- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.721
Heee ben yazdım, Anket düzenlenmiyor canım :)ahahahaha bu harika olmuş yaa bunu da ekleyin nooolur
bunu sen mi yazdın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee ben yazdım, Anket düzenlenmiyor canım :)ahahahaha bu harika olmuş yaa bunu da ekleyin nooolur
bunu sen mi yazdın canım
Oylama dışı tatlım bu ama hazır yazılmışken gör bari
İştah açıcı nikiyle diyetimizin ilk günlerini sabote etmeye çalışan PembeLokum bize zor anlar yaşatmayı bir nebzede olsa başarmıştır
Evlenme hevesiyle yanıp tutuşan, ailesini bir türlü hazır olduğuna ikna edemeyen sosyetiğimiz Evlendikten sonra alacağı soy isim kadar çocuk yapmayı planlıyor
Durup durup ortaya öyle şeyler atıyor ki, Bazen onunla aynı gezegenden olmadığımızı düşünüyorum
Uyanık olduğu her dakika sevgilisini düşünen, Konuşulan her konuyu bir şekilde sevgilisine bağlamayı becerebilen Türk lokumunun, uyuma evresin de lucky i düşünmeleri topik içinde kafa karıştırıcı anlara sebep oluyor
Olsun ya Lokum görsün yeter işteGonderseydin bunu da eklerdim. Daha once gondermistin ama unutmusum.
Kizim kafam karisti. Kim kimi yazmis derken anket kendi kendine gitti.
ahahahaha bu harika olmuş yaa bunu da ekleyin nooolur
bunu sen mi yazdın canım
Heee ben yazdım, Anket düzenlenmiyor canım :)
Hadi ya?? Neden nasıl?yalnız o meşhur sevgilim benden ayrıldı
ciddiye almamıştım ama 2 gün oldu
eline sağlık canım süper olmuş
A AklinYolu1 oylamaya eklemesen de olur yazı olarak eklesen de yeter ileride gelip bakarım yaa gülerim yıllar sonra bakıp :)
Hadi ya?? Neden nasıl?
11 numaraya ekledim ama sonradan. 11 numara ama yazilan farkli duzenlenemeyince bu kadar oluyor.
Haklıysan geri adım atma boşver. Konu ne bilmiyorum kikavga ettik uzuuuuuun uzuuuun
sonunda bitti filan yazdı ben de cok ustelemedim amaaan sabah uyanır bişey olmamış gibi yazar diye düşündüm
tam 2 gün oldu yazmadı valla
Haklıysan geri adım atma boşver. Konu ne bilmiyorum ki
Bunda birşey yok ki, Tartışmanın devamı etkili olmuş sanırım ayrılalım demesinde. Valla benimkiyle sevgiliyken aynı bunun gibi uzun bir süre cevap vermedi kavga ettik ayrıldık, 10 dk sonra pişman olmuş, aradı barıştık. Seninkinin derdi başkadır. Sadece Senin 1 cümlen değildir.haklıyım bence
ben tatilde olmama rağmen onunla ilgileniyordum o benle ilgilenmiyordu
bardağımı taşıran son damla 6 saat cevap yazmadı ben de sinirlendim
işgilleniyorum bak dedim günlerdir hayırdır ne iş?? dedim diye kızdı
(ben tatildeyim ya) kişi kendinden bilir işi lafına getirdi abooow
kaymak gibi üste çıktı
Bunda birşey yok ki, Tartışmanın devamı etkili olmuş sanırım ayrılalım demesinde. Valla benimkiyle sevgiliyken aynı bunun gibi uzun bir süre cevap vermedi kavga ettik ayrıldık, 10 dk sonra pişman olmuş, aradı barıştık. Seninkinin derdi başkadır. Sadece Senin 1 cümlen değildir.
buradan mı yazayım oradan mı yahu kaam karıştıMiletttttt
Ödev bitmedi nereye kayboldunuz
Ben burdan birilerini toplarsam oraya getircem sen oraya yazburadan mı yazayım oradan mı yahu kaam karıştı
tamam canımBen burdan birilerini toplarsam oraya getircem sen oraya yaz