- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.721
Kiz benzettigin kisilere bak helleée
3 5 kisiye bende ettirsem dedim amaaaa bu siddette tutuyosa kiyamadim kimseye simdiOyle yaa bana dokunmasin sokarim yilan gibi acayip dua ederim
Ozelden nonu yaz canim seninle cok isimiz varToplu beddualarda indirim var
Yok kuzum benim nie kuseyimAyy bende didim kustumu benim canoooomm
Yaz kizim iki torba cimento 20kamyon kum.Ozelden nonu yaz canim seninle cok isimiz var
Bi sahneye bayiliyorummmmYaz kizim iki torba cimento 20kamyon kum.
Yaz kizim iki torba cimento 20kamyon kum.
Acayip acayip tutuyo valla her beni uzmesine biseo luyo haa bi gunde tlf olayindan kavga ettik cok kizdirdi o tlf inssaallah bise olur dedim mangal yakiyodik elimde tlf vardi esimin odun aldim tlf isigiyla odunlari atiyim dedim anaa bi naktim tlf yerde onuda atmisim betona ekranini kirdim patladi3 5 kisiye bende ettirsem dedim amaaaa bu siddette tutuyosa kiyamadim kimseye simdi
Sakin bana kusmeyin nazli bisiyi zatiYok kuzum benim nie kuseyim
GggüuuuuummmmAcayip acayip tutuyo valla her beni uzmesine biseo luyo haa bi gunde tlf olayindan kavga ettik cok kizdirdi o tlf inssaallah bise olur dedim mangal yakiyodik elimde tlf vardi esimin odun aldim tlf isigiyla odunlari atiyim dedim anaa bi naktim tlf yerde onuda atmisim betona ekranini kirdim patladi
BendeeeeBi sahneye bayiliyorummmm
Bide kendimi cek de gorekBendeeeeEki Görüntüle 2070977 buda,diger camimdan manzarammm
Hee valla cidden bilerek atmadim unuttum attim daha ondan once odunlukta dusurduydum soylemediydim bide iki kere dustuGggüuuuuummmm
Yok cekmoyim disardan gozukuyo resimler uye olmayaarda bakarrBide kendimi cek de gorek
Yok cekmoyim disardan gozukuyo resimler uye olmayaarda bakarr
Cennette mi yasiyon kiz sen ben ok severim boyle yerleriBendeeeeEki Görüntüle 2070977 buda,diger camimdan manzarammm