- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.681
Kendi cevabimi sey etmisimSana helalinden 50 beğeni
Peşin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi cevabimi sey etmisimSana helalinden 50 beğeni
Peşin
Hic bir yetkim yok Yoksa seni direk birinci yapardim
Yahu o açana kadar sen gelmiş olursun zaten , luckyi anlatırken keşke yavaş olduğunuda yazsaydık yaBensiz mi başlamak istiyorsun
Ne olmş ne olmuş :)Hic bir yetkim yok Yoksa seni direk birinci yapardim
Çatlama birazdan koycaz :) Ben sana haber veririm göreceğin zamanBende merak ettim
hani nerde
bakacam bende
GeldimmmmYahu o açana kadar sen gelmiş olursun zaten , luckyi anlatırken keşke yavaş olduğunuda yazsaydık ya
hoşgeldin canım ya :) ay kahkaha attım dilaranın yazısına hahahahaGeldimmmm
Beğendin mi :)hoşgeldin canım ya :) ay kahkaha attım dilaranın yazısına hahahaha
Eveeeettt senden yardım almışşş gibi duruyor dimiiiiiiiiiiiiiiiBeğendin mi :)
Ben bakmadım ki daha :) Şimdi bakcamEveeeettt senden yardım almışşş gibi duruyor dimiiiiiiiiiiiiiii
Aaaa dur pardon seninkini daha yeni koydular ayyy yerim seni ben =D kime oy vereceğimi sapıttım yaBen bakmadım ki daha :) Şimdi bakcam
Herkese oy verebiliuorsun, sınır yok :)Aaaa dur pardon seninkini daha yeni koydular ayyy yerim seni ben =D kime oy vereceğimi sapıttım ya
İyiymiş dur kalanları okuyorum =)Herkese oy verebiliuorsun, sınır yok :)
Heyecandan duramamışlar ki millet kaç günfür bunu bekliyor :)Sabote etmeyin dedim size. Stres ettiniz beni , tekrar yazmisim.
Heyecandan duramamışlar ki millet kaç günfür bunu bekliyor :)
Öyle olunca iyice strese girmişsindir, neyse kazasız belasız yayına aldınBugun de aksine nette sorun oldu. Zor baglandim.