selamlar canım,
tabi ki senin topiğinde de paylaşırım canım modelleri....hem kendime hem sana yüklerim.....maşallah çok güzel arşivin var canım..modeller farklı ve güzel......ayrıca canım senin gelinlik hakkında bilgi sahibi olmuş olmanda ayrı güzel....ben hiç bilmiyorum,ne kumaş ne dantel hakkında....ama kaliteli modellerde kendini gösteriyor zaten....
türbanlı modelleri ben genelde gelinlik21 den buluyorum canım.....yani o gerçek gelinler oradan...çoğu gerçek gelinlerim o siteden....
Bir şey soracagim tam turban degil galiba degilmi??????
canım benim ne demek istediğini anlamadım ama siteyle ilgili ise,evet tam türban değil karışık....benim topiğim de karışık...
Fotoğrafları google imagesten buluyorum. Herhangi bir şifre kırmam veya üyelik girmem gerekmiyor. Bu fotoğrafları kopyalamak yasaktır yazan sitelerden fotoğraf almıyorum. Bulduklarım %99 ağırlıkta haber sitelerinden. Genelde milletvekili benzeri düğünlerinden. Facebook veya benzeri kişisel sitelerden almıyorum kesinlikle.
Şu da var ki, bir fotoğrafı internete şifrelemeden koyduktan sonra onun yayılmamasını bekleyemezsiniz. Zaten watermark denen foto üstünde silik işaretler veya erişim izinleri bu yüzden konulur. Ben, başka insanların görmesini istemediğim hiçbir fotoğrafımı internete koymam, koyarsam da genel erişime kapatırım. İnsanlar da bunu yapmadıkları sürece fotoğraflarının paylaşılmasından kendileri sorumludurlar...
fotoğrafları google imagesten buluyorum. Herhangi bir şifre kırmam veya üyelik girmem gerekmiyor. Bu fotoğrafları kopyalamak yasaktır yazan sitelerden fotoğraf almıyorum. Bulduklarım %99 ağırlıkta haber sitelerinden. Genelde milletvekili benzeri düğünlerinden. Facebook veya benzeri kişisel sitelerden almıyorum kesinlikle.
Şu da var ki, bir fotoğrafı internete şifrelemeden koyduktan sonra onun yayılmamasını bekleyemezsiniz. Zaten watermark denen foto üstünde silik işaretler veya erişim izinleri bu yüzden konulur. Ben, başka insanların görmesini istemediğim hiçbir fotoğrafımı internete koymam, koyarsam da genel erişime kapatırım. İnsanlar da bunu yapmadıkları sürece fotoğraflarının paylaşılmasından kendileri sorumludurlar...
Bu asla mazaret degildir, yasalar, telif haklari ve kisilik haklari bu sekilde calismiyor ! Katalog cekimlerinde ilgili firmadan izin almak zorundasiniz ! Kisisel albumleri ise album size ait degil ise paylasmaniz soz konusu degildir ! Bunu sitede her kategoride uyari olarak yazdik.
Yapilan suctur, evin kapisi acik diye girip soymanizi ve kapi acikti bende soydum gibi bir gerekce kabul edilemez.