- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.881
Leşşş gibi balık koktummm Bitirdim işimi ve geldim Vakitsizim ben vakitsiz çok benimsedim adımıııı Horoz falan ne iş pink lüfffen yaniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vakitsizimmmLeşşş gibi balık koktummm Bitirdim işimi ve geldim Vakitsizim ben vakitsiz çok benimsedim adımıııı Horoz falan ne iş pink lüfffen yaniiii
Evet buyrun benimm Ne güzel olduu ayyvakitsizimmm
hangi balık fırındanmıEvet buyrun benimm Ne güzel olduu ayy
hee.. en güzeli berattinin oldu
Güzel güzel herkesinkiBen de en cok Huysuz bedevi yi begendim.
Evet ya fırına atcam hazırladım inci kefali Ben sopan domates maydanoz ve balığı diziyorum fırın tepsisine süpper oluyo Kayınpederim bayram dönüşü geldi bizimle akşama misafirimde var ayrıca çeşit ılsun diye Ama balık ayıklayıp temizlenekten nefret ediyorum hep midem bulanıyo yapıncaahangi balık fırındanmı
Müdire hanımcımmm naaılsınız izninizle yurdumuzda eğlenebilir miyiz ? Kızmazsınız demüüGüzel güzel herkesinki
aldığın yer temizlesin canım :)Evet ya fırına atcam hazırladım inci kefali Ben sopan domates maydanoz ve balığı diziyorum fırın tepsisine süpper oluyo Kayınpederim bayram dönüşü geldi bizimle akşama misafirimde var ayrıca çeşit ılsun diye Ama balık ayıklayıp temizlenekten nefret ediyorum hep midem bulanıyo yapıncaa
Eğlenin ama gürültü yapmayınMüdire hanımcımmm naaılsınız izninizle yurdumuzda eğlenebilir miyiz ? Kızmazsınız demüü
Çakma pericik bu balığı temizlemiyorlar memleketten gelirken almıştım vandan Ufaklar zaten tepsiye yağlı kağıt seriyon önce halka halka soğan sonra tuzlanmış temizlenmiş balık üstüne halka domates limon ve maydanoz diZiyon üstüne zeytinyağı gezdirip fırına atıyon 1 saatte tam pişiyor pratik hemde vitaminli Buğulama mı diyorlar ne karadenizde bilmiyomdaaaldığın yer temizlesin canım :)
hangi balık
hımmm tam tarifini versene babamla yapayım bende
HoşçakallllBen cikiyorum aksama gelemeyebilirim. Lakaplar ilk sayfaya eklenmistir. Oda numaralari degistirilmistir. 14 paketlik bir yurt burasi simdilik.
Taaam müdirem sen yeterki kıskaçlarını göstermeee Nasıl gidiyo napıyon sohbet etmeyeliiEğlenin ama gürültü yapmayın
Çakma pericik bu balığı temizlemiyorlar memleketten gelirken almıştım vandan Ufaklar zaten tepsiye yağlı kağıt seriyon önce halka halka soğan sonra tuzlanmış temizlenmiş balık üstüne halka domates limon ve maydanoz diZiyon üstüne zeytinyağı gezdirip fırına atıyon 1 saatte tam pişiyor pratik hemde vitaminli Buğulama mı diyorlar ne karadenizde bilmiyomdaa
buğlama ocakda olmuyormuydu fırndadamı oluyormuşşÇakma pericik bu balığı temizlemiyorlar memleketten gelirken almıştım vandan Ufaklar zaten tepsiye yağlı kağıt seriyon önce halka halka soğan sonra tuzlanmış temizlenmiş balık üstüne halka domates limon ve maydanoz diZiyon üstüne zeytinyağı gezdirip fırına atıyon 1 saatte tam pişiyor pratik hemde vitaminli Buğulama mı diyorlar ne karadenizde bilmiyomdaa
hımm biz buğlamayı hamsiyle yapıyoz :)Bak böle damlacımm el kadarlar yanii
Teşekkür ederim keşke beraber olsaydııı Vallaa bilmiyomki buğulamamı ne artık neyse benim tarifim buu dilara usulüübuğlama ocakda olmuyormuydu fırndadamı oluyormuşş
hımm babam alsın balık bende yapayımm
afiyet olsun vakitsiz cnmm
Memleket nireydiii damla ? Hımm biZde de kefal var onla idare ediyoz işteeehımm biz buğlamayı hamsiyle yapıyoz :)
Görüşürüz canım uslu durBen cikiyorum aksama gelemeyebilirim. Lakaplar ilk sayfaya eklenmistir. Oda numaralari degistirilmistir. 14 paketlik bir yurt burasi simdilik.