- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende teklif ettim öle bişeyi ama herkes yapabilcekmiki yani arkada müzik önde senin ses süper olur aslında yani müzikle beraber söylenirse daha hoş bi yarışma olur ama ilk önce kareoke bi müzik olması lazım bunun için programlar var bitane indirdm ama daha beceremdim kullanmayı:roflol:çenem çıplak ses değilde söylediğimiz şarkı arkada çalabilir bizde şarkıcıyla berber söyleyebiliriz meselaCADIARZU
bende teklif ettim öle bişeyi ama herkes yapabilcekmiki yani arkada müzik önde senin ses süper olur aslında yani müzikle beraber söylenirse daha hoş bi yarışma olur ama ilk önce kareoke bi müzik olması lazım bunun için programlar var bitane indirdm ama daha beceremdim kullanmayı:roflol:
extereme bebeğim daha ben izin almış değilim kızbilmiyorumkismilehevesleniyom kendi kendikimezemuszemus
çenem çarkıyı çalmaya başlarız.ayarlardan şarkıcının sesini keseriz,o sessiz sessiz şöylerkötükedihüso:jeyyar:bizde müzik çalınca şarkıcının yerine şarkıyı söyleriz.olmamı öylebenneyaptımki
nolur cüri üyesi ben olam bayanssulusmile
tanrıça(kanka dicektim baktım extreme demişsin)sesim var ama kocem bilion az çok oyar beni allama akannehir
sen hele bi koy seni dinleyek sonra ben izin alma işlemlerine başlim
anca diğer yarışmada alırım sanırım akannehir
ben nası izin alıcam benim deliden onu düşünüyorumeyvahedigeldismile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben sana sölim alamiiicaaannn :roflol:
herkes müzik aleti bulamaz ki çıplak ses olmalı