- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.781
him anladim canim sen dedigimizi yap azar azar yogurt mayala oglusun alissin butun vitaminlerini ordan alir insaAllah kemikli etin varsa onuda az su da kaynat TUZSUZ sadece kemik olmaz etin vitamini de gecmelu suya :)Fatih prematüre doğdu canim onun için emme yutma refleksi gelişmediği için gelişmediği için bide biberona hastanede alıştı
Dönmez mı?nekadar emzirrsen kar cocugun emmek isterse sabah aksam bile yeter senin kafan donuyor mu emzirrken bn 2 yasuna kadr emzirdim ama cektikleyimi bir Allah biliyor
hayirlisi diyelim :) benim cocugaz zor bakcak birini buliyordum simdi de kimseye biakasim yokDönmez mı?
Halim hiç kalmıyor ama bebeğimin sağlığı önemli.
İse basliycam çocuğumu kaynanam görümcem bakacak arada bı annem zaten güzel bakıyorlar ben arada bırakıyorum.
Kaynanam annem emzir diyor kızım emmek istemeyebilir kendi bırakabilir bilemem.
İse başladıktan sora hayatım nasıl olucak bilmiyorum
Tamam kuzum sağolhim anladim canim sen dedigimizi yap azar azar yogurt mayala oglusun alissin butun vitaminlerini ordan alir insaAllah kemikli etin varsa onuda az su da kaynat TUZSUZ sadece kemik olmaz etin vitamini de gecmelu suya :)
mucuuuuks ❤❤❤Tamam kuzum sağol
Doktoru dinle baslama senDoldu kuzum 4 buçuk olcak doktor 5 ken başla dedi ama ne bilim aslında mama yiyen bebek 4 de başlıyo
Geldim kuzum geldimterelelli34 nerdesin kuzum
Niye ki:)hayirlisi diyelim :) benim cocugaz zor bakcak birini buliyordum simdi de kimseye biakasim yok
Oglan okula gidecwk kuzum ondan onu hazirliyom bir yandan ev topluyom kahvalti ettim sofrayi topladim. Beslenme koycam usaga ayy yoruldumterelelli34 bu seferde sen konusmuyin
Yok canim mamayi yiyebildigi kadar vercem diger seyleri gunde 1 2 kez veriyorum sadeceK Kuzum benim canim sen mamayı kestin mi tamamen
Kac aylikti bebeler birbirine karistiYok canim mamayi yiyebildigi kadar vercem diger seyleri gunde 1 2 kez veriyorum sadece
Bende gicik oluyorum oyle bir durumda tepkinizi koyun valla opmeye karsiyim cok seversin uzaktan sev demi amaDün kaynanamla görümcem kızıma mont aldı mont alırken tezgahtar kız kızımı öpüp duruyor rahatsız oldum çektim kendime öpmeye çalışıyo ya bende ters baktım
Ya opmeleri gerçekten rahatsız oluyorum
İlgilendi baya kaynanam çok ilgilendi sanki oğluna kız arıyormus gibi :/
Bende burda durmak istemedim mont aldık çıktık ne bu ya kimsin de kızımı öpüyon
Evet optirmedim bana bakıp gülüyor bende ters bakıyorum anlamıyor bı baktım öpüyor kızdım ya napıyorsunuz sen dedim sinirlendim kavga yapicaktim kizlaBende gicik oluyorum oyle bir durumda tepkinizi koyun valla opmeye karsiyim cok seversin uzaktan sev demi ama
zor zmnimda yanimda olmayani napim . cok ciddi bisey olmadiktan sinra hep kendimle goturuyorum hastaneye bile nadiren kaynise birakiyorumNiye ki:)
Zaten 4 buçuk kuzum 5 aylık olmaya bise kalmadıDoktoru dinle baslama sen
Aynen bende istiyorum en az 1 buçuk yasa kadar devam etse devam sütü falan ıyi olur yaYok canim mamayi yiyebildigi kadar vercem diger seyleri gunde 1 2 kez veriyorum sadece