- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.921
Onların üstüne düşünelim o zamanUnuttum ki :)) Yeni bir fikrim var. Ben de fikir bol...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onların üstüne düşünelim o zamanUnuttum ki :)) Yeni bir fikrim var. Ben de fikir bol...
Onların üstüne düşünelim o zaman
Ve başlarına geleceği beklesinlerZamani var bence. Bu hafta sosyetiklerimiz dinlensin :)
Ve başlarına geleceği beklesinler
Hee bana oy vermeyenlerden de almış oluruzDunun intikamini alicam demistim.
Çünkü ben ödüllü yıldız sosyetiğimUzaylı Zekiye
Kahkaha attım görünce
Yalnız Pinko neden 4. sıraya yükselmişşşşş 6ydı o
Uzaylı Zekiye
Kahkaha attım görünce
Yalnız Pinko neden 4. sıraya yükselmişşşşş 6ydı o
Hee o tatillerde fink atarken ben burda paspas yapıyordum tabi benim olacak odaTorpil yaptik ona.
4 numara bosalmisti zekiye. Ilk gelen bosalan odayi alir.
Hee o tatillerde fink atarken ben burda pas pas yapıyordum tabi benim olacak oda
Çünkü ben ödüllü yıldız sosyetiğim
sevdin mi lakabını lucky buldu
Ne kaynatıyorsunuz
Yalnız herkesin lakap eğlenceli benimki çok ciddi olmuş
Kendine ne güzel lakap buluyorsunBana gelince pijamalı gaffurIkizler diyoruz begenmiyorsun. Pujamali gaffur hala bosta. Ben benimkini mekanik zeka olarak degistireyim mi. Lutvennn.
Bende diyorum gözlerim neden kamaştı, sen gelmişsin meğerNe kaynatıyorsunuz
Yalnız herkesin lakap eğlenceli benimki çok ciddi olmuş
Sen ne hoş bir gelinsin öyleBende diyorum gözlerim neden kamaştı, sen gelmişsin meğer
Valla uyar aslında sanaIkizler diyoruz begenmiyorsun. Pujamali gaffur hala bosta. Ben benimkini mekanik zeka olarak degistireyim mi. Lutvennn.
Teşekkür ederim o senin hoşluğun :)Sen ne hoş bir gelinsin öyle
Valla sevin bence topikten attırmaya çalışmıycam artıksevdim canım cuk oturmuş sen de benden üst sıraya yerleştin sonunda gözün aydın
Teşekkür ederim o senin hoşluğun :)
Hakkımda seni yanıltmalarına izin verme