- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.961
aaaa eveett :) bak ben yanlış hatırlamısım geyikten sanıyodum :))şimdi oldu..Hala devammı konu onada katılırım yani :)Kafe Kitap konusundan tanışıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa eveett :) bak ben yanlış hatırlamısım geyikten sanıyodum :))şimdi oldu..Hala devammı konu onada katılırım yani :)Kafe Kitap konusundan tanışıyoruz.
Beni hatirlamiyorsan kimseyi hatirlama benceya kızlar margarikotin ve greenjade'i gecen seneden mi hatırlıyorum bide nazarboncuğumu ne vardı yine bi geyikten sanki doğru mu ??
aaaa eveett :) bak ben yanlış hatırlamısım geyikten sanıyodum :))şimdi oldu..Hala devammı konu onada katılırım yani :)
ismi hatırladım ama konuyu hatırlamadım yeni üyelerin sohber alanı mı neydi ordan mı tweetyciim :)Beni hatirlamiyorsan kimseyi hatirlama bence
çok sevinim bak surrenderi çok sevmiştim ben bide çok kitap okuyonuz diye kıskanıyodumDevam devam.
Olmadım mı sence?
Her yerde olabilirim nicki taniyorsan mekan onemli degilismi hatırladım ama konuyu hatırlamadım yeni üyelerin sohber alanı mı neydi ordan mı tweetyciim :)
Eski halini istiyorum. ceee geee diyen halini degil.
nutella gömüyorum şuan bide zayıflamak istiyorum bide hamile kalmak istiyorum ayyy allahını seven üstüme azcık mantık ve kararlılık atsınKarni ac olan ?
Her yerde olabilirim nicki taniyorsan mekan onemli degil
Bundan sonra böyleeeeeeeee.
nutella gömüyorum şuan bide zayıflamak istiyorum bide hamile kalmak istiyorum ayyy allahını seven üstüme azcık mantık ve kararlılık atsın
Sirada fff mi var.
tüh ödül neydii :)Zayiflama yarismasi yeni basladi ama katilim bitti. Gec kaldin.
Yok, bak iyi takip etmiyorsun sırada hhhhhhhh var.
Deminkini sayma. : )
tüh ödül neydii :)
nutella almadim ya markete gitmeye useniyorum canim nasil cekio zayiflama haric bende bebek istiyorum :)nutella gömüyorum şuan bide zayıflamak istiyorum bide hamile kalmak istiyorum ayyy allahını seven üstüme azcık mantık ve kararlılık atsın
ohooo beni tanimayan mi var... eskiden kimse yoktu buralar hep tarlaydiSanslisin kiz seni taniyan cikti .
Sirada fff mi var.
yarışma olunca hemen ödüle odaklanıyorum kahretsin :)Odul verdigin kilolar oluyor canim. Cok sey istiyorsun.