KK Popstarını Arıyor

ayy bu site süperrrr...çok sagol nisa nurcummm...
bişi değil canım bazıları kaçırıyo bu siteyi sonra nerden bulucam baksan bulucanda bakan yok burda istediğin şarkıyı bulabilirsiniz bulamadınz istek yapın onlar veriyo siz linki indir söle şarkınıkaydirigubbakcemile2

bişi değil canım bazıları kaçırıyo bu siteyi sonra nerden bulucam baksan bulucanda bakan yok burda istediğin şarkıyı bulabilirsiniz bulamadınz istek yapın onlar veriyo siz linki indir söle şarkınıkaydirigubbakcemile2

süper yaaa ama benim uzun havalarım yok:roflol::roflol:istek verdim bakim geri dönen olacakmı...

süper yaaa ama benim uzun havalarım yok:roflol::roflol:istek verdim bakim geri dönen olacakmı...
bende istek verdim bakalım benden bi önce yazan senmiydin kız yoksam dönerler herhalde dönmezlersede biz döneriz onlara:jeyyar:aklinialirimsmile

bende istek verdim bakalım benden bi önce yazan senmiydin kız yoksam dönerler herhalde dönmezlersede biz döneriz onlara:jeyyar:aklinialirimsmile

ahanda gördüm senin hangi şarkıyı istedigini ama neyse zaten önemli diil çünkü çeneymle ben zaten bilecez kimlerin neyi söledigini..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ses kayıdı olarakta yollucaklar mı
acapella mı?müzikli mi?

tamamen özgürsünüz şekerim, istediğiniz gibi... zemuszemus

ayh çok güzel fikir valla bende katılırım belkizemuszemus

katıl katıl bekleriz canım delikafadulden

ooo leylacığım diyet işlerinden sıkılıp organizatörlüğe mi başladın kaydirigubbakcemile3 süper fikir valla :lepi: şimdi çenebazla senin sesin süperdir ondan yapmışsınızdır bu işi naniknanik

nalanımı bilmem de ben süperim süper, bardaklarını kırıyorum oktav sınırlarını aşan sesimle bayanssulusmile

ahanda gördüm senin hangi şarkıyı istedigini ama neyse zaten önemli diil çünkü çeneymle ben zaten bilecez kimlerin neyi söledigini..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evet işin en zevkli kısmı bize ait aklinialirimsmile

nisanurum bu arada verdiğin link çok güzel, hem bir sürü altyap var, hem isteyebiliyorsun, ellerine sağlık canım, ben o sitenin linkini ilk mesaja koyayım, isteyen baksın oradan hihoyyyt

bende seninkini öğrendim tatlım ama daha sırada bekleyen bir sürü şarkı var bu sadece birisi içlerinden seçicem bakalım
nisanurum bu arada verdiğin link çok güzel, hem bir sürü altyap var, hem isteyebiliyorsun, ellerine sağlık canım, ben o sitenin linkini ilk mesaja koyayım, isteyen baksın oradan hihoyyyt
evet canım bende tesadüfen buldum ama gerçeketn isteyen istediini bualbiliyo evet koy canım herkes baksın

delisiniz siz yaaaa kaydirigubbakcemile3

valla süper fikirmiş... takip edeceğim ama iş yerinde dinleyebilir miyim bilemiyorum...
dinleyebilirsem ben de juride olmaktan keyif alırım ... opuyorumnanaktan

bu arada sanırım 18inde katılım bitecek...
daha sonra buraya eklenecek ve ankete mi açılacak?

şştt birbirinize söylemeyin şarkılarınızı
kimlikler gizli olsun da oy verirken herkes tanıdığına oy vermeye kalkmasın =)
şu an yapıp gönderen var mı acep

Çenebazım canım çok teşekkür ederim sana altyapı için opuyorumnanaktan

ne demek kuzum, aniden misafir geldi, bişey demeden çıkabildim canım, kusuruma bakma emi olumunekankayizsmile

delisiniz siz yaaaa kaydirigubbakcemile3

valla süper fikirmiş... takip edeceğim ama iş yerinde dinleyebilir miyim bilemiyorum...
dinleyebilirsem ben de juride olmaktan keyif alırım ... opuyorumnanaktan

bu arada sanırım 18inde katılım bitecek...
daha sonra buraya eklenecek ve ankete mi açılacak?

böcüm sen de katıl kız aklinialirimsmile
anket açıcaz canım, vaktini de uzun tutarız merak etme, evde dinlersin olumunekankayizsmile

şştt birbirinize söylemeyin şarkılarınızı
kimlikler gizli olsun da oy verirken herkes tanıdığına oy vermeye kalkmasın =)
şu an yapıp gönderen var mı acep

hihi evet kimlikler gizli aklinialirimsmile
şu an herkes stüdyo aşamasında delikafadulden

yok vazgeçtim beni meşhur etme. :umursamaz:
önce doğum sonrası şkle girmeyen fücudumu şekle sokayım, diri ve seksi kıvama geleyim öyle.
yoksa albüm kapağında tek bacağı yırtmaçlı ultra çekici pozları nasıl veririm. bayanssulusmile
tamamen sizin göz zevkinizi bozmamak için yani. aklinialirimsmile

ayyy nese ben kaçam, sevmiştim burda geyik etmeyi ama olmaz..
ciddi bir yarışma aşamasını sulandırıp kovulmayalım sonra..
alsanaalsanasmile

Bende kekligi düz ovada aglarlar sarkisinimi soylim napim?
Simdi sonuc nedir ciplak seslemi soyluyoruz?
Yoksa herkes istedigi gibi Benim islerim buara çok sıkı sutudyoya nasil gircemya?
Ciplak ses olsaydi herkes icin ayni olurdu ama neyse karar verilmis ben ciplak sesle katilicagim icin dezavantajim olucak

yok vazgeçtim beni meşhur etme. :umursamaz:
önce doğum sonrası şkle girmeyen fücudumu şekle sokayım, diri ve seksi kıvama geleyim öyle.
yoksa albüm kapağında tek bacağı yırtmaçlı ultra çekici pozları nasıl veririm. bayanssulusmile
tamamen sizin göz zevkinizi bozmamak için yani. aklinialirimsmile

ayyy nese ben kaçam, sevmiştim burda geyik etmeyi ama olmaz..
ciddi bir yarışma aşamasını sulandırıp kovulmayalım sonra..
alsanaalsanasmile

evet şekerim, çok ciddi bir topik burası aklinialirimsmile
mesaj kaygımız falan var bizim zemuszemus
sen şarkını söyle, gerisini bana bırak kı, ben albüm kapağını potoşoplarım aklinialirimsmile
angelinaralda yaparız sahne ismini de delikafadulden

Bende kekligi düz ovada aglarlar sarkisinimi soylim napim?
Simdi sonuc nedir ciplak seslemi soyluyoruz?
Yoksa herkes istedigi gibi Benim islerim buara çok sıkı sutudyoya nasil gircemya?
Ciplak ses olsaydi herkes icin ayni olurdu ama neyse karar verilmis ben ciplak sesle katilicagim icin dezavantajim olucak

hayvansever bi şarkı olsun kız zemuszemus
danam benim falan gibi bişi mesela opuyorumnanaktan
şekerim herkes istediği gibi takılsın yahu, ama sen de altyapı istersen bana söyle şarkını ben bulurum sana
referansım var bu konuda shekerkızcandy, ona sorabilirsin, tık şarkı elinde sositososito

alt yapi derken ben ozelden yolim hangi sarkiyi soylemek istedigimi ya bulsamda Benim pcnin hoperlolari bozldu nasil birlestircem benya ay katilmim ben eniyi cok dertli bir yarismaciyim ya

soyleyemedim

Düslerde sevdim seni söyleyemedim

Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim

Sana ben siirler sözler büyüttüm

Sana ben baharlar yazlar büyüttüm

Sana ben hummali gizler büyüttüm

Söyleyemedim

sesı dogal olan popstardan bu sarkıyı ıstek olarak ıstıyom..mafoldumben

X