- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.221
Ama ben altıda kalkıyom Yoksa uyanamıyorum napiim E boşuna vakitsiz değilim demüüSaat kaç ya ileri falan alınmadı demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben altıda kalkıyom Yoksa uyanamıyorum napiim E boşuna vakitsiz değilim demüüSaat kaç ya ileri falan alınmadı demi
Kızmadım niye kızayım
Anlat bakim senin neyin varmış:)
Allah rahatlık versin Yarın vakitsizce gel geneAma ben altıda kalkıyom Yoksa uyanamıyorum napiim E boşunacakitsiz değilim denüü
Hmm şimdi anlaşıldıSevgilitom iş için yurt dışına çıktı oysa bende yeni gelmiştim işten hasret gideremedik bile ev bana bomboş geliyo onsuz offf
İsyağğğnnn
Hoşgeldin :) Abin evde yok heralde
Hiç zor değil benim içinAllah rahatlık versin Yarın vakitsizce gel gene
Hoşgeldin :) Abin evde yok heralde
Hmm şimdi anlaşıldı
Ne kadar kalacak ki? Giy polarını kokusunu içine çeke çeke otur :)
Biz sana popüler değilsin deyip dışladık mı Ne hava yapıyonEvet birazdan gelir Benimde popüler üye yazıyormuş al iletimde
Lokumcum aynen öyle ama ben mal gibi denİz havuz aquapark deyip mahvettim kendimi eğlwnceye verdim kocam olcak asam da hiç girme demedi Öyle kaptım şifayı acısı çok çıktıı ama
Allah tez vakitte kavuştursun o zamanİş durumuna bağlı 1 günde sürebilir 1 ayda
Polar mı antalyada polar giycek hava yok ki donuna fln bakarrım kirlide hahahah
Sende ne var ne yok?
Allah tez vakitte kavuştursun o zaman
Ne bilim biz burda üşüyoruz
İyilik güzellik, evde takılıyorum işte, sohbet muhabbet zaman geçiriyorum öyle :)
Amin hepimizeAllah iyilik versin
Sen nerdensin ki
Yoo sadece bilmiyordum :/Biz sana popüler değilsin deyip dışladık mı Ne hava yapıyon
İşte daha çok gel ki Alt yazın değişsin sürekliYoo sadece bilmiyordum :/
Ben yeterince aktifim :)İşte daha çok gel ki Alt yazın değişsin sürekli
O zaman bizi mi ihmal ediyorsunBen yeterince aktifim :)