- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.261
Bu çirkin ördek yavrusu beni takmıyor
Ben de takmiyorum seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çirkin ördek yavrusu beni takmıyor
Durun bee
önceden : 68 : diye bir smiley vardı yaa elinde kahve bardağı olan bi smileydi :)
Allah Allah Azıcık bile sevenim yokmuşBen de takmiyorum seni.
Allah Allah Azıcık bile sevenim yokmuş
Nevoşş neredesin
Bende seni seviyorumben seviyorum seni :) :)
Bu bira bardagi var simdi.
kız ne olcak senin bu kahve bağımlılığınLatte mi aldim geldim. Latte smiley istiyorum.
kız ne olcak senin bu kahve bağımlılığın
yakında sana da kahve bıraktırma seanslrı yapcaz ne olsun bugun keyfi yok skıntı yapıyor yavrım yarın düzelirSorma mahvoldum ya. Bu altinci mi yedinci mi saymadim.
Nasil gidiyor hamilelik.
yakında sana da kahve bıraktırma seanslrı yapcaz ne olsun bugun keyfi yok skıntı yapıyor yavrım yarın düzelir
Pinki sevenler topiği diye değişelim mi burayı bakalım kaç kişi kalacak
Yokk ya dertsiz başıma dert mi alcam A AklinYolu1 uğraşsın onda kalsın topiksenin de mi gizli darbe planların var yoksaaa
hade baklım bugun hiç uzanamadım birazda pazar gibi değildi bugun normal bi hafta içi gibiydi yarın uyuyrz biraz kendine gelirBirakirim yakinda tatliyi birakmisim kahveyi mi birakamiycam.
Yarin yeni bir gun. Umarim duzelirsin.
hade baklım bugun hiç uzanamadım birazda pazar gibi değildi bugun normal bi hafta içi gibiydi yarın uyuyrz biraz kendine gelir
kaç kilosun ki öle benim allahtan bi göbeciğim varBen kendi gobegimle zor uzaniyorum. Sen hamile hamile zor uzanirsin tabi. Allah kolaylik versin.
kaç kilosun ki öle benim allahtan bi göbeciğim var
aynı kiloyuz ama bende kocaman bi göbek var64 oldum bu ara.
Yok ya ayva gobegi benimki.