KK Popstarını Arıyor

Vaaaavvv sesime güvenmiyorum ama adil jürilerden olacağıma emin olabilirsiniz kızlar...aklinialirimsmile
Fikir anası nalanım canım benimm süpersin valla..opuyorumnanaktan
çenebaz ve nalansu harika bir fikir tebrikler..:lepi:
bu arada
bayıra karşı yatır beni
tırmala beni kaşı beni
şarkısını kim söyleyecek acep...:roflol:

Vaaaavvv sesime güvenmiyorum ama adil jürilerden olacağıma emin olabilirsiniz kızlar...aklinialirimsmile
Fikir anası nalanım canım benimm süpersin valla..opuyorumnanaktan
çenebaz ve nalansu harika bir fikir tebrikler..:lepi:
bu arada
bayıra karşı yatır beni
tırmala beni kaşı beni
şarkısını kim söyleyecek acep...:roflol:

kadisim hoşgeldin canım kaç zamndır görüşemiyoz ..bayır türküsünüde sen çıgırıver bi zahmett:eek::eek:

yok be datlım didim ya ses yok bende...kaydirigubbakcemile3
ben cüriii olacam..:hulya:

teşekkür ederiz kadişim, o şarkıyı ben mi söylesem, ses tonuma gider mi acaba bilmiyorumkismile

cenebaz bence ciplak ses olsun esit olmus olur nerden bulacaz yaw keografi falan bu isler beni bozar fonda sarkiyla katilan avantajli olur bence ciplak ses olsun daha dur kaset vadiyli bizi kandirdin!!

teşekkür ederiz kadişim, o şarkıyı ben mi söylesem, ses tonuma gider mi acaba bilmiyorumkismile

Rica ederim canım sabırsızlıkla bekliyorum yarışmayıı link atmayı unutmayın haber verin lütfenn...opuyorumnanaktan
türküye gelince denemekte fayda var belki gider sesine olmadı halimeyi samanlıkta bastıları söylersin...sırnaşık şey :roflol:

lapinucum çıplak sesle de olur kuzum, ama sen bulamıyosan ben de bulmaya çalışırım
bak şeker kızın şarkısını buldum, indirdim, göndericem kendisine hihoyyyt
kadişim halimeyi samanlıkta basmayalım aman, sonra namus tartışmaları çıkar burda, hiç çekemem zemuszemus

kızlar söylemek istediğiniz şarkı çok zor bulunan bir şarkı değilse bana yazın özelden, bulabilirim sizin için altyapısını...
en azından bulmaya çalışırım yani opuyorumnanaktan

ses kayıdı olarakta yollucaklar mı
acapella mı?müzikli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ooo leylacığım diyet işlerinden sıkılıp organizatörlüğe mi başladın kaydirigubbakcemile3 süper fikir valla :lepi: şimdi çenebazla senin sesin süperdir ondan yapmışsınızdır bu işi naniknanik

ooo leylacığım diyet işlerinden sıkılıp organizatörlüğe mi başladın kaydirigubbakcemile3 süper fikir valla :lepi: şimdi çenebazla senin sesin süperdir ondan yapmışsınızdır bu işi naniknanik

moonserose cim hatlar karıştı herhal leyla degilim aşkumm yasmin...unuttun dimii tabi insan zayıflayınca unutuyo diyetdaşlarınıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

HEEHEEE ay ne güldüm kendi kendimeee :roflol: ben nalan yazdım zannederek leyla yazmışım. mesajı yazarken telefonda depo müdürüm leyla hanımla konuşuyordum ,bende hatlar karışmış ama tahmin ettiğin gibi değil daha vahim :roflol: seni unuturmuyum nalancığım a.s.

kızalr bi kaç sayfa önce bi site adı verdim orda var bulamazsanızda istek yapabiliyosunuz şu şarkının alty yapısını istiyorum die orda baya bi şarkı var ve istediğinizi bulucanızada eminim bi bakın kızlar

X