- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.861
Böcük çingene olsun
Tanimiyorum onu yorum yapimicigim.
Dilara vakitsiz demisti sonra cikti. Vakitsiz mi tek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böcük çingene olsun
hihihii evet baya alıngan gelmişti bana nico o yüzden esprilerimi yapamıyorum sana yaptığım gibi mesela :)Nicoya alıngan cevriye olsun
Vakitsiz öten horoz Sadece vakitsiz yaz ekleme yi yapmak kolay aradan çıkmış olurTanimiyorum onu yorum yapimicigim.
Dilara vakitsiz demisti sonra cikti. Vakitsiz mi tek.
Vakitsiz öten horoz Sadece vakitsiz yaz ekleme yi yapmak kolay aradan çıkmış olur
Merhaba hoşgeldinmerhaba kızlaaarr
selammmmerhaba kızlaaarr
Rabia için çok güzel lakaplar ama hasbam beğenmiyorCingene de eklendi. rabia ve pembe kaldi.
Pembe yi düşünüyorum, aşk kadını, sürekli hayal kuruyor, her detayı düşünür planlar,sürekli program yapar....Cingene de eklendi. rabia ve pembe kaldi.
selam canım nasılsın :)selammm
hoşbuldukMerhaba hoşgeldin
iyiyim canım sen nasılsın :)selam canım nasılsın :)
Rabia için çok güzel lakaplar ama hasbam beğenmiyor
ona cuk oturan
Pembe yi düşünüyorum, aşk kadını, sürekli hayal kuruyor, her detayı düşünür planlar,sürekli program yapar....
çok şükür canım bende iyiyimiyiyim canım sen nasılsın :)
OlabilirKarabasan iyiydi aslinda.
Pembe biraz ice donuk. Baska bir gezegenden yazmistin ya. Marsli lokum.
:) napiyorsn cnm :)çok şükür canım bende iyiyim
hava kapalı dışarı çıkamadım çok sıkıldım ağlamaklıyımm:) napiyorsn cnm :)
Olabilir
karabasan yapalım çok cıngar çıkarırsa değişiriz
hee.. en güzeli berattinin olduTamam pembe de uzayli zekiye olsun. Istemezse degistiririz.
bende evdeyimm tüm hafta evdeydim sıkıldım netle oyalanıyorum öyle işte daha ders başına geçeceğim birazdn avm gidecem kahve falan alayım barihava kapalı dışarı çıkamadım çok sıkıldım ağlamaklıyımm
sen napıyosun bakalım