- 17 Temmuz 2011
- 53
- 0
ben gelinligimde hic tas istemiyorum sade ve zarif bir gelinlik istiyorum ama duvak konusunda cok kararsizdim rahibe isi yapip ustune tac takmayi dusunmustum ama modasi gecti yapmasammi diye kararsizdim bu gelini gorunce baya etkilendim cunku duvak fevkalade olmus...gelinligim ziyadesiyle duz ve fransiz kupuru olsa etegi kabarik ama o kadarda degil :)) duvagim boyle tasli olsa cok mu garip olur ne dersiniz??? daha diktirmedim kasimda dugun var eylul sonu gibi gelinlik bakmaya baslayacagim onceligim tesetturlu bulabilirsem hazir almak yonunde ama bulamazasam caresiz diktirecegim..
birde fotograftaki gelin boynunu nasil ortmus cozebildinizmi?
hmm ama taslar acayip havali olmus
gelinlikte guzel ama benim kafamda hep daha sade bir gelinlik oldu
bide gelin pek ince ondan yakismistir ona
minenes
canım paylaştığın resimlerin kopyalanıp başka sitelerde ve sayfalarda yayınlanması yasak resimleri çeken mervedağlı bu konuda çok hassas bence kaldırmalısın bunları link versen daha doğru olur :) link vermek sorun teşkil etmiyorsa tabi...
canım sitede sayfanın en altında tüm hakları saklıdır diyor ve facebook sayfasında da resimlerin kopyalanmasının yasak olduğunu defalarca belirtti. bende senin gibi sonradan öğrenmiştim bu surumu bi uyarıyım dedim :)sitesinden resim paylaşmanın yasak olduğuna dair herhangi bir ibare kullanmadığı için aldım resimleri.
canım sitede sayfanın en altında tüm hakları saklıdır diyor ve facebook sayfasında da resimlerin kopyalanmasının yasak olduğunu defalarca belirtti. bende senin gibi sonradan öğrenmiştim bu surumu bi uyarıyım dedim :)