Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

En azından bundan sonraki fotoğraf paylaşımlarımda zaten öyle yapacağım, uyarı aldıktan sonra belli sitelerden link paylaşmadım bile zaten. Yasak olduğunu belirten yerlerden almadığımı da yazmıştım. Sanıyorum ki, paylaştığım bazı şeyler ilk kaynağından değil, zaten paylaşıldığı ikincil bir kaynaktan, eh orada da uyarı yoksa ve kaynak belirtilmemişse, ben paylaşırken bunu nasıl bilebilirim ki? Ayrıca, kaynak gösterme zorunluluğunu bilmememe rağmen, eğer kimin gelinlik modeli olduğunu biliyorsam her zaman yazmaya dikkat etmişimdir. Hem modaevi için, hem de o modeli arayan gelin adaylarının kolayca bulabilmesi için.

Yine de düşüncemi değiştirmiş değilim. Ülkemizde internet konusundaki yasalar ve uygulamalar oturmuş değil. Bırakın ülkemizi, henüz dünya dosya paylaşımlarına engel koyamamış durumda. İnternet işindeyim, şu an istesem, istediğim paralı programın, temanın vs. vs. warezini bulabilirim. Ücretli kodların kopyaları sürekli dosya paylaşım sitelerine yükleniyor ve sonra sildiriliyor, ama bu paylaşımları yapan siteler domain değiştirerek vs. bir şekilde kaçmayı başarıyorlar.

Demek istediğim, internette paylaştığınız bir şeyin yayılmamasını bekleyemezsiniz. Ben gelinliğimi buraya koydum, iki gün sonra başka bir yerde görsem ne kızarım, ne şaşırırım, ne de dava açmaya vs. kalkarım. aynı şekilde blogumdaki postlarım konusunda da böyle davranıyorum. Eğer düğün günü kuaförde fotoğraf çekinseydim, kuaförün fotoğrafımı siteye yükleyeceğini ve o siteden de yayılacağını bilirdim. İki gün sonra düğün albümü çektireceğimizde, fotoğrafçının sitesine koymasına izin verdiğim anda da aynı şekilde.

Tüm internet kullanıcılarının da bunu bildiğini sanıyorum. İnternete bir şeyi bir kez koyduğunuzda, o yayılır...O yüzden bu da tüm üyelere hatırlatma olsun, kimse yayılmasını istemeyeceği herhangi bir fotoğrafı internete genel erişime açık bir şekilde koymasın, koyacağını bildiği kimseye de istemiyorsa izin vermesin...

çok teşekkürler minenes
maşallah bulup buluşturup ekliyorsun,ellerine sağlık:KK71:

buarada bi polemik olmuş.yorum yapmak istedim. gerçekten bu kızlar fotoğraflarının burda yayınlanmasından rahatsızlık duyabilirler. ama bunu önceden düşünüp ,önlemlerini almaları gerekirdi diye düşünüyorum.
sen iyi niyetli olarak kadınlar kulübünde paylaşmışsın.facebookta bi çok kötü niyetli adamın(sapıkların) kızların resimlerini çalıp, kötü amaçları için kullandığını görüyoruz.

şahsi görüşüm, fotoğraflarımızı ulu orta yerlere koymamak ve kimseyede fotoğraf vermemektir.
bende nişanlığımla fotoğraf çekmek isteyen kuaförün resmimi çekmesine izin vermemiştim.çünkü sitesinde yayınlayacağını sölemişti.

Daha önce de bu tarz tartışmalar vardı ve ben yorumumu tekrarlamak istedim...

gelinliklerin hepsine emek verilmiş ama üşenmeden bunca sayfaya baktım. tesettürlü gelinliklerin en büyük sorunu fazla taşlıi fazla işli fazla detaylı fazla cafcaflı kısaca herşeyin abartı derecede olması. aralarında çok sade yada abartıya kaçmayan modellerin olduğunu söyleyebilirim ama modaevleri gelinlik diyince nedense gelin ortamın en belirgin insanı olmalıdır diyip yüklenmişler boncuğa, işe.

dümdüz gelinlik seven biri değilim. her gelinlikte ince detayların olması gerektiğini düşünürüm ama gerçekten bazı modellerde gözüm yoruldu.

yine de bu kadar modeli bir araya toplamak büyük bir emek. kesinlikle takdire şayan. :) teşekkürler:)

Birbirinden güzel gelinlik modelleri var burada teşekkürler minenes :KK71: Ama gelinlikçilerde hiç istediğim gibi bir modele rastlamıyorum napıcam ben ya off

slm arkadaşlar emeği geçip bu gelinlikleri paylaşanlara teşekkürler.. benimde 6 ay sonra düğünüm var daha gelinliğime kara vermiş değilim :KK43:( istediğim gibi bi gelinliğe rastlamadım malesef.tessettür gelinlik denilince niye düz kabarık olmayan abartılı ve karmaşık şeyler oluyor ki. aklımda kesin bir model olsa diktirecem ama o da yok:KK43:( ne yapacağım ben yaa

slm arkadaşlar emeği geçip bu gelinlikleri paylaşanlara teşekkürler.. benimde 6 ay sonra düğünüm var daha gelinliğime kara vermiş değilim :KK43:( istediğim gibi bi gelinliğe rastlamadım malesef.tessettür gelinlik denilince niye düz kabarık olmayan abartılı ve karmaşık şeyler oluyor ki. aklımda kesin bir model olsa diktirecem ama o da yok:KK43:( ne yapacağım ben yaa

siz nasıl bir gelinlik istediğinizi tarif ederseniz belki yardımcı olabilirim.

Yeni gordum burayi :)
Cok hos olmus sevgili minenes cok saol...
Bu arada diger arkadaslarin yorumlarina kesinlikle katiliyorum - malesef bazi tesetturlu gelinlikleri gorunce o kadar cok abartidan ilk once neresine bakacagini sasiyor insan. "Taslarin pariltisindan kimsenin gozu gelini goremez herhelde" dedigim gelinlikler gordum TR'de :)

tesettürlü biri deilim ama gelinlikler süper hepsi ayrı güzel. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. arşiv çok güzel olmuş. ama bakıp geçmeyelim kendi gelinliklerimizi de paylaşırsak çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum. bende gelinliğin çok açık ve şatafatlı olmasını sevmiyorum. gelinlik gelini güzel göstermeli bence.. kendi düğünümde kır düğünü olacak inş. sade ama şık birşey olmasını temenni ediyorum şuanlık. burdaki gelinliklerden çok fikir aldım.
ayrıca internete konan resimlerin paylaşılması konusunda da sana katılıyorum minenes. ama malesef çok mantıklı olmayan hukuk kurallarımız da mevcut.

ay nolur daha cok model ekleyin ya:KK43: begenemiyorumda begenemiyorum tesettürlüyüm ama cok farklı şeyler istiyoruuum

valla istediklerim hiç biri değil başlarda yakın olanlar var ama çoğunu beğenmedim geneli . demode şeyler.

ARKADAŞLAR YAA BEN BİR ŞEY SORUCAM. ŞİMDİ KUAFÖR KONUSUNDA ÇOK TEDİRGİNİM. BAZI ARKADAŞLARIM KUAFÖRE GİTTİKLERİNDE KÜAFÖRLER GELİN BAŞLARINI KENDİLERİNCE YAPIYOLAR. HERKESİN YAPIŞ ŞEKLİ BAŞKA DENİYOR. ARKADAŞLARIMDA KUAFÖRÜN ELİNE KENDİLERİNİ BIRAKTIKLARINDA ÇOK VASAT GELİN BAŞLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI. O GÜN BENM İÇİN ÇOK ÖZEL OLUCAK. ÖNEMLİ Bİ GÜN YA KUAFÖRLERE MODEL GÖSTERSEK AYNILARINI YAPABİLİOLARMI ACABA. SİZ NASI YAPTINIZ KUAFÖRE MODEL GÖSTERDİNİZDE ÖYLE Mİ YAPTILAR YOKSA ONLARIN ELİNE BRAKDINIZDA NE ÇIKARSA BAHTINA MI OLDU. YA PEK ANLAMIYORUM BU İŞLERİ NASIL OLUCAK . BANA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ KUAFÖRE BEN MODELLEMİ GİDEYİM. NE YAPAYIM ÇOK KÖTÜ Bİ BAŞÖRTÜ OLSUN İSTEMİYORUM. SADE AMA HOŞ Bİ BAŞÖRTÜ İSTİYORUM HAKİM YAKA OLUCAK AMA ÇOK ŞATAFATLI OLMUYCAK :s

Es selamu aleykum minenes.. ve diğer arkadaşlar.. Emeklerine sağlık.. Çok uğrasmıssın gercekten.. Emek vermişsin. Bu kadar modeli birarada bulmak mümkün değil..
Diğer paylaşımda bulunan arkadaşların da emeklerine sağlık.. BEN Saatlerdir gelinliklere bakmakla meşgulüm.. Bakmadığım es geçtiğim bir sayfa kalmamıştır sanırım..
Nisan ayında nikahım var ve ben hala gelinlik bakmadım.. Kafamda az cok bişeyler var. Sayfanın en başındaki modele bayıldım..
Kendim örtülü bir bayanım.. Tesettürlü gelin arkadaşlarımdan şu ana kadar güzel gelin başı yapıldığını hiç görmedim. Gelinlikler
ne kadar güzel olursa olsun, baş kötü olunca maalesef herşey bozuluyor.. Bu nedenle ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
Bir arkadasımın önerisi var. Reyhan Turan Modaevi. Bu arada İstanbuldayım. Bu moda evi, başıyla birlikte yapıyormuş herşeyi.. O nedenle en başta oraya gidicem inşaALLAH.
dAHA SONRA Fatih'e bakıcam. Zamanım da çok az.. Hiçbirşey hakkında hiçbir bilgim de yok.. Buradaki arkadaşlardan, sizlerden yardım almak istiyorum..
Kafam karıştı biraz sayfalara bakarken.. Neyi nasıl yaptıracağımı şaşırdım kısacası.. Evlenen, tesettürlü arkadaşlar.. Tesettür gelin başını nasıl yaptırdınız? Malzemeleri siz mi alıyorsunuz, kuaförden mi bakıyorsunuz? Önceden prova yaptırılması da şart.. Kafam çook karışık.. Paylaşırsanız çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler..

Es selamu aleykum minenes.. ve diğer arkadaşlar.. Emeklerine sağlık.. Çok uğrasmıssın gercekten.. Emek vermişsin. Bu kadar modeli birarada bulmak mümkün değil..
Diğer paylaşımda bulunan arkadaşların da emeklerine sağlık.. BEN Saatlerdir gelinliklere bakmakla meşgulüm.. Bakmadığım es geçtiğim bir sayfa kalmamıştır sanırım..
Nisan ayında nikahım var ve ben hala gelinlik bakmadım.. Kafamda az cok bişeyler var. Sayfanın en başındaki modele bayıldım..
Kendim örtülü bir bayanım.. Tesettürlü gelin arkadaşlarımdan şu ana kadar güzel gelin başı yapıldığını hiç görmedim. Gelinlikler
ne kadar güzel olursa olsun, baş kötü olunca maalesef herşey bozuluyor.. Bu nedenle ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
Bir arkadasımın önerisi var. Reyhan Turan Modaevi. Bu arada İstanbuldayım. Bu moda evi, başıyla birlikte yapıyormuş herşeyi.. O nedenle en başta oraya gidicem inşaALLAH.
dAHA SONRA Fatih'e bakıcam. Zamanım da çok az.. Hiçbirşey hakkında hiçbir bilgim de yok.. Buradaki arkadaşlardan, sizlerden yardım almak istiyorum..
Kafam karıştı biraz sayfalara bakarken.. Neyi nasıl yaptıracağımı şaşırdım kısacası.. Evlenen, tesettürlü arkadaşlar.. Tesettür gelin başını nasıl yaptırdınız? Malzemeleri siz mi alıyorsunuz, kuaförden mi bakıyorsunuz? Önceden prova yaptırılması da şart.. Kafam çook karışık.. Paylaşırsanız çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler..

aynı problem bendede var arkadaşım benm de eylülde düğünüm vaktim var ama çok kararsızım dediğin gibi gelin başı kötü oldumu herşey kötü oluo malesef çok dikkat etmek gerek

Tabi ki de herşeyi kuaförün eline bırakmayın derim, öncelikle internetten araştırın, size yakışacağını düşündüğünüz eşarp modelini belirleyin, sonrada gidin kuaförünüzle konuşun, ben nişanımda öyle yapmıştım, istediğim modelin resmini önceden gösterdim, yapabilecekleri söylediler, yaptılarda, ben abartı istemedim, ve müdahale ettim yaparlerkende, içimede sindi, ama yapan kişide gerçekten bu işi biliyordu, eşarbımda aksesuar kullanıldı, yan tarfımda taşlı bi aksesuar vardı, bunu tabiki kendim aldım, bu arada istanbuldayım ben kuaförümün adı da metin kuaför, yeriniz uygunsa gidin bi konuşun derim, düğünümde de aynı yere gitmeyi düşünüyorum ben.

X