- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.021
Açtım açtım gel hadi. ama şuan benım cıkmam lazım :)ruh halim...Olmamış insanları koparmayın dalından:))
selamlar geldim belissa aç kapıyı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açtım açtım gel hadi. ama şuan benım cıkmam lazım :)ruh halim...Olmamış insanları koparmayın dalından:))
kızlar ben yemeğe kaçıyorum.lamelif gelirse ona da bir isim verin topiğe girişini onaylayın kendini yalnız hissetmesinyaban ellerde
burada olursanız yazarım gelince
hoşgeldin cnm bende yeniyim de bizi toparlıyolar burda ki kaynaşazaaakruh halim...Olmamış insanları koparmayın dalından:))
Açtım açtım gel hadi. ama şuan benım cıkmam lazım :)
yok canım hem acıktım hem de kilo almak iiçn diyet yapıyorumyemek derken sahur mu yapcan
ruh halim...Olmamış insanları koparmayın dalından:))
Bak bu da dinledigimden beri bir hafta aklimdan cikmadi.
Gerçekten de akıldan çıkacak gibi değil. : D
yok canım hem acıktım hem de kilo almak iiçn diyet yapıyorum
Evladım olsa yadırgarım ve kendimle çelişirim :))Ayyy Ozzyyy siir de okurmus. Marka yim ben diye bosuna demiyor kiz.
kg almak için
o zaman ben uyuyum galiba kafa gitti benim
Evladım olsa yadırgarım ve kendimle çelişirim :))
greenjade ve lucky ben kendimi tanıttım da sizin yaş kaç merak ettim kızlar
greenjade ve lucky ben kendimi tanıttım da sizin yaş kaç merak ettim kızlar
net diyosun yani evlimisiniz yada tek tek soracak olursam çocuk var mı kaç tane :)Rakamla 30
Yazıyla otuz
net diyosun yani evlimisiniz yada tek tek soracak olursam çocuk var mı kaç tane :)
ikizler benim burcummBen evli degilim en son jade de bekardi. Arada evlendiyse bilemem.
Bir soru da benden burcun neydi. :)