Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

Paylaşımlar için çok teşekkürler.. Beğendiklerim var içinde, fikir oldu.. Bende arkadaşın gelinliğini paylaşıyorum..Başka bi konuda tekrar paylaşmıştım..Türbanı güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gelinliği beğendim bayağı. Bence özel dikim. Keşke boynunu arkadan bağlayacağı için yüksek yakalı bir gelinlik diktirseymiş. Hem dantelden hakim yaka çok güzel oluyor

selamlar canım,

tabi ki senin topiğinde de paylaşırım canım modelleri....hem kendime hem sana yüklerim.....maşallah çok güzel arşivin var canım..modeller farklı ve güzel......ayrıca canım senin gelinlik hakkında bilgi sahibi olmuş olmanda ayrı güzel....ben hiç bilmiyorum,ne kumaş ne dantel hakkında....ama kaliteli modellerde kendini gösteriyor zaten....

türbanlı modelleri ben genelde gelinlik21 den buluyorum canım.....yani o gerçek gelinler oradan...çoğu gerçek gelinlerim o siteden....

Bir şey soracagim tam turban degil galiba degilmi??????

Paylaşımların için teşekkürler canım, devamını beklerim. şunu beğendim baya:

Paylaşımların için çok sağol canım. Buna bayıldım :

konuna katkım oluyorsa ne mutlu bana canım......beğendiğin için teşekkürler...Artık kendime yüklediğimde sana da aynısı kopyalarım.....

evet bence de hoş bir model,ayrıca kızında masum bir güzelliği var

Düğün-Doğum Fotoğrafçısı Gülistan İlhan portfölyösünden

süper modeller bende ne yapacam diyordum ama bunları gördükten sonra içim rahatladı.emeklerinize sağlık harika olmuş

Bu baslikta fotograf paylasirken dugun sahiplerinden izin aliyormusunuz ? Katalog cekimlerini dilediginiz gibi paylasabilirsiniz ama kisiye ozel cekimleri burada ne hakla paylasirsiniz ? Biri sizin dugun fotografinizi buraya koysa hosunuza gider mi ?

Bu konu daha önce de konuşulmuştu ve cevap vermiştim. En azından kendi adıma olay şudur:

Bu asla mazaret degildir, yasalar, telif haklari ve kisilik haklari bu sekilde calismiyor ! Katalog cekimlerinde ilgili firmadan izin almak zorundasiniz ! Kisisel albumleri ise album size ait degil ise paylasmaniz soz konusu degildir ! Bunu sitede her kategoride uyari olarak yazdik.

Yapilan suctur, evin kapisi acik diye girip soymanizi ve kapi acikti bende soydum gibi bir gerekce kabul edilemez.

ne diyeyim o zaman, konuyu silersiniz.

Mine Hanim
Konuyu islersiniz diye kestirip atmayin lutfen. Ben konudan bahsetmiyorum, kisiye ozel dugun fotograflari paylasilmis. Nasil ki sizin bir konunuzda esiniz fotografinizi silmenizi istedi siz kaldirdiniz buradaki kisiye ozel fotograflar ne olacak ? Bunlarin aileleri modaevine moda evleride bize ulasti ben diyorum ki kisiye ozel album paylasmayin. Gidin katalog cekimi koyun(kaynak yazarak) bunda hic bir sorun yok nasil ki mesajlarinizda bir fotografcinin linklerini koyduysaniz bu konuda da ayni hassasiyeti istedik. Olay budur.

Konuyu silin demek cozum degildir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…