- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.741
Uyusunda buyusun minik kuuusssOglusumu salliyorum konuştuk oynadık yoruldu :)
Süper valla tam kafa dinlemelik yerali dagi byrasi canim hemen karsimda :) dagin dibi hep at ciftlikleri dolu :)
Sor yavrucum
Buyur kizum dinliyorum
Şimdi fatih 'in 4 ay i doldu ya dün ablalarimla arkadaşlarla bir araya geldik benden büyük bi abla var onunda 2 çocuğu var dün dedi başla ek gıdaya ben 3 aylık ken baslatiyodum dedi annemde biz 6 kardeşiz kadın bizi büyütmek için bayağı çaba sarf ettiSor yavrucum
burda burdazms rainbow un gbt si bur da mi arkadaslar
Köy mu orası:) oh mis gibi ya bayıldım şu hale.:)BendeeeeEki Görüntüle 2070977 buda,diger camimdan manzarammm
Kuzum sende cevap yaz sorumageldum neslim hanife bugun pek giremicek isleri var
sutun yok mu neden baslamak istiyorsun ki :/Kuzum sende cevap yaz soruma
Kimsin necisin nerdensin :)burda burda
4 ayini doldurdu degilmi? Yogurt ver ama kendin mayala gunluk. Yavas yavas baslaŞimdi fatih 'in 4 ay i doldu ya dün ablalarimla arkadaşlarla bir araya geldik benden büyük bi abla var onunda 2 çocuğu var dün dedi başla ek gıdaya ben 3 aylık ken baslatiyodum dedi annemde biz 6 kardeşiz kadın bizi büyütmek için bayağı çaba sarf ettiannemde her seferinde başla yavaş yavaş dedi fatihin mamadan midesi bulaniyo sanırım öğürüyo pirinç unu tarzı şeylerde beslemiyo ben ek gıdaya geçersek çorbaları fatih e kemik ilik suyu ile yapcam da sizce geçim mi ek gıdaya???
Canim fatih emmedi sütüm vardı da o emmeyince de kesildisutun yok mu neden baslamak istiyorsun ki :/
ben zımıs :) 23 yasindayim 1 kizim ya sen ? ^^Kimsin necisin nerdensin :)
Ek gıda bence erken emziriyosn ilk 6ay sadece anne sütü şart canım :)Şimdi fatih 'in 4 ay i doldu ya dün ablalarimla arkadaşlarla bir araya geldik benden büyük bi abla var onunda 2 çocuğu var dün dedi başla ek gıdaya ben 3 aylık ken baslatiyodum dedi annemde biz 6 kardeşiz kadın bizi büyütmek için bayağı çaba sarf ettiannemde her seferinde başla yavaş yavaş dedi fatihin mamadan midesi bulaniyo sanırım öğürüyo pirinç unu tarzı şeylerde beslemiyo ben ek gıdaya geçersek çorbaları fatih e kemik ilik suyu ile yapcam da sizce geçim mi ek gıdaya???