Ahh.. Ahh.. Kafam öyle bir karıştı ki.. Karar değiştirip duruyorum..Bana fikir verebilir misiniz?
Şimdi son kararım galiba şu: Gelinliğin altını tamamen tül istiyorum.. Başka bir şey olmayacak..
Üst kısmı dantel.. Bel kısmında kararsızım.. Pek anlamıyorum ama drape diyorlar galiba.. Çok güzel duruyor.
Fakat tesettürlü olduğum için dar bir görüntü oluşuyor.. Nefsime güzel geliyor ama kararsızım işte.. Neyse..
Kollarını bol istiyordum ama kararımı değiştirdim. Dar daha güzel duracak gibi geliyor..
Kol uçlarında bir hareket istiyorum.. Başımı da rahibe duvağı değil tül istiyorum.. Fakat topuzadan olmayacak..
Altında başörtüsü üzerinde tülden duvak.. Duvağın ön kısmında da incili bişi.. Aslında resim eklemeyi bilsem buna benzer
modeller var. Daha net olurdu resimle gösterseydim.. Fikir verebilir misiniz arkadaşlar? Nasıl olur sizce? : )
tam benim düşündüklerimin tercümanı olmuşsun.. senin kalıbını bilmem ama bende azda kalıp var löp gibi yapışsında istemiyorum. ben gittim modaevine denedim bi kaç model nasıl durcak bakalım die hap taşlı gözüme hitap etti ama gönlüme etmedi :) resimleri eklesen aslında üzerinde konuşsaydık daha güzel olurdu
Sare
Günümüzde insanların gelinlik dediği şey, yani kabarık etekli uzun bu beyaz kıyafet, gövdenin eteği taşıyabilmesi için korsajlı çalışılmak durumunda. yani kabarık etekli bir gelinlik istediğimiz için, mecburen vücudumuza oturan bir şey giyiyoruz ve evet, bu tesettüre uygun değil. kendim de böyle bir gelinlik giyinmiş olmama rağmen bunu düşünüyorum. dar giyinmeyelim dersen, insanların "elbise gibi" diyeceği modellerden bakmak durumundasın. ya da, pelerinli modeller var, onların da vücuttan çok omuzları, kolları örttüğünü, belki de sırtı, ama en önemli kısım olan göğüsler ile beli açıkta bıraktığını düşünüyorum. malesef batı modasından devşirdiğimiz beyaz gelinliği ancak kumaşları kol ve gerdanı kapatacak kadar uyarlayabiliyoruz.
düşünüğün model çok güzel. örneğini birçok dini kesimi fotoğraflayan bayanın portfölyelerinden görebilirsin. merve dağlı, rukiye taşçı, tuba özçelik, kübra yılmaz photography aklıma şimdi gelenler. belde kullanacağın parça aslında gelinliğe dikili bir drape değil de, güzel bir gelin kemeri olabilir. "bridal belt" yazıp images.google.com'da örneklerine bakabilirsin. gelinlikçilerde henüz hazırını bulabileceğin bir şey değil ancak özel yaptırabilirsin, teknik bir zorluğu yok ancak bu moda henüz ülkemize gelmedi.
keısnlıkle dantelle yap altınada organze fıland egılde daha ınce bır kumas dıktır oyle kalın olmasınkı gelınlıgın uztu guzle dursunEki Görüntüle 399991
mmeraba arkdşlar ben kapalıyım bu gelinliği çok beğendim ama üst kısmını nasıl kapatacağma karar veremedim dantelmi organze mi nasıl daha şık durur sizceyardm ltfn