- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 294
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.981
En son ggg yazmistin ben neden geri saydim.
Bu arada yarisma basladi seyrediyorum bir yandan.
Ben böyleeeeeee deyince sen de geri sardın.
İzle izle Londralı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son ggg yazmistin ben neden geri saydim.
Bu arada yarisma basladi seyrediyorum bir yandan.
işşallah aynı ay kalırız hatta şuan hamileyizdir ama haberimiz yoktur aminnutella almadim ya markete gitmeye useniyorum canim nasil cekio zayiflama haric bende bebek istiyorum :)
ohooo beni tanimayan mi var... eskiden kimse yoktu buralar hep tarlaydi
Zayiflamaktan iyi odul mu olur.yarışma olunca hemen ödüle odaklanıyorum kahretsin :)
Ben böyleeeeeee deyince sen de geri sardın.
İzle izle Londralı.
ben uzun süre zayıf kalamam hiç hep fazlam olur..Bide boy kısa olunca 1 kilo alsam belli oluyo sanki bisürü boşboğaz var etrafımda sen kilo mu aldın diye sinir oluyorumSenden once 2006 da uye olanlar da var.
Zayiflamaktan iyi odul mu olur.
ben uzun süre zayıf kalamam hiç hep fazlam olur..Bide boy kısa olunca 1 kilo alsam belli oluyo sanki bisürü boşboğaz var etrafımda sen kilo mu aldın diye sinir oluyorum
Ben degilim o garanti :) Sen hamilesindir umarim..işşallah aynı ay kalırız hatta şuan hamileyizdir ama haberimiz yoktur amin
Zaten site 2006 da acilmis galiba :)Senden once 2006 da uye olanlar da var.
Zayiflamaktan iyi odul mu olur.
Zaten site 2006 da acilmis galiba :)
Biraz daha siyasette kalırsam banlanıcam alın beni oradan
nerdeee öle biri...:)Oysa birini tutsak hep sana zayifladin mi dese ne guzel olurdu.
valla eğer öyleysem şoka girerim mümkünsüz görünüyo bi hafta sonra anlarım kan testi yaptırcaktım ama üzülüyorum hep vazgectim..Ben degilim o garanti :) Sen hamilesindir umarim..
Hakkinda hayirlisi olsun.. hep beklenmedik anda gelirmis :)nerdeee öle biri...:)
valla eğer öyleysem şoka girerim mümkünsüz görünüyo bi hafta sonra anlarım kan testi yaptırcaktım ama üzülüyorum hep vazgectim..
az kaldı gaza gleiyodum bi baktım hemmen attım kendimi buraya.zaten ben çok kaptırıyorum kendimi konulara baaneyse :)Biraz daha siyasette kalırsam banlanıcam alın beni oradan
Siyaset beni mahvetti luk.Daha kalkıp yemek yemem lazım üff kim kalkacak şimdi2001 de acilmis ama 2006 da foruma gecilmis.
Nerde geziniyon yine.
Hem seni izliyorum hem tv yi.
Ben de öyleyim işte. Sanki yazmak boynumun borcu gibi havalara giriyorumaz kaldı gaza gleiyodum bi baktım hemmen attım kendimi buraya.zaten ben çok kaptırıyorum kendimi konulara baaneyse :)
Amin cnm hepimizin inşallah hayırlısıyla olsun..Hakkinda hayirlisi olsun.. hep beklenmedik anda gelirmis :)
Yeni liste.
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}ASosyetik Kizlar Yurdu{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Oda Numarasi{/td}
{td}ASosyetik uyelerimiz{/td}
{td}Lakabi{/td}
{td}♥♥♥{/td}
{/tr}