Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

ben gelinligimde hic tas istemiyorum sade ve zarif bir gelinlik istiyorum ama duvak konusunda cok kararsizdim rahibe isi yapip ustune tac takmayi dusunmustum ama modasi gecti yapmasammi diye kararsizdim bu gelini gorunce baya etkilendim cunku duvak fevkalade olmus...gelinligim ziyadesiyle duz ve fransiz kupuru olsa etegi kabarik ama o kadarda degil :)) duvagim boyle tasli olsa cok mu garip olur ne dersiniz??? daha diktirmedim kasimda dugun var eylul sonu gibi gelinlik bakmaya baslayacagim onceligim tesetturlu bulabilirsem hazir almak yonunde ama bulamazasam caresiz diktirecegim..

birde fotograftaki gelin boynunu nasil ortmus cozebildinizmi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu gelinlik özel tasarım değil, daha önce aynı kuaförün müşterisi olan iki bayanda görmüştüm, o kadar kullanıldı yani:

Gördüğün gibi hakim yaka bir gelinlik zaten, başörtüsünü çene altından tutturup gelinliğin içine koymaları yeterli olmuştur.

Bu arada, bu başta bence güzel olanı illa ki taşları değil, güzel gerçek fransız güpürü bir kenar dilimi bulabilisen üzerinde hiç işleme olmasa da bu tarz örtmek çok güzel bir sonuç verecektir.

hmm ama taslar acayip havali olmus

gelinlikte guzel ama benim kafamda hep daha sade bir gelinlik oldu

bide gelin pek ince ondan yakismistir ona

hmm ama taslar acayip havali olmus

gelinlikte guzel ama benim kafamda hep daha sade bir gelinlik oldu

bide gelin pek ince ondan yakismistir ona

Hmm size için şöyle bir çözüm geldi aklıma ama bilmem ne kadar düşünürsünüz. türkiyede pek kullanılmayan bridal belt diye bir şey var, bilmem duydunuz mu? gelinliğin üstüne bele bir çeşit kuşak takıyorlar. sadece saten bağlayabildikleri gibi, çiçekliden dantelliye, taşlıya envai çeşidi var bu kuşakların. eğer duvakta bu kadar yoğun taş kullanmak isterseniz, bence gelinliğinizde de bir şekilde taş olması gerekir ve bu kuşaklar kurtarıcınız olabilir. şöyle birkaç dk içinde özenmeden bulabildiklerim şunlar:

,

Bunlardan ararsanız, verdiğim sitede binlerce model var:

bridal belt on Etsy, a global handmade and vintage marketplace.

aaa tesekkur ederim ne kadar incesin..bende bunu dusunuyordum ustu tasli alti hic tassiz olur mu diye..

peki ben belimde kalin bir kemer istiyordum ayni grace kelly ninki gibi birde birden kabaran tul etek bu nasil olacak belimdeki kalinlik kadar ustune tas mi islettiriyim?

birde bu isleri iyi yapan diyebileceginiz moda evleri varmi istanbulda?

istanbulda yapacagim dugun alisverisimi?

ama hasret modaevi ve zehra olmasin sanki onalr asiri abartili ve gorgusuzce her detayi gelinlige dolduruyorlar gibime geliyor...

tesekkur ederim

gelinlikler çok güzelmiş bütün sayfalara bakmaktan gözlerim yoruldu bütün sayfalardan şu 5 gelinliği çok beğendim
özellikle 3.gelinlik çok güzel durmuş sonuncuda öyle

En dandikleride bizim turklerınkıler
tesettur modasının gelısmedıgını dusunuyorum ozellıkle gelınlık bölümü
original taslar kullanılmadıgı ıcın ziyan gozukuyorlar

Maşallah hoş olmuşsun cimcime

Bir tane Türk gelini de benden gelsin yine. Hatice Kaşık'ın başka bir müşterisi. Önden çarpaz drapeli straples gelinlikleri kapatmak için güzel bir çözüm olmuş bence. Kaliteli malzeme kullanılan hoş ,ayarında gösterişli ve gerektiği kadar sade bir gelinlik...

Aslında Rukiye Taşçı'nın blogundan fotoğraf almıyordum ancak şu gelinliği paylaşmadan edemeyeceğim, çünkü gerçekten çok orijinal. Siz ne dersiniz, beğendiniz mi? Ben şahsen kararsız kaldım. Yani genel olarak oldukça hoş ama omuz kısmı biraz kaba duruyor sanki. Yalnız gelinbaşı gerçekten çok güzel...

minenes

canım paylaştığın resimlerin kopyalanıp başka sitelerde ve sayfalarda yayınlanması yasak resimleri çeken mervedağlı bu konuda çok hassas bence kaldırmalısın bunları link versen daha doğru olur :) link vermek sorun teşkil etmiyorsa tabi...

sitesinden resim paylaşmanın yasak olduğuna dair herhangi bir ibare kullanmadığı için aldım resimleri.

sitesinden resim paylaşmanın yasak olduğuna dair herhangi bir ibare kullanmadığı için aldım resimleri.
canım sitede sayfanın en altında tüm hakları saklıdır diyor ve facebook sayfasında da resimlerin kopyalanmasının yasak olduğunu defalarca belirtti. bende senin gibi sonradan öğrenmiştim bu surumu bi uyarıyım dedim :)

anladım ama malesef mesajları düzenleme imkanımız yok biliyorsun ki... resimlerin paylaşılmasını istememeleri çok ilginç, sonuçta üstüne watermark koyuyorlar, kime ait oldukları belli. ki ben kaynak göstererek paylaşıyorum. reklamları yapılmış oluyor resimleri paylaşıldıkça. vardır herhalde bir bildikleri...

Erkekleri kadinlarin onunde diz cokturmeye ne kadar merakliymis millet, ne kadar itici...anlamsiz bir bati adeti nasilda benimsenmis ulkemizde, simdi erkekler evlilik için ilk sart bu zannedip kendilerini yere atiyor ve tek tas esliginde evlilik teklif ediyor... ne kadar itici insan insanin karsisinda diz cokmemeli, kim olursa olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…