- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.901
Hastayım yaa grip değilTaaam müdirem sen yeterki kıskaçlarını göstermeee Nasıl gidiyo napıyon sohbet etmeyelii
napim evdeyim işte, bi burayla bi kocamla uğraşıyorum :) Sen napıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastayım yaa grip değilTaaam müdirem sen yeterki kıskaçlarını göstermeee Nasıl gidiyo napıyon sohbet etmeyelii
aynen yaaaTeşekkür ederim keşke beraber olsaydııı Vallaa bilmiyomki buğulamamı ne artık neyse benim tarifim buu dilara usulüü
Ben de napiyim öğlen iş yerinde ofisimin kaloriferi boZuldu bu kesildiim Eve getirdi eşim yemek hazırladım birazdan ütüye girişcemHastayım yaa grip değil
napim evdeyim işte, bi burayla bi kocamla uğraşıyorum :) Sen napıyorsun
Dene sende güEl oluyoaynen yaaa
tarifin lezzetli gözükyr
Ne bitmeyen çilen varmışBen de napiyim öğlen iş yerinde ofisimin kaloriferi boZuldu bu kesildiim Eve getirdi eşim yemek hazırladım birazdan ütüye girişcem
ŞantiyedeeeNe bitmeyen çilen varmış
sen nerde yaşıyorsun?
Her yerde söyleme bunuŞantiyedeee
Neden kiiiHer yerde söyleme bunu
Pek iyi anılmaz ya hani oralarNeden kiii
Korkmayın panik yok öyle problemliii değil hemmPek iyi anılma ya hani oralar
kendin diyon bana ne dil çıkarıyorsunKorkmayın panik yok öyle problemliii değil hemm
Bende bilmiyom akrebim müdiremm Unutkanlık da başladı bende iyicee her birşeyimii kaybediyorum ya Ay komşum çağırıyoo beni çay koymuş gidem de içem ayoll ayda yılda bi ev hanımı oldummm Pinkipinki akşam görüşürz seviliyorsuuunkendin diyon bana ne dil çıkarıyorsun
ne olacak senin bu halin
Yoğunluktan, yorgunlultan oluyordur o. Afiyet olsun görüşürüz sende seviliyorsunBende bilmiyom akrebim müdiremm Unutkanlık da başladı bende iyicee her birşeyimii kaybediyorum ya Ay komşum çağırıyoo beni çay koymuş gidem de içem ayoll ayda yılda bi ev hanımı oldummm Pinkipinki akşam görüşürz seviliyorsuuun
Evet dün geceki sohbet burdan olsaydı 1000 olmuştukOoOoOoOooooooooo 1000 sayfaya az kalmisiz.
Evet dün geceki sohbet burdan olsaydı 1000 olmuştuk
Olur mu damlaya damlaya göl oluru duymadın mı hiçKucuk hesaplar yapma pinko. Ordaki sohbet baska.
Olur mu damlaya damlaya göl oluru duymadın mı hiç
Senin fikrin vardı ya bi tane. Yanlışmı hatırlıyorumBu odev bittigine gore ne odev verelim onu dusun.
Senin fikrin vardı ya bi tane. Yanlışmı hatırlıyorum