kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Fatih prematüre doğdu canim onun için emme yutma refleksi gelişmediği için gelişmediği için bide biberona hastanede alıştı
him anladim canim sen dedigimizi yap azar azar yogurt mayala oglusun alissin butun vitaminlerini ordan alir insaAllah kemikli etin varsa onuda az su da kaynat TUZSUZ sadece kemik olmaz etin vitamini de gecmelu suya :)

nekadar emzirrsen kar cocugun emmek isterse sabah aksam bile yeter senin kafan donuyor mu emzirrken bn 2 yasuna kadr emzirdim ama cektikleyimi bir Allah biliyor
Dönmez mı?
Halim hiç kalmıyor ama bebeğimin sağlığı önemli.
İse basliycam çocuğumu kaynanam görümcem bakacak arada bı annem zaten güzel bakıyorlar ben arada bırakıyorum.
Kaynanam annem emzir diyor kızım emmek istemeyebilir kendi bırakabilir bilemem.
İse başladıktan sora hayatım nasıl olucak bilmiyorum

hayirlisi diyelim :) benim cocugaz zor bakcak birini buliyordum simdi de kimseye biakasim yok

Dün kaynanamla görümcem kızıma mont aldı mont alırken tezgahtar kız kızımı öpüp duruyor rahatsız oldum çektim kendime öpmeye çalışıyo ya bende ters baktım
Ya opmeleri gerçekten rahatsız oluyorum
İlgilendi baya kaynanam çok ilgilendi sanki oğluna kız arıyormus gibi :/
Bende burda durmak istemedim mont aldık çıktık ne bu ya kimsin de kızımı öpüyon

Bende gicik oluyorum oyle bir durumda tepkinizi koyun valla opmeye karsiyim cok seversin uzaktan sev demi ama

Kaynanamla altı ustluyuz de benden memnun olmadığı yüzünden belli ediyor çünkü yardim etmiyorum hiç bişey yapamıyorum hoşlanmıyor kendine hizmetci arıyor herade
Ben kendime eziyet ettirmem zaten ama millete gelinle çok iyiyiz der gibi gösteriş yapıyor
Ama değiliz evde başka dışarda başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…