- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.201
Ben de o şerefe nail olursam sana özelden yazcam söz bi gün Unutmaz ölmezsem tabiiEvet 1 kere kullandım mecburen de yarım saat zor dayandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de o şerefe nail olursam sana özelden yazcam söz bi gün Unutmaz ölmezsem tabiiEvet 1 kere kullandım mecburen de yarım saat zor dayandım
Dilaraya kadınlarla ilgili incelikler anlatıyoruz
Sen napıyosun?
Slm hoşgeldin abuk sabuk şeyler kullanmış şu pinko benimle kafa buluyo yaa
:) Tamam, Mümkün değil 1 saatin üstünde tutamazsın onu haliyle zehirlenmezsinBen de o şerefe nail olursam sana özelden yazcam söz bi gün Unutmaz ölmezsem tabii
Slm hoşgeldin abuk sabuk şeyler kullanmış şu pinko benimle kafa buluyo yaa
Ya meyraaa sende miii şamar oğlana döndüm
Evet 1 kere kullandım mecburen de yarım saat zor dayandım
Köpeğin mi var, ee millet korkuyo köpekten tabi yanına yaklaşmazlar ve yanlız kalırsınİyiymişş
Hiçç yalnızları oynuyorum köpekli kadın olarak
Baskı yapıyor canım, oturamıyorsun, yürüyemiyorsun, karnın kaplayacak gibi hissediyorsun
niye zor durdun? acıtıyormu yoksa canım?
Köpeğin mi var, ee millet korkuyo köpekten tabi yanına yaklaşmazlar ve yanlız kalırsın
Cahal işte yaaa... Bakma sen ona
Baskı yapıyor canım, oturamıyorsun, yürüyemiyorsun, karnın kaplayacak gibi hissediyorsun
Yani bende öyle oldu, o içinde şiştikçe şişiyor, her dk daha çok rahatsız ediyor
Yanlızları oynuyorum köpekli kadın olarak deyince ben rol olarak değilde, gerçekte köpeğn var sandımNee alakası var ne içtin ki sen
Benimki yokta ondan yanlızları oynuyorum didim
Allah Allah ama bilmediğim birşeydi, ilk defa kullandım korku falan da yoktu, neden psikolojik olsun kiBende bu belirtilerin hiç biri olmuyor sadece biraz yanma oluyo şişince okadar psikolojik heralde
Hı hııı Ya ben çok sık sistit oluyorum doktorum bana önermiyor o bakımdan .. Pinkoda denersen kullanamazsın diyor en fazla bi saaat E bende de unutkanlık var unuturum siyorum Ay niye özet geçtiysem Nasılsın biz daha önceleri sohbet ediyorduk sankimmmAbuk subuk neyler tampon mu ben mi yanlış anladım
Hoş buldum bu arada...
Yanlızları oynuyorum köpekli kadın olarak deyince ben rol olarak değilde, gerçekte köpeğn var sandım
Yani bende öyle oldu, o içinde şiştikçe şişiyor, her dk daha çok rahatsız ediyor
Allah Allah ama bilmediğim birşeydi, ilk defa kullandım korku falan da yoktu, neden psikolojik olsun ki
:) Neyse boşver yanlış anlaşıldığı yerde kalsın zorlamayalımGerçekte 12 tane köpeğim var zaten ama insanlar korkmuyor onu demek istedim
Ay harbiden mala bağladım ben yine sanırım ağlıcamm beeğğğğ
Ama bak Pesphone da öyle yapmamış, değişebiliyormuş demek ki kişiye göre :)hımmm şimdi anladım canım.
Kızmadım niye kızayımNe biliyim sonuçta oraya bişey koyuyosun fln ondan olabilir diye şeyettim anatomikte olabilir ne kızıyosun
Saat kaç ya ileri falan alınmadı demiHanımlar benim uyku daatim sizleri öpüyorumm İyi geceler