- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.241
Sen napıyorsun :) Haftasonu olunca kayboluyorsun ortalıktanNabiyonuz sosyetikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen napıyorsun :) Haftasonu olunca kayboluyorsun ortalıktanNabiyonuz sosyetikler
Eee haftasinu herkes evde bacim benim.koca senin ki gibi degil ortagi geldi yurt disindan onun yanina gitti de ole girebildim yineSen napıyorsun :) Haftasonu olunca kayboluyorsun ortalıktan
Yayınladık, yarın oy sonuçlanacak bakalım sen bakmadın mı git bize oy verNe oldu odev anket
Yaaaa bu espri hala devam mı ediyor omg !E vallahi yakaladım margarinim ya ben dedektifim ya birden çıktı önümee Saf he mi saf beğenmicem beğenmicem benim değil mi beğenmiceeem
Hee senin derdin ne neden bana cevap vermiyorsunYaaaa bu espri hala devam mı ediyor omg !
Alıntılarda göremedim canım ya güzelliğinden kör oldu gözlerimHee senin derdin ne neden bana cevap vermiyorsun
Uydurma özelden yazdığıma diyorumAlıntılarda göremedim canım ya güzelliğinden kör oldu gözlerim
canım bana özelden mesajın gelmiyor ki ?Uydurma özelden yazdığıma diyorum
2 tane attım ama taa 3 saat öncecanım bana özelden mesajın gelmiyor ki ?
Bu çirkin ördek yavrusu beni takmıyorLatte mi aldim geldim. Latte smiley istiyorum.
Latte mi aldim geldim. Latte smiley istiyorum.