- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.061
niye ki konusuruz inşallah ...Anlasiyoruz onda sorun yok demistim ama bir sene sonra konusur muyuz bilmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye ki konusuruz inşallah ...Anlasiyoruz onda sorun yok demistim ama bir sene sonra konusur muyuz bilmem.
Şartlar böyle gerektiriyor be gülüm.
Good night. : )
Bu da good night kiss'in.
Bakiyim ben senin icin :) Ben evlendigimden beri istiyorum canim.. 5 yila dogru gidiyorum evlilikte..yok canım instagram...Kaç yıllık evlisin yasın küçükmüş aslında cocuk yapmaya yeni mi karar verdin..Benimkiler ilk gnden beri torun diye tepemizdeler..
loyalty bak biz lucky le düne kadar küstük ne tartismalar ne banlar yedik bi bilsen
niye ki konusuruz inşallah ...
İçimden geldi.
Aranızda paylaşın.
erken evlenmişsin hayırlsı olsun canım yaa..Benim şansıma ya eşim ailede tek erkek sülalede de öle başka erkek yeğen falan kuzen yok tohumluk yapmıslar töbe töbeo yüzden ama eğer hamile kalırsam ve kız olursa suratlarını merak ediyorumBakiyim ben senin icin :) Ben evlendigimden beri istiyorum canim.. 5 yila dogru gidiyorum evlilikte..
yok bizim tepemizde olan yok sukur benden baska
Kaca boluyoruz kizlar.
aaa ustume iyilik saglik...Dun sarhostum hatirlamiyorum.
Konusuruz tabi.
hahahaha tohumluk hahahaha alemsinerken evlenmişsin hayırlsı olsun canım yaa..Benim şansıma ya eşim ailede tek erkek sülalede de öle başka erkek yeğen falan kuzen yok tohumluk yapmıslar töbe töbeo yüzden ama eğer hamile kalırsam ve kız olursa suratlarını merak ediyorum
iyi gecelerkg almak için
o zaman ben uyuyum galiba kafa gitti benim
o adaletsiz dünyadan rahatca kilo alabilmeyi de ben istiyorum işte Şuan kilom iyi şükür ama biraz daha alsam fena olmazkilo almak için diyet mii??
Adaletin bu mu dünya?Kilo almasam yeterlii Allah'ım teşekkürler...
Sana özel extralı öpücük.
Tepe tepe kullan.
aaa ustume iyilik saglik...
kaç kilosun ki ve boyun kaç tabi onu tartcam kafamdaiyi geceler
o adaletsiz dünyadan rahaca kilo alabilmeyi de ben istiyorum işte Şuan kilom iyi şükür ama biraz daha alsam fena olmaz
bisiy demedin tekrar kusuyorum ben al mektuplarini ver mektuplarimi18 tane uc e bolunebilir sayi.
Ne demistim pardon.
bisiy demedin tekrar kusuyorum ben al mektuplarini ver mektuplarimi
napim yaa hergün yeni bi muhabbet kv artık taktik değiştirdi evelsi gün diyoki komsusunun gelini hamileymiş demişki seninkilerde bişe yokmu çocukları olmuyo mu yoksa hiç konusmadınmı bi sor demiş...gecenayda parkta bi kadın gelinin 2 ay sonra hamile kalcak demiş..Ağzımı arıyo işte çalışma varm ı diye biz onlara düşünmüyoz daha dedikhahahaha tohumluk hahahaha alemsin
18 tane uc e bolunebilir sayi.
162 boy, kilom da 52kaç kilosun ki ve boyun kaç tabi onu tartcam kafamda