Yerli MD Altyapılar - Keyfi Müzik buna bakın ben burdan baya bi şarkı buldum aralarından seçicem artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerli MD Altyapılar - Keyfi Müzik buna bakın ben burdan baya bi şarkı buldum aralarından seçicem artık
bişi değil canım bazıları kaçırıyo bu siteyi sonra nerden bulucam baksan bulucanda bakan yok burda istediğin şarkıyı bulabilirsiniz bulamadınz istek yapın onlar veriyo siz linki indir söle şarkınıkaydirigubbakcemile2ayy bu site süperrrr...çok sagol nisa nurcummm...
bişi değil canım bazıları kaçırıyo bu siteyi sonra nerden bulucam baksan bulucanda bakan yok burda istediğin şarkıyı bulabilirsiniz bulamadınz istek yapın onlar veriyo siz linki indir söle şarkınıkaydirigubbakcemile2
bende istek verdim bakalım benden bi önce yazan senmiydin kız yoksam dönerler herhalde dönmezlersede biz döneriz onlara:jeyyar:aklinialirimsmilesüper yaaa ama benim uzun havalarım yok:roflol::roflol:istek verdim bakim geri dönen olacakmı...
bende istek verdim bakalım benden bi önce yazan senmiydin kız yoksam dönerler herhalde dönmezlersede biz döneriz onlara:jeyyar:aklinialirimsmile
ses kayıdı olarakta yollucaklar mı
acapella mı?müzikli mi?
ayh çok güzel fikir valla bende katılırım belkizemuszemus
ooo leylacığım diyet işlerinden sıkılıp organizatörlüğe mi başladın kaydirigubbakcemile3 süper fikir valla :lepi: şimdi çenebazla senin sesin süperdir ondan yapmışsınızdır bu işi naniknanik
ahanda gördüm senin hangi şarkıyı istedigini ama neyse zaten önemli diil çünkü çeneymle ben zaten bilecez kimlerin neyi söledigini..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bende seninkini öğrendim tatlım ama daha sırada bekleyen bir sürü şarkı var bu sadece birisi içlerinden seçicem bakalımahanda gördüm senin hangi şarkıyı istedigini ama neyse zaten önemli diil çünkü çeneymle ben zaten bilecez kimlerin neyi söledigini..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
evet canım bende tesadüfen buldum ama gerçeketn isteyen istediini bualbiliyo evet koy canım herkes baksınnisanurum bu arada verdiğin link çok güzel, hem bir sürü altyap var, hem isteyebiliyorsun, ellerine sağlık canım, ben o sitenin linkini ilk mesaja koyayım, isteyen baksın oradan hihoyyyt
Çenebazım canım çok teşekkür ederim sana altyapı için opuyorumnanaktan
delisiniz siz yaaaa kaydirigubbakcemile3
valla süper fikirmiş... takip edeceğim ama iş yerinde dinleyebilir miyim bilemiyorum...
dinleyebilirsem ben de juride olmaktan keyif alırım ... opuyorumnanaktan
bu arada sanırım 18inde katılım bitecek...
daha sonra buraya eklenecek ve ankete mi açılacak?
şştt birbirinize söylemeyin şarkılarınızı
kimlikler gizli olsun da oy verirken herkes tanıdığına oy vermeye kalkmasın =)
şu an yapıp gönderen var mı acep
yok vazgeçtim beni meşhur etme. :umursamaz:
önce doğum sonrası şkle girmeyen fücudumu şekle sokayım, diri ve seksi kıvama geleyim öyle.
yoksa albüm kapağında tek bacağı yırtmaçlı ultra çekici pozları nasıl veririm. bayanssulusmile
tamamen sizin göz zevkinizi bozmamak için yani. aklinialirimsmile
ayyy nese ben kaçam, sevmiştim burda geyik etmeyi ama olmaz..
ciddi bir yarışma aşamasını sulandırıp kovulmayalım sonra.. alsanaalsanasmile
Bende kekligi düz ovada aglarlar sarkisinimi soylim napim?
Simdi sonuc nedir ciplak seslemi soyluyoruz?
Yoksa herkes istedigi gibi Benim islerim buara çok sıkı sutudyoya nasil gircemya?
Ciplak ses olsaydi herkes icin ayni olurdu ama neyse karar verilmis ben ciplak sesle katilicagim icin dezavantajim olucak