KK Popstarını Arıyor

kızlar mesela youtube da karaoke şarkılar diye arattığınızda bir çok şarkı çıkıyor hihoyyyt

çok eğlenceli bi yarışma oldu ben sölücem şarkının kareokesini buldum bi tek eşimin iş yerinden mikrofunu getirmesi kaldı:sm_cool: bide şu hastalığıımı atlatmam

ayy nerden bildin, ben öyle yapıcaktım, ipliğim pazara çıktı :kedi:

ayy gitar mı çalıyosun yoksa delikafadulden
o arada bişi de mırıldanıver işte kız

kız yok sesim kötü benim eyvahedigeldismile ama çalarım bunun yanısıra keman ve mandolin de çalıyorum [/B]

kız yok sesim kötü benim eyvahedigeldismile ama çalarım bunun yanısıra keman ve mandolin de çalıyorum [

ya banada anlatın şu kareoke neyin nesıfisfisfis
verdiğiniz linke tıkladım kareokeye ait bişey göremedim:sm_confused:
yani orda şarkı çalıcak bize tek gerekli şey mikrofonmu olucakbilmiyorumkismile

canım anlatayım o verdiğim link var ya orda altyapılı yami sadece müzik olan şarkılar var sen onlardan birini, seçip indiricen sonra o çalacak mikrofandan sen şarkını sölicen pc de kayıt edicek donatılarda var kaydetmek için program yani bu akdar basit kareokede sen sölüyosun müzik arkada çalıyo kareokede bu cnım aynı şey yani

Benim sevgilimin evinin bir odasında studyo aletleri var kendisi rapçi olurdakaydirigubbakcemile3

Keşke evi burda olsaydı yada ben İzmirde olsaydım ne güzel söylerdim bir Türk sanat musikisiii o da düzenlemesini yapardı boshayallersmile
Müzik ve benim sesim hiphop ve tempooo :sm_cool:

Benim sevgilimin evinin bir odasında studyo aletleri var kendisi rapçi olurdakaydirigubbakcemile3

Keşke evi burda olsaydı yada ben İzmirde olsaydım ne güzel söylerdim bir Türk sanat musikisiii o da düzenlemesini yapardı boshayallersmile
:dance::dance:

hadi medusa cicim dogruları söyle canın sevgilini görmek istiyor yarışmamızı bahane etmeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

oyy çenecim jürim benim... olumunekankayizsmile
aslında bebeme söylediğim ninniylen yarışmak vardı ama acıdım sana.
nasılsa benim sabi henüz isyan edecek duurmda değil, eli mahkum dinliyor beni ama sana bu eziyeti yapmaya içim elvermedi..:roflol:
ayyy dur şimdi aklıma geldi benim oğlan dünden beri kusup duruyor, acaba bunun benim ninniyle alakası olabilir mi ki?? :uhm:

nasılsa benim sabi henüz isyan edecek duurmda değil, eli mahkum dinliyor beni ama sana bu eziyeti yapmaya içim elvermedi..:roflol:
ayyy dur şimdi aklıma geldi benim oğlan dünden beri kusup duruyor, acaba bunun benim ninniyle alakası olabilir mi ki?? :uhm:
:roflol::roflol:sen çok yaşa emii kız yok canım henüz sesin güzelmi çirkinmi olduğunu ayıredemiyo sadece bi ses işte sende ninnin tamamını söleme canım sesine ne yatkınsa onu söle sırnaşık şey

kız yok sesim kötü benim eyvahedigeldismile ama çalarım bunun yanısıra keman ve mandolin de çalıyorum [

oo harikasın şekerim, sen gel tıngırdat ben de mırıldanayım madem :lepi:

kızlar bi site buldum kareoke şarkılar var bayada geniş hani bulamayanlar için yardımcı olurki bayada şarkı var

Yerli MD Altyapılar - Keyfi Müzik

site buu bakın

süper canım hihoyyyt

videomu yollancak yoksa sadece ses kaydımı opuyorumnanaktan

video daha kolay geldi bana, ama sadece ses kaydı gönderebiliyosan öyle de olur canım...

canım youtube da yazsan da bulursun bişeyler
karaoke şarkılar yazıp aratınca geliyo hihoyyyt

bahane bulma, gel işte stüdyodan çıkmana gerek yok :))

ahh sabim benim :asigim:
ilk kelimesi anne sus olcak çocuğun :roflol:
benim kadar bülbül olmanı beklemiyoruz ama şekerim, sen katıl yine de olumunekankayizsmile

cene bak dıyom acıkca cocuk şarkısı ıle katılcam bugun okulda denemeler yapdım :hulya:

cene bak dıyom acıkca cocuk şarkısı ıle katılcam bugun okulda denemeler yapdım :hulya:

karcım şekerim daha dün annemizin kollarındayımı sölicen yoksadelikafadulden...ay bu yarışmanın sonunu harbi harbi merak ediyom yaa

Arkadaşlar ben okuyacağım şarkının demosunu,altyapısını bulamadım:Sohaoldumsmile
Şimdi ben altyapısız mı okuyacağım.Altyapı olmadan sahneye çıkamamkaydirigubbakcemile3
Cidden ne yapacağım bilmiyorum??boshayallersmile

tamam şekerim baltalar elimizde uzun ip belimizde :dance:

Arkadaşlar ben okuyacağım şarkının demosunu,altyapısını bulamadım:Sohaoldumsmile
Şimdi ben altyapısız mı okuyacağım.Altyapı olmadan sahneye çıkamamkaydirigubbakcemile3
Cidden ne yapacağım bilmiyorum??boshayallersmile

bulursun kız, buluruz, ama illa da olması şart değil , o da var yani olumunekankayizsmile

kızlar isteyen karaoke yapsın isteyen enstrüman eşiliğinde okusun dedik ama
isteyen de çıplak sesiyle katılsın, tamamen özgürsünüz şekerlerim :dance:

X