısına bakın
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 21, Ziyaretciler: 608)
Ya kuzum gribe en iyi gelen ilaç ne ? üst solunum yollarına iyi gelen ?:) Bana gel temizlik yapalım açılırsın
Koptum ya Ben gayet iyi niyetli söylemiştimAllah canini almaya kizz tövne et carpilcan

Sana demedim canim siteyeydi sitemim
Konun neydi ki dur bende okuyayım 22 olsun :) Dışardan amma takipçin varmış bu arada
Korktum valla eşimde grip geçen gittim ilaç aldım, bi an tanıdık mı diye düşündüm :) Sen ne ayaksın kız İlaç ismi vermek yasak değil mi tuzağa mı düşürcen beniYa kuzum gribe en iyi gelen ilaç ne ? üst solunum yollarına iyi gelen ?
Hangi konu bu? Dur burnumu sokayım
C vitamini canim. Toz icecekler varya onlar iyi geliyorYa kuzum gribe en iyi gelen ilaç ne ? üst solunum yollarına iyi gelen ?
Benm burnumun neyi eksikSiyasette. Kızdıran asansör esprisi Sok sok sende zaten 600 kişi burnunu sokmuş
Benm burnumun neyi eksik
Yok canım o şekilde değil de ,antibiyotik olarak sormuştum ben burun akıntısı ve boğaz yanmasına ne iyi gelir ki.. =/C vitamini canim. Toz icecekler varya onlar iyi geliyor
özeline bak :)Yok canım o şekilde değil de ,antibiyotik olarak sormuştum ben burun akıntısı ve boğaz yanmasına ne iyi gelir ki.. =/