- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.661
günaydın canımGünaydın kızlar :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımGünaydın kızlar :) :)
Istersen kendin degistirebilirsin lakabini ben seni cok tanimiyorum o yuzden bir sey bulamadim.
Acaba neden uyuyamiyorsun doktora danistin mi. Ayy canim ne mutludur simdi o .
Kasımda askere gidecek gelecek ondan sonra ki zaman dilimi içerisinde daha oooooooo çok var yani ... Tabi nişanlılık sınavını tam not geçerse öyle evlenicemsiz ne zamna evlenmeyi düşünüyorsunuz
son 3 aylık döneme girdimiz için artık bebek baya büyüdü hareket ettikçe sancı yapıyor bide bana sorarsan bunye kendini hazırlıyor mutlu olmaz mı keyfi yerinde
Cinnet diyebilirsin mesela bu daha eğlenceli
Aman onun keyfi yerinde olsun da senin keyifsiz ol. Bosuna demiyorlar cennet annelerin ayaklarinin altinda diye.
Cinnet ruyasi
Cinnet mahallesi
yoksa sadece cinnet?
askerdeyken belii olur canım o erkekler kendini o zamn belli ediyorKasımda askere gidecek gelecek ondan sonra ki zaman dilimi içerisinde daha oooooooo çok var yani ... Tabi nişanlılık sınavını tam not geçerse öyle evlenicem
farketmez canım
İnşallah hadi bakalım demet akalınaskerdeyken belii olur canım o erkekler kendini o zamn belli ediyor
Izmir li cinnet olsun o zaman
Balböceği bunu beğendi sağol cınım
evet çok zor günler oluyor bazen ben yine ilk başlarda bulantı faalan çekmedim çok şükürAman onun keyfi yerinde olsun da senin keyifsiz ol. Bosuna demiyorlar cennet annelerin ayaklarinin altinda diye.
Cinnet ruyasi
Cinnet mahallesi
yoksa sadece cinnet?
görüşürüzİnşallah hadi bakalım demet akalın
Bende çok sıkıldım kendime iş yaratim birazdan gelirim görüşürük
bana ne derdiniz takma ad takcak olsanız
görüşürüz canımBenim simdi cikmam lazim simdi ama sanada bir lakap buluruz.
-----------------------------
Gorusuruz topik.
İyidir biz tanışmamıştık sanırım ?Nabeeer
daha önce sanki başka topikte konuşmuştuk diye hatırlıyorumİyidir biz tanışmamıştık sanırım ?