Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

öncelikle faydam dokunduğuna sevindim. senin adına ise üzüldüm, en iyi ben anlarım seni. belli bir noktadan sonra biraz emrivaki yapmak gerekiyor. birkaç gün, olmadı ay uğraşır sonra pes eder ve seni olduğun gibi kabullenirler elbet. sonuçta sen onların kızısın.

dün otobüse bindim, yanıma oturan amca öğrenci akbilimi görünce okulumu sordu. bitirdiğim üniversiteyi, türkiyenin iyi üniversitelerinden biri, söyledim, aaaa hiç de üniversite bitirecek gibi durmuyorsun dedi :S ki bırak bitirmeyi bölüm derecesi yapmıştım. insanlar malesef başımızdaki bir örtüye inanılmaz anlam yüklüyorlar, aslında aynı insansın ama örtüyle bambaşka biri sanıyorlar. değişmediğini anladıkları, yaşadıkları zaman rahatlayacaklardır canım.

Allah kolaylık versin. Bu ülkede ailene zıt olmak zor. Bu sadece tesettür de değil. Ailesinin yetiştirdiği yolda gitmek istemeyen herkese çok zorluk çıkarılıyor. Kimsenin birey olmasına izin verilmiyor malesef...

Allah razı olsun canım tüm iyi dileklerin için.
Benimkiler biraz inatçı aslında..Nasıl desem daha farklı yaptırımlar uygulamayı düşünebileceklerini bile hissediyorum..Umarım hayırlısıyla atlatır emelime ulaşırım..Bende mimarım ve aynen sayılı üniversitelerden birini bitirdim yükseğimi yaptım anlattığın tarz şeylerin benimde başıma geleceğini biliyorum aslında.Bölümümdeki birçok kapalı arkadaşım aynı şeyleri yaşadı..Hatta bir öğretmen tarafında derslere şapkayla giren yakın arkadaşım diplomasını alamamakla tehdit edildi.Bizde onun yanında olduğumuz için aynı tehditleri ve sınıfta kalmaları yaşadık.Çok acı şeyler bunlar.Ben şu an açığım ve tesettürlü bayanları hiçbir zaman diğer insanlardan ayırmadığım gibi aşırı açık insanlarıda ayırmıyorum..'Herkes nasıl isterse öyle yaşamakta hürdür' diyor ağızlar ama ne yazıkki bir etiket yapıştırılmadanda yaşayamıyoruz.

Neyse bu kadar dram yeter :) umarım dediğin gibi kabullenirler bir gün..

becerebilirmiyim bilmiyorum bende bir fotoğraf yüklemek ve fikrini almak isterim.

$muhteşem2.JPG

bu gelinliği ya sıfır yaka ya da hakim yaka olarak düşünüyorum..kraliyet gelinlerinin tarzını beğeniyorum ben ve taş iş garip desenler sevmiyorum..sade olmak istiyorum sence nasıl olur dediğim yaka modelleriyle?

gerçekten çok farklı bir gelinlik. ben yakasını olduğu gibi beğendim. düğüne kadar örtünecek misin?

bu gelinliği diktireceksen kumaşına çok dikkat etmen lazım. ne şantuğa benzetebildim, ne taftaya ne satene. ziberlin diyeceğim ama, bilemedim. kumaş güzel olursa çok klas durur, kötü olursa ise berbat. bir de, tabi ki, kenarı kalınca bir kenar dilimiyle süslenmiş bir duvak kullanman çok yakışacaktır.
V3320.jpg

Nasıl olacak bilmiyorum şu an ama isteğim kapanmak..Ailemse bunu olduğu gibi kalması halinde kabul ediyor.Birkaç modaeviyle konuştum onlarda kumaş konusunda dikkatli olunması gerektiğini yoksa çok kötü bir sonuç çıkacağını söylediler.
Kaliteli ve anlattığımı anlayabilecek birilerine ihtiyacım var..
gelinliğin altında malzemesi yazıyor silk gazar diyor..araştırdım internette 4 kat organze olduğu yazıyor.

Kapatınca da güzel oldu kız. Sen hangi şehirdesin?

Son düzenleyen: Moderatör:
:)))

gerçekten düşündüğümden çok daha güzel görünüyor.ay uğraştırdım senide fuzuli bir sürü..en azında kapanınca nasıl olacağına dair fikrim oldu çok teşekkür ederim ellerine sağlık :) istanbul'da yaşıyorum ben..

bu konuyu acan konu sahıbınden ALLAH razı olsun teyzemın kızı ıcın kapalı gelınlık arıyorduk ınternette pek bulamadık burada harıka gelınlık modelerı var emegı gecenlerdende ALLAH razı olsun .ellerınıze saglık arkadaslar.:nazar:

Merve Dağlı yeni bir gelin paylaymış. İlginç bir malzeme seçimi var gelinin. Bence keşke duvağını böyle kabarık takmasaydı...

Bu da başka bir gelinin kuyruk detayı. Duvak arkadan güzel duruyor ama önden bilemiyorum. Başörtüsüne yakışır mı, göremiyoruz.

Normalde gelinlikte gümüş işlemeler sevmiyorum ama bu bayana yakışmış. Bu gelinliği biliyoruz aslında, daha önceki sayfalarda 2 açık bayanda görmüştüm. Güzel bir şekilde baş tasarlatmış, beğendim. zengin ve zevkli bir bayan, belli.

Duvağı baş üstünden oturtmak riskli bir iş. Çoğu zaman iyi sonuç vermiyor.

Minenes banada yardimci olabilirmisin, kisim insallah dugunum olacak. Basimida bu sekilde istiyorum yani daha cok sal tarzinda. Gelinligim duvagim hazir, ama duvagimin kenarlari kupur oldugu icin bu fotodaki gibi duz durmaz on tarafi. Bu fotoda duz durmasinin sebebi islemeleri agir bastigi icindir. Napmam lazim? benimdemi kupurlere tas eklettirmem lazim?

Minenes banada yardimci olabilirmisin, kisim insallah dugunum olacak. Basimida bu sekilde istiyorum yani daha cok sal tarzinda. Gelinligim duvagim hazir, ama duvagimin kenarlari kupur oldugu icin bu fotodaki gibi duz durmaz on tarafi. Bu fotoda duz durmasinin sebebi islemeleri agir bastigi icindir. Napmam lazim? benimdemi kupurlere tas eklettirmem lazim?

aslında dantel kenarın da kendince bir ağırlığı vardır. bence önce bir denemen lazım. evde tanıdık biriyle bu tarz bir baş yapmaya çalışın, büyük ihtimal bunun gibi duracaktır. hatta bence yüzün çevresinden biraz daha rahat inse daha güzel olur bu baş. yani daha hafif bir kumaşla. ikinci seçenek, düğün günü başın yapıldıktan sonra duvak alttaki başörtüsüne dikişle tutturulabilir. en olmadı sen de işleme yaptırırsın danteline. ne kadar zamanın var?

ayy buu gelin bası harıkaa vedee gelinde cokk güzel maşşallahh:nazar:

aslında dantel kenarın da kendince bir ağırlığı vardır. bence önce bir denemen lazım. evde tanıdık biriyle bu tarz bir baş yapmaya çalışın, büyük ihtimal bunun gibi duracaktır. hatta bence yüzün çevresinden biraz daha rahat inse daha güzel olur bu baş. yani daha hafif bir kumaşla. ikinci seçenek, düğün günü başın yapıldıktan sonra duvak alttaki başörtüsüne dikişle tutturulabilir. en olmadı sen de işleme yaptırırsın danteline. ne kadar zamanın var?

Zamanim var 11ci ayda dugunum insallah.

dedigini pek anlayamadim canim nasil tutturacagim? benim altina bu bayan gibi beyaz esarp takip ustunede bu sekilde kupurleri one gelecek sekilde duvagimi takmak istiyorum. Resim vs varmi canim anlatabilecegim. Agirligi varda, taslinin agirligi daha hos olur, bununki duz duruyor. Bende buzusuk buzusuk durcaktir :KK43:

Zamanim var 11ci ayda dugunum insallah.

dedigini pek anlayamadim canim nasil tutturacagim? benim altina bu bayan gibi beyaz esarp takip ustunede bu sekilde kupurleri one gelecek sekilde duvagimi takmak istiyorum. Resim vs varmi canim anlatabilecegim. Agirligi varda, taslinin agirligi daha hos olur, bununki duz duruyor. Bende buzusuk buzusuk durcaktir :KK43:

beyaz eşarp dediğin bir kere zaten ipek,saten filan değil, şifon gibi bir kumaş olacak herhalde. buradaki kumaş parlak değil çünkü. başı kolayca kavrayan bir şeye benziyor. onu bağlayıp şeklini verdikten sonra, duvağını üstüne koyacaksın. zaten duvak düşmesin diye her halükarda alttaki başörtüne tutturacaklar. bildiğin iğne iplikle alnının üstünden, ve nasıl durmasını istiyorsan muhtemelen şakaklarının oradan hafif bir dikiş atılacaktır. o zaman aynen böyle durur.

Abbbbooooooooooooooooovvvvvvv bu reyhan turan gelinlikleri beni öldürecek!!!

sanki gelinliğin 1 cm karesini boş bıraksalar suç olacak.

Şu gelinliğe hakkaten bir anlam veremedim yav:

Makul denecek bir şunlar var sanki...

Gerçekten çok karmaşık, güzel değil ve göz yoruyor. Gelinlik şık olmalı, içinde kuğu gibi olmalısın.

Aylin Fashions diye bir site. Kendi tesettür gelinlik koleksiyonlarını oluşturup yayınladıkları için tebrik ederim.

Makul ve cici tasarımları olan bir gelinlikçi buldum. Müjo moda.

DSC03554.JPG

DSC03552.JPG

DSC04283.JPG

DSC05038.JPG

DSC06178.JPG

DSC06810.JPG

Bu tarz dökümlü kollar çok yakışıyor...

DSC05271.JPG

DSC05272.JPG

X