- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.801
gitsinde bir rahatla :) beslenmeden azcik bana verur mi ki yaOglan okula gidecwk kuzum ondan onu hazirliyom bir yandan ev topluyom kahvalti ettim sofrayi topladim. Beslenme koycam usaga ayy yoruldum
Benim kız babaanneye çok duskunzor zmnimda yanimda olmayani napim . cok ciddi bisey olmadiktan sinra hep kendimle goturuyorum hastaneye bile nadiren kaynise birakiyorum
anne varken bende okadar duskunluge karsiyim ama sen caliscagin icin hep onla kalcak sanirim aksam gitmeyin okadar rabi cocugun evini bilsinBenim kız babaanneye çok duskun
Ama bırakmak istemiyorum hergun her akşam çay içmeye çağırıyor ben istemiyorum eşime kabul etme dedim ya bundan sora bende etmem. Rahatsız olmaya başladım
Nie istemiyosun canim konuyu kacirdimBenim kız babaanneye çok duskun
Ama bırakmak istemiyorum hergun her akşam çay içmeye çağırıyor ben istemiyorum eşime kabul etme dedim ya bundan sora bende etmem. Rahatsız olmaya başladım
Hergun hergun olmaz kiNie istemiyosun canim konuyu kacirdim
Öyle de çağırıyor çay içmeye. Halası zaten hergun geliyor yanıma çok düşkün ben annesiyim kızım hangi annesi bilemiyor kianne varken bende okadar duskunluge karsiyim ama sen caliscagin icin hep onla kalcak sanirim aksam gitmeyin okadar rabi cocugun evini bilsin
ozman mesafeni koy sadece zor durumds kaldiginda yanlarina gotur cocugun aslinda yakin oturmak alt ust oturmak kotu hatta alt ust oturmaktnsa baska mahellede oturmak daha iyiÖyle de çağırıyor çay içmeye. Halası zaten hergun geliyor yanıma çok düşkün ben annesiyim kızım hangi annesi bilemiyor ki
Hmm baştan mesafe koymadın mi canim benimki de karışmaya çalışır da ben mesafeliyim bide eşimden çekinir kaynanam o karıştırmaz evimizeHergun hergun olmaz ki
Altı ustluyum bı gün eşimle kızımla evimde geçinmek istedim
Onlar torun sevmek için bide çok karışıyor kaynanam
Yok şöle yap böle yap sinirlerim tepeme çıkıyor valla
Koydum o yakın duruyor ben istemiyorum oyle olunca sık sık gelmiyor gelince karisir görümcem karışmaz kendi bildiği yapsın der annesine kızar:)Hmm baştan mesafe koymadın mi canim benimki de karışmaya çalışır da ben mesafeliyim bide eşimden çekinir kaynanam o karıştırmaz evimize
Zor oluyor isteozman mesafeni koy sadece zor durumds kaldiginda yanlarina gotur cocugun aslinda yakin oturmak alt ust oturmak kotu hatta alt ust oturmaktnsa baska mahellede oturmak daha iyi
Anladım canım allah yardımcın olsunKoydum o yakın duruyor ben istemiyorum oyle olunca sık sık gelmiyor gelince karisir görümcem karışmaz kendi bildiği yapsın der annesine kızar:)
Su anda altinci aydan 1 hafta aldik cnm bizKac aylikti bebeler birbirine karisti
Ben bi carsiya gittim geldim ogle yemegi yedim oyle sallaniyorm evdeNerdesiniz kız bayıldınız mi
Cikolatali ekmek yaptim ona bide ayran meyve kuru yemis. Verir teyzesi psylasimci benim oglumgitsinde bir rahatla :) beslenmeden azcik bana verur mi ki ya
Buyrun benim
Nerdesoniz kiiiizzzBuyrun benim
İşler güçler,gelip gidiyorumNerdesoniz kiiiizzz