kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Canim basla yada baslama diyemem sorumluluk alamam ama bnm bebek de biliyosun mama yiyo ve istemiyo artik mama yi. Ben de 4. Ayin sonunda basladim biseyler vermeye. Sinucta anne sutu almiyo. Alsaydi kesinlikle 6. Aya kadar birsey vermezdim. Ama bizim verecegimiz tarhana corbasi belkide mamadan cok daha iyi. Kemik suyu belki agir gelebilir. O daha yagli. Ama ben yavuk suyuyla yapiyorum corbalarini.

Canim fatih emmedi sütüm vardı da o emmeyince de kesildi
emmeyince basla ozman tabi yogurtla baslican ilk ve kendin mayalican iyice alistur yogurda sut verme bahsettiginiz unlu mamalari hic yapmadim ben kendin kek yap minik monik koy agzina sekere kesinlikle alistirma kekin icine de cok az koy benim kizim bayram dekerlerine bayiliyor ama beyz seker yemez

:)) Fatih emmiyo canim

Aynen canim herkes öyle diyo ilk yoğurtla başla sen mayala die 4 buçuk aylık olcak işte mamaya zaten sıvı mamaları icmiyo reflüsü var katı AR mama iciyo kuzum yani katıda bozulmaz alışkın çünkü suyu da iciyo çok seviyo 30 40 cc iciyo

iain zoe senin ya ben ek gidaya sa gec gectim belki 1 yasinda ilkbas bnmkini de emmede kabul etmedi zorla zorla alistirdim 2 yaisina kadar da emzirdim sutten kesincede hasta olmaya basladi

iain zoe senin ya ben ek gidaya sa gec gectim belki 1 yasinda ilkbas bnmkini de emmede kabul etmedi zorla zorla alistirdim 2 yaisina kadar da emzirdim sutten kesincede hasta olmaya basladi
Fatih prematüre doğdu canim onun için emme yutma refleksi gelişmediği için gelişmediği için bide biberona hastanede alıştı

Maşallah benim de öyle hayal iki yaşında kadar emzirmek..
Ama ise basliycam iki ay sora.
Mecbur bırakacak kendi bırakır galiba
Sabah akşam emzirseydim olur mu onu da bilmiyorum
Kaynanam üst katımda bana bilgi veriyor
Annem de öyle.

nekadar emzirrsen kar cocugun emmek isterse sabah aksam bile yeter senin kafan donuyor mu emzirrken bn 2 yasuna kadr emzirdim ama cektikleyimi bir Allah biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…