KK Popstarını Arıyor

ha iyi fikir ya popstarimiz eksikti oda olur versin durun bakim becerebilirsim su islemi koyarim gir gir olsun diye tabi ses yok umitlenmeyin valah kimini kocasi kimini sevgilisi vurur benide babam suraciga gomer kiz cenebaz sen bizi oldurtmekmi istiyo delü

Kim vurursa vursun katilicam heycan geldi cenebaz baska yerdende yukluyebiliriz degilmivideoyu ha buarada boyutu falan varya onasil olcak ben yolim sana aksam hersey tamamsa msj ativerirsin bana okmi canim

ben şu hastalığı atlamam için elimden gelenin fazlasını yapıyorum en azından sesim düzelse yeterli kaçırmam inş yarışmayı guclubacismile

ben şu hastalığı atlamam için elimden gelenin fazlasını yapıyorum en azından sesim düzelse yeterli kaçırmam inş yarışmayı guclubacismile

canım başka bi mesajında sormuşşun önümzdeki pazartesiye kadar katılabilirsin ..çok geçmiş olsun..

imageshack'a nasıl video yüklendiğini paylaşabilir misiniz :uhm: üye oldum ama işin içinden çıkamadım bi türlü kafamçokkarıştı

imageshack'a nasıl video yüklendiğini paylaşabilir misiniz :uhm: üye oldum ama işin içinden çıkamadım bi türlü kafamçokkarıştı

şimdi canım öncelikle sesini kameraya yada telefonuna kaydediyosun sonra pc ye atıyosun ...netten imageshack a giriyosun ordan borowse butonunu tıklıyosun sonra gözattan sesini pc de nereye kopyalamışşın orayı bulup onu indiriyosun indirme tamamlandıktan sonra sana http yle başlayan bi link veriyo o linki alıp çenebaza yolluyosun..umarım açık bi şekilde yardımcı olmuşumdur...resim koymayı denedim ama beceremedim...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

şimdi canım öncelikle sesini kameraya yada telefonuna kaydediyosun sonra pc ye atıyosun ...netten imageshack a giriyosun ordan borowse butonunu tıklıyosun sonra gözattan sesini pc de nereye kopyalamışşın orayı bulup onu indiriyosun indirme tamamlandıktan sonra sana http yle başlayan bi link veriyo o linki alıp çenebaza yolluyosun..umarım açık bi şekilde yardımcı olmuşumdur...resim koymayı denedim ama beceremedim...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

browseyi buldum ama gözat dediğimde sadece jpg. görüyo yani ses veya videoları görmüyo :sinifsinif:

browseyi buldum ama gözat dediğimde sadece jpg. görüyo yani ses veya videoları görmüyo :sinifsinif:

canım gözate dediginde alt alta dosya adı dosya türü çıkıyo ya dosya türünde images yazıyoya onun yanındaki küçük oktan videoyu tıklayıp indirecen

valla ben de imagesckten video yüklendiğini ilk kez duydum oluyomuş
sesime güvenirim ama bilmiyorm yani =) güzel yarışma
bide her telden mi olucak belli bi kuralı yok mu

Son düzenleme:
valla ben de imagesckten video yüklendiğini ilk kez duydum olmuyo sanırım

canım ordan yükleniyo az önce denedim oldu..her telden olacak istedigin şarkıyla katılabilirsin ...

geldim şekerler, öncelikle takipçilerimiz bekleyin, ben de sabırsızlanıyorum hihoyyyt

yarışma kurallarına dönelim kızlar, söylemeyi unutmuşum, şarkıları çıplak sesle söyleyelim, herhangi bir enstrüman veya fonda müzik olmasın, ya da hep birlikte tartışalım isterseniz,

onun dışında imageshack'te browse deyip videoyu seçerken aşağıda images veya video seçiminden video seçelim nalansumun dediği gibi

imageshack dışında herhangi bir şey de olur tabi, o üyelik gerektirmiyor diye dedim hihoyyyt

bu arada özelden mesaj almaya başladım, çok mutlu oldum hihoyyyt

fikir anası kimse helal olsun ...kaydirigubbakcemile5
çok hoş bir aktivite bu ..
sesine güvenen arkadaşlar, mutlaka burada yer almalısınız...
şimdiden başarılaropuyorumnanaktan

fikir anası nalansum opuyorumnanaktan
çok güzel olacak delikafadulden

direk tanısınlar aa tanrıça aso bu die:))ben yalan söylemem aşkıma kızz:eek:varya çok pis gaza geldim allama çekicem sesimi:smiley-cool:ama yollarmıyım orası meçhul:CüvCüv:

tamam söylerim selamınıa.soda hemen izin verir zaten:roflol:

alırım oklavamı elime haa :eek:klava:

süper düsünmüssünüz canlarım
cok eglencelı ve heycanlı olur kessın
kımbılır nekadar hos sesler vardır
kullaklarımız bayram edıcek desenıze
sımdıden heycanla beklıcem yarısmay

evet çok güzel eğlenicez inşallah inci tanecim delikafadulden

yaşasın yaşasınnnnhihoyyyt

KK daki kısların seslerini duycasssss hehealkisalkisalkis

süper fikir yaa..afferin çene arkıdiş ...:içelim:

sağol şekerim, fikir benden çıkmadı ama her türlü soru ve sorununuz için yardımcı oliciim buyrunnnnnnnnn

benimde sesimin güzel olduğunu derler ve hep okuldayken öğretmelerim hep şarkı söletirirlerdi ama buraya girsemmi girmesemmi bide gribim yaa bu yarışma ne zamana kadar sürecekeyvahedigeldismile

1 haftamız daha var, haftaya pazartesiye kadar canım

Kim vurursa vursun katilicam heycan geldi cenebaz baska yerdende yukluyebiliriz degilmivideoyu ha buarada boyutu falan varya onasil olcak ben yolim sana aksam hersey tamamsa msj ativerirsin bana okmi canim

ayy kimse vurmaz canımcım olumunekankayizsmile
artiz mi olcan başımıza diyenlere kadınlar hamamında söylicem dersin :roflol:
boyutu farketmez sanırım canlarım çünkü ankette direk linkini vericez, bekliyorum hihoyyyt

hastayken ses biraz da buğulu olur daha güzel olur kız, geçmiş olsun olumunekankayizsmile

az önce anlattım demothycim ama yine anlaşılmayan bir şey olursa anlatırım hihoyyyt

valla ben de imagesckten video yüklendiğini ilk kez duydum oluyomuş

her telden canım, bu ilk yarışma olduğundan kısıtlamıyoruz, bundan sonrakilerde kısıtlarız belki
katıl katıl bekliyorum delikafadulden

geldim şekerler, öncelikle takipçilerimiz bekleyin, ben de sabırsızlanıyorum hihoyyyt

yarışma kurallarına dönelim kızlar, söylemeyi unutmuşum, şarkıları çıplak sesle söyleyelim, herhangi bir enstrüman veya fonda müzik olmasın, ya da hep birlikte tartışalım isterseniz,

onun dışında imageshack'te browse deyip videoyu seçerken aşağıda images veya video seçiminden video seçelim nalansumun dediği gibi

imageshack dışında herhangi bir şey de olur tabi, o üyelik gerektirmiyor diye dedim hihoyyyt

bu arada özelden mesaj almaya başladım, çok mutlu oldum hihoyyyt

bence müzikli olsun seslendiriceğiniz şarkının karaoke versionunu kolaylıkla bulabilirsiniz ya da biri çalar siz söylersiniz...benim fikrim tabi :)

demothycim olabilir aslında daha güzel olur belki, bakalım herkes ne diyecek, kızlar bu konudaki fikrinizi de söylerseniz memnun olucam...

X