kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Şimdi fatih 'in 4 ay i doldu ya dün ablalarimla arkadaşlarla bir araya geldik benden büyük bi abla var onunda 2 çocuğu var dün dedi başla ek gıdaya ben 3 aylık ken baslatiyodum dedi annemde biz 6 kardeşiz kadın bizi büyütmek için bayağı çaba sarf etti annemde her seferinde başla yavaş yavaş dedi fatihin mamadan midesi bulaniyo sanırım öğürüyo pirinç unu tarzı şeylerde beslemiyo ben ek gıdaya geçersek çorbaları fatih e kemik ilik suyu ile yapcam da sizce geçim mi ek gıdaya???

4 ayini doldurdu degilmi? Yogurt ver ama kendin mayala gunluk. Yavas yavas basla

Ek gıda bence erken emziriyosn ilk 6ay sadece anne sütü şart canım :)
Ben 5.5 aylıkken başladım valla ek gıdaya geçmeye ne merakliymisim
İlk armut verdim kızıma bak hatırlıyorum:)
Bugün tam 10.ayina girdi. 9 bitti:)
Uyumak istemiyor zor uyuttum sabah gece uyanıyor emziriyorum ya emerken uyuyakaliyor o memede uyumak istiyor sora kendi kendine kalkmaya çalışıyor maşallah :)
Ben bitiyorum gece emziriken varya uykulu halde. Bı yanda gözüm açık dusturcem diye korkuyorum rüyamda bile emziriken görüyorum bu sefer kizkm sanıp kocamı tutmusum adam ne yapacağı şaşırdı korktu hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…