- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.761
ne nazımı gördünSelam hoşgeldin sen nazlı şeytan ol
hoşbulduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne nazımı gördünSelam hoşgeldin sen nazlı şeytan ol
Akrebim pinkocum bu arada gerçekten kendimi unutmuşum farkındatım ben kimim nerdeyiz şu anGündüz yapıp çıkıyorsun ya kimse yokken 1 hafta gelmedin kendini unutmuşsun
Hadi canım aldımda çerez karışıkBadem aldin mi pinko ben 64 e dusmusum kiz.
Görmedim ama öyle hissettiriyorsun kibar narin :)ne nazımı gördün
hoşbulduk
Çıt kırıldımmı nedenkiii
Şöyle fikrim geldiii lucky komutan pinko cazgır akrep nevreste mutfak perisi margarikotin kitap kurdu meyra kutup yıldızı olsun pembelokum yargıç .. Dur diğerlerine de bulcam
:)Görmedim ama öyle hissettiriyorsun kibar narin :)
Reelde tam cazgırmışsın birde, bize burda rol kesiyormuşsun
Hadi canım aldımda çerez karışık
Rabia karabasan olsun mu
10 numara güzel güzel kalayım ben ordaCok kibar bir hanfendi oldugun icin. Seni 10 numaraya tasidik.
Ilk sayfaya bakmadin mi bulunanlar eklendi.
Azıcık üstüne gitsem neler çıkacak daha ortayaKimse demedi ben uyduruyorum:)
cazgırmı kim dedi onuu
inatçıyımdır
Ben geriden geriden geliyorum .. İleri alınmamış saatler gibi Tamam ösür gördüüm Peki benn?Cok kibar bir hanfendi oldugun icin. Seni 10 numaraya tasidik.
Ilk sayfaya bakmadin mi bulunanlar eklendi.
Tamam canım ben zaten badem yiyorum karışık kısmını eşim yiyorKarisik degil ya illa badem olacak laf dinle. 10 tane yedim simdi lattemle. Hem tok tutuyor, hem de zayiflatiyor. Saclarim bile degisti.
Hadi canım aldımda çerez karışık
Rabia karabasan olsun mu
oğlak burcuyum kuzum burcumun özelliklerini aldım ben amma velakin cazgır değilmmargarikotine sorAzıcık üstüne gitsem neler çıkacak daha ortayaKimse demedi ben uyduruyorum
Söyleleyim bakalım delirsin azıcıkBunu kendisine soyle bence aksam. Iyidir yapalim.
Heee çirkin ördek yavrusu editörlük yapmaya gitti gelince sorarızoğlak burcuyum kuzum burcumun özelliklerini aldım ben amma velakin cazgır değilmmargarikotine sor
Lokum da Hayalperest olsunBunu kendisine soyle bence aksam. Iyidir yapalim.
Ben geriden geriden geliyorum .. İleri alınmamış saatler gibi Tamam ösür gördüüm Peki benn?
Söyleleyim bakalım delirsin azıcık
Akrep diyince artık pinko geliyo aklımaa O akrep ben olmayım lukycim ya Sokar beni mazallahSana akrebi olmayan saat diyelim mi.
Intihar timin den sonra zaten sana dalmak istiyordu.
Ben zaten onunla konuşurken, Almanyada olmasına güveniyorumSana akrebi olmayan saat diyelim mi.
Intihar timin den sonra zaten sana dalmak istiyordu.
Heee çirkin ördek yavrusu editörlük yapmaya gitti gelince sorarız