kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Şimdi fatih 'in 4 ay i doldu ya dün ablalarimla arkadaşlarla bir araya geldik benden büyük bi abla var onunda 2 çocuğu var dün dedi başla ek gıdaya ben 3 aylık ken baslatiyodum dedi annemde biz 6 kardeşiz kadın bizi büyütmek için bayağı çaba sarf etti :KK70: annemde her seferinde başla yavaş yavaş dedi fatihin mamadan midesi bulaniyo sanırım öğürüyo pirinç unu tarzı şeylerde beslemiyo ben ek gıdaya geçersek çorbaları fatih e kemik ilik suyu ile yapcam da sizce geçim mi ek gıdaya???

Şimdi fatih 'in 4 ay i doldu ya dün ablalarimla arkadaşlarla bir araya geldik benden büyük bi abla var onunda 2 çocuğu var dün dedi başla ek gıdaya ben 3 aylık ken baslatiyodum dedi annemde biz 6 kardeşiz kadın bizi büyütmek için bayağı çaba sarf etti :KK70: annemde her seferinde başla yavaş yavaş dedi fatihin mamadan midesi bulaniyo sanırım öğürüyo pirinç unu tarzı şeylerde beslemiyo ben ek gıdaya geçersek çorbaları fatih e kemik ilik suyu ile yapcam da sizce geçim mi ek gıdaya???
4 ayini doldurdu degilmi? Yogurt ver ama kendin mayala gunluk. Yavas yavas basla

Ek gıda bence erken emziriyosn ilk 6ay sadece anne sütü şart canım :)
Ben 5.5 aylıkken başladım valla ek gıdaya geçmeye ne merakliymisim :KK70:
İlk armut verdim kızıma bak hatırlıyorum:)
Bugün tam 10.ayina girdi. 9 bitti:)
Uyumak istemiyor zor uyuttum sabah gece uyanıyor emziriyorum ya emerken uyuyakaliyor o memede uyumak istiyor sora kendi kendine kalkmaya çalışıyor:KK70: maşallah :)
Ben bitiyorum gece emziriken varya uykulu halde. Bı yanda gözüm açık dusturcem diye korkuyorum rüyamda bile emziriken görüyorum bu sefer kizkm sanıp kocamı tutmusum:KK70: adam ne yapacağı şaşırdı korktu hahaha:KK70:

X