- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.941
Bu tarz benım başladı suan. orada da başladı mı?
Yok kiz simdi olsa yine iyi. Gece birde basliyor bazen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarz benım başladı suan. orada da başladı mı?
benim devreler yandı okudum ilk sayfayı ama anlamadım valla bugün misafir vardı da yani ben susunca ortam çok sessiz oluyodu hep konustum artık dilim damağım kurudu o ara koptu film zaar..Kaf dagindan sut getirtiyoruz.
Ilk sayfada eski odev var. Bilgi edinebilirsin. Siradaki odev film odevi.
ödev mi ? Film mi ?
benim devreler yandı okudum ilk sayfayı ama anlamadım valla bugün misafir vardı da yani ben susunca ortam çok sessiz oluyodu hep konustum artık dilim damağım kurudu o ara koptu film zaar..
Ekmek varsa iyiEkmek arasi filmli odev.
Anahtar kelimemiz film di. Onu kaptiysan gerisini bosver.
Ekmek varsa iyi
o bende canım :) film izlencekse izlerim zaten hergün zorla izliyorum kocam sayesinde nerde saçma saltak film var izliyoz...Ekmek arasi filmli odev.
Anahtar kelimemiz film di. Onu kaptiysan gerisini bosver.
Sana gozu ac lakabi koysaydik. Kolalarin gozukmedi icemedik.
ya kızlar margarikotin ve greenjade'i gecen seneden mi hatırlıyorum bide nazarboncuğumu ne vardı yine bi geyikten sanki doğru mu ??
valla topiğin adını hatırlamıyorum ama ozaman konusuyoduk sanki :)Ben 2012'den beri ara ara burdayım vallaha.
o bende canım :) film izlencekse izlerim zaten hergün zorla izliyorum kocam sayesinde nerde saçma saltak film var izliyoz...
Evet Ac gozlu diyin bana
Benim lakabım gggggggggg olsun mu?
Hem greenjade'in baş harfi.
valla topiğin adını hatırlamıyorum ama ozaman konusuyoduk sanki :)
Senin lakabin arastirmaci kisilik.
evet eskidenneyse işte kısmet nerdeeen nereye insanoğlu kuş misaliAre you old fellikstar?
Lakabina layik olacak misin.
evet eskidenneyse işte kısmet nerdeeen nereye insanoğlu kuş misali