- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.081
cokta fifi diyorsun yaniMektup yollamadin ama emaillerini geri gonderebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokta fifi diyorsun yaniMektup yollamadin ama emaillerini geri gonderebilirim.
ayy süper niye kilo almak istiyosun kal öle bence..Benim boyum 158 kilomda 58 bazen 59 oluyo ağlıyorum ertesi gün 58162 boy, kilom da 52
Ama öyle değil şuan kilom iyi aslında frkındayım ama ben hep 45 kiloydum gayet kemik olarak geziyordum Sonra zorla uğraştım aldım falan hala zayıf hissediyorum artık ne kadar sıkılmışsam zayıflıktanayy süper niye kilo almak istiyosun kal öle bence..Benim boyum 158 kilomda 58 bazen 59 oluyo ağlıyorum ertesi gün 58
Hepsi senin zaten. Sana özel yaptım. : D
Niye bölüyorsun ki?
cokta fifi diyorsun yani
keşke bende sıkılsam...Ama öyle değil şuan kilom iyi aslında frkındayım ama ben hep 45 kiloydum gayet kemik olarak geziyordum Sonra zorla uğraştım aldım falan hala zayıf hissediyorum artık ne kadar sıkılmışsam zayıflıktan
Ama öyle değil şuan kilom iyi aslında frkındayım ama ben hep 45 kiloydum gayet kemik olarak geziyordum Sonra zorla uğraştım aldım falan hala zayıf hissediyorum artık ne kadar sıkılmışsam zayıflıktan
O zaman bolmuyorum ama asal sayi yapsaydin bari.
O şarkıdan sogudum bunlar yüzünden ben de. Mıç mıç sevgi gösterisi falan hele aysegüle hiç yakışmıyorO zaman bolmuyorum ama asal sayi yapsaydin bari.
Ben oyle bir sey demedim.
-------------------------------
Opusme merasimi basladi programda.
en kisa zamanda olur INSALLAH kac yasindaydin yenimi evlisinnapim yaa hergün yeni bi muhabbet kv artık taktik değiştirdi evelsi gün diyoki komsusunun gelini hamileymiş demişki seninkilerde bişe yokmu çocukları olmuyo mu yoksa hiç konusmadınmı bi sor demiş...gecenayda parkta bi kadın gelinin 2 ay sonra hamile kalcak demiş..Ağzımı arıyo işte çalışma varm ı diye biz onlara düşünmüyoz daha dedik
Bak kkda diyet topikleri var sen de katıl istersen onlara. Motive olursun hemkeşke bende sıkılsam...
cips kilo mu aldırırmıs ya ye sen beni dinleYemekten bahsettiniz bahsettiniz karnim acikti. Suan cips yiyorum. Sonuncu gelirsem gosteririm size.
Gostermelik yarin yine baslarlar ama Nur guzel oynadi.O şarkıdan sogudum bunlar yüzünden ben de. Mıç mıç sevgi gösterisi falan hele aysegüle hiç yakışmıyor
Bak kkda diyet topikleri var sen de katıl istersen onlara. Motive olursun hem
cips kilo mu aldırırmıs ya ye sen beni dinle
iyi geceler canımben de gidiyorum kızlar hadi iyi geceler herkese görüşürüz..
çok güzel kıvırdı valla o oynarken ben de duramadım yerımdeGostermelik yarin yine baslarlar ama Nur guzel oynadi.
kıyafetleri değişecekler sanırım.yarin heycanli bolum
galiba :) Bu hafta 2 hafta once cekilmis sanirimkıyafetleri değişecekler sanırım.
yok canım 3 yıl olcak evleneli 26 yasımda inşallah..en kisa zamanda olur INSALLAH kac yasindaydin yenimi evlisin
Bak kkda diyet topikleri var sen de katıl istersen onlara. Motive olursun hem
kaç kere yaptım daha gecen ay kilo verdim ama devamı gelmiyo dur bakalım beni bikaç kişi daha eziklerse hırs yapcam sanırım..
cips kilo mu aldırırmıs ya ye sen beni dinle
iyi geceler canım
çok güzel kıvırdı valla o oynarken ben de duramadım yerımde
evet basından beri öyleydi 2 hafta gerıden geliyor program.galiba :) Bu hafta 2 hafta once cekilmis sanirim