- 24 Ağustos 2009
- 1.834
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şu hastalığı atlamam için elimden gelenin fazlasını yapıyorum en azından sesim düzelse yeterli kaçırmam inş yarışmayı guclubacismile
imageshack'a nasıl video yüklendiğini paylaşabilir misiniz :uhm: üye oldum ama işin içinden çıkamadım bi türlü kafamçokkarıştı
şimdi canım öncelikle sesini kameraya yada telefonuna kaydediyosun sonra pc ye atıyosun ...netten imageshack a giriyosun ordan borowse butonunu tıklıyosun sonra gözattan sesini pc de nereye kopyalamışşın orayı bulup onu indiriyosun indirme tamamlandıktan sonra sana http yle başlayan bi link veriyo o linki alıp çenebaza yolluyosun..umarım açık bi şekilde yardımcı olmuşumdur...resim koymayı denedim ama beceremedim...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
browseyi buldum ama gözat dediğimde sadece jpg. görüyo yani ses veya videoları görmüyo :sinifsinif:
browseyi buldum ama gözat dediğimde sadece jpg. görüyo yani ses veya videoları görmüyo :sinifsinif:
valla ben de imagesckten video yüklendiğini ilk kez duydum olmuyo sanırım
sesime güvenirim ama bilmiyorm yani =) güzel yarışma
bide her telden mi olucak belli bi kuralı yok mu
canım gözate dediginde alt alta dosya adı dosya türü çıkıyo ya dosya türünde images yazıyoya onun yanındaki küçük oktan videoyu tıklayıp indirecen
hee iyi o zaman yarınmı ondan sonraki pazartesimi çok oluyorum ama kaydirigubbakcemile3canım başka bi mesajında sormuşşun önümzdeki pazartesiye kadar katılabilirsin ..çok geçmiş olsun..
canım ordan yükleniyo az önce denedim oldu..her telden olacak istedigin şarkıyla katılabilirsin ...
hee iyi o zaman yarınmı ondan sonraki pazartesimi çok oluyorum ama kaydirigubbakcemile3
fikir anası kimse helal olsun ...kaydirigubbakcemile5
çok hoş bir aktivite bu ..
sesine güvenen arkadaşlar, mutlaka burada yer almalısınız...
şimdiden başarılaropuyorumnanaktan
direk tanısınlar aa tanrıça aso bu die:))ben yalan söylemem aşkıma kızzvarya çok pis gaza geldim allama çekicem sesimi:smiley-cool:ama yollarmıyım orası meçhul:CüvCüv:
tamam söylerim selamınıa.soda hemen izin verir zaten:roflol:
süper düsünmüssünüz canlarım
cok eglencelı ve heycanlı olur kessın
kımbılır nekadar hos sesler vardır
kullaklarımız bayram edıcek desenıze
sımdıden heycanla beklıcem yarısmay
yaşasın yaşasınnnnhihoyyyt
KK daki kısların seslerini duycasssss hehealkisalkisalkis
süper fikir yaa..afferin çene arkıdiş ...:içelim:
benimde sesimin güzel olduğunu derler ve hep okuldayken öğretmelerim hep şarkı söletirirlerdi ama buraya girsemmi girmesemmi bide gribim yaa bu yarışma ne zamana kadar sürecekeyvahedigeldismile
Kim vurursa vursun katilicam heycan geldi cenebaz baska yerdende yukluyebiliriz degilmivideoyu ha buarada boyutu falan varya onasil olcak ben yolim sana aksam hersey tamamsa msj ativerirsin bana okmi canim
ben şu hastalığı atlamam için elimden gelenin fazlasını yapıyorum en azından sesim düzelse yeterli kaçırmam inş yarışmayı guclubacismile
imageshack'a nasıl video yüklendiğini paylaşabilir misiniz :uhm: üye oldum ama işin içinden çıkamadım bi türlü kafamçokkarıştı
valla ben de imagesckten video yüklendiğini ilk kez duydum oluyomuş
sesime güvenirim ama bilmiyorm yani =) güzel yarışma
bide her telden mi olucak belli bi kuralı yok mu
geldim şekerler, öncelikle takipçilerimiz bekleyin, ben de sabırsızlanıyorum hihoyyyt
yarışma kurallarına dönelim kızlar, söylemeyi unutmuşum, şarkıları çıplak sesle söyleyelim, herhangi bir enstrüman veya fonda müzik olmasın, ya da hep birlikte tartışalım isterseniz,
onun dışında imageshack'te browse deyip videoyu seçerken aşağıda images veya video seçiminden video seçelim nalansumun dediği gibi
imageshack dışında herhangi bir şey de olur tabi, o üyelik gerektirmiyor diye dedim hihoyyyt
bu arada özelden mesaj almaya başladım, çok mutlu oldum hihoyyyt