- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Video cikmiyor nevreste. Nasil bir video yuklediysen.
Ben şaka yapmıyorum , soğuk rüzgarlar var hissedebiliyorum
Ve bu yüzden soğuk rüzgarların yerini sıcak havalar alana kadar gelmiycem
mucux
Sevgili sosyetikler ve topik ahalisi. Islerim dolayisi ile bir suredir dusundugum gibi an itibariyle KK yi bir sureligine birakiyorum. Odev de yok, rahat rahat takilirsiniz.
Bir gun gorusmek dilegiyle hoscakalin.
görüşürüz topik bana mı emanet
naber canımmGünaydın gençler
Istiyorsan alabilirsin. Mudirelik pozisyonu bosaldi zaten.
Bugün salı yine sendromluyum , sen nasılsın?naber canımm
sen işi bırakmadan geçmez o sendrom bende iyiym bugun erkenciyim yine sağlık ocağında kontrolm vardı oraya gittim mağzada babam tek kalmış buraya geldim işte bölee bebişime nevresim bakıyorumBugün salı yine sendromluyum , sen nasılsın?
sen işi bırakmadan geçmez o sendrom bende iyiym bugun erkenciyim yine sağlık ocağında kontrolm vardı oraya gittim mağzada babam tek kalmış buraya geldim işte bölee bebişime nevresim bakıyorum
ozaman çalışmaya devam guzum bende öle istiyorum da daha gözüme bişi kesitremedim ctesi çarşıya çıkıp bakcam biİşi bırakırsam daha bir sendromlu daha bir saldırgan olacağım için kırdım dizimi oturuyorum işyerinde
Ayy cicili bicili olsun nevresimi
hoşgeldintünaydınnnn şekerler... ayyy anca gelebildim
Nörüyon kızçetünaydınnnn şekerler... ayyy anca gelebildim
ozaman çalışmaya devam guzum bende öle istiyorum da daha gözüme bişi kesitremedim ctesi çarşıya çıkıp bakcam bi
hoşgeldin
hoşbuldum iyi hatun çalışıom napemm anca günlük işlerimi yaptım hemen size koştum siz nörüyonuz bakiimmm