- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.041
ikizler benim burcumm
Ikizleri kesin ayri bir cekiyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikizler benim burcumm
ikizleri mi çekiyosun anlamadım..anlaşamıyon mu ikizlerle :)Ikizleri kesin ayri bir cekiyorum ben.
net diyosun yani evlimisiniz yada tek tek soracak olursam çocuk var mı kaç tane :)
olur olur hayırlısı olsun işşallah..Benimde ortada ihç bişi yoktu bi sene içinde buldum nişanlandım evlendim...Halen bekarım ama yakında evlenebilirim ya da bu yolda bir adım atabilirim yani ihtimal var.
Kader bu belli mi olur.
ikizleri mi çekiyosun anlamadım..anlaşamıyon mu ikizlerle :)
Halen bekarım ama yakında evlenebilirim ya da bu yolda bir adım atabilirim yani ihtimal var.
Kader bu belli mi olur.
Yoo aksine iyi anlasiyorum ama sonradan problem cikiyor.
senin burcun ne
Sağ olun kızlar, hayırlısı olsun hepimiz için her konuda.
Ben ufaktan çıkayım.
Tek tek öptüm sizi.
Aralık'a kadar burdayım. Ondan sonrası Allah kerim.
Karabatak gibisin. Iyi geceler.
O ne demek?
sen kayboldun onu mu izliyodun..Bende izliyorumda ayşegülün bugünki kıyafetini çok beğendim nerden lamış acaba:)bu tarz benim 23 nisan senliklerine dondu sarkilar siirler danslar
instagramin varsa orda link veriolar bakabilirsin :) ben 24 yasimdayim bu arada evliyim cocugum yok yurt disindayim..sen kayboldun onu mu izliyodun..Bende izliyorumda ayşegülün bugünki kıyafetini çok beğendim nerden lamış acaba:)
ayyy annecimin burcu kıız anlaşırım ben sen merak etme :)loyalty88
Guzel oynamis kiz , simdi cikti Nur. Begendim.
Aslan burcuyum.
Bir gorunup bir kayboluyorsun yani.
ayyy annecimin burcu kıız anlaşırım ben sen merak etme :)
Bir gorunup bir kayboluyorsun yani.
yok canım instagram...Kaç yıllık evlisin yasın küçükmüş aslında cocuk yapmaya yeni mi karar verdin..Benimkiler ilk gnden beri torun diye tepemizdeler..instagramin varsa orda link veriolar bakabilirsin :) ben 24 yasimdayim bu arada evliyim cocugum yok yurt disindayim..