çok teşekkürler minenes
maşallah bulup buluşturup ekliyorsun,ellerine sağlık
buarada bi polemik olmuş.yorum yapmak istedim. gerçekten bu kızlar fotoğraflarının burda yayınlanmasından rahatsızlık duyabilirler. ama bunu önceden düşünüp ,önlemlerini almaları gerekirdi diye düşünüyorum.
sen iyi niyetli olarak kadınlar kulübünde paylaşmışsın.facebookta bi çok kötü niyetli adamın(sapıkların) kızların resimlerini çalıp, kötü amaçları için kullandığını görüyoruz.
şahsi görüşüm, fotoğraflarımızı ulu orta yerlere koymamak ve kimseyede fotoğraf vermemektir.
bende nişanlığımla fotoğraf çekmek isteyen kuaförün resmimi çekmesine izin vermemiştim.çünkü sitesinde yayınlayacağını sölemişti.
slm arkadaşlar emeği geçip bu gelinlikleri paylaşanlara teşekkürler.. benimde 6 ay sonra düğünüm var daha gelinliğime kara vermiş değilim( istediğim gibi bi gelinliğe rastlamadım malesef.tessettür gelinlik denilince niye düz kabarık olmayan abartılı ve karmaşık şeyler oluyor ki. aklımda kesin bir model olsa diktirecem ama o da yok ( ne yapacağım ben yaa
mine hanım katkılarınızdan dolayı çook teşekkürler..
Yok mu şöyle abartısız, zarif, sade modeller kızlar ?
Es selamu aleykum minenes.. ve diğer arkadaşlar.. Emeklerine sağlık.. Çok uğrasmıssın gercekten.. Emek vermişsin. Bu kadar modeli birarada bulmak mümkün değil..
Diğer paylaşımda bulunan arkadaşların da emeklerine sağlık.. BEN Saatlerdir gelinliklere bakmakla meşgulüm.. Bakmadığım es geçtiğim bir sayfa kalmamıştır sanırım..
Nisan ayında nikahım var ve ben hala gelinlik bakmadım.. Kafamda az cok bişeyler var. Sayfanın en başındaki modele bayıldım..
Kendim örtülü bir bayanım.. Tesettürlü gelin arkadaşlarımdan şu ana kadar güzel gelin başı yapıldığını hiç görmedim. Gelinlikler
ne kadar güzel olursa olsun, baş kötü olunca maalesef herşey bozuluyor.. Bu nedenle ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
Bir arkadasımın önerisi var. Reyhan Turan Modaevi. Bu arada İstanbuldayım. Bu moda evi, başıyla birlikte yapıyormuş herşeyi.. O nedenle en başta oraya gidicem inşaALLAH.
dAHA SONRA Fatih'e bakıcam. Zamanım da çok az.. Hiçbirşey hakkında hiçbir bilgim de yok.. Buradaki arkadaşlardan, sizlerden yardım almak istiyorum..
Kafam karıştı biraz sayfalara bakarken.. Neyi nasıl yaptıracağımı şaşırdım kısacası.. Evlenen, tesettürlü arkadaşlar.. Tesettür gelin başını nasıl yaptırdınız? Malzemeleri siz mi alıyorsunuz, kuaförden mi bakıyorsunuz? Önceden prova yaptırılması da şart.. Kafam çook karışık.. Paylaşırsanız çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler..