KK Popstarını Arıyor

çenem çıplak ses değilde söylediğimiz şarkı arkada çalabilir bizde şarkıcıyla berber söyleyebiliriz meselaCADIARZU

en süpperinden süper bi fikir yaaa vereliniortak
sesim olsa bide kocem izin verse koyardım allamaa bayanssulusmile

ayy bu koceler de herşeye muhalefet hıhh :)
extremecim ikna edersen bekleriz billur sesinizi dinlemeyi

tanrıçam kuzum öyle de olabilir...
ayy nasıl yapsak ki ???

çenem çıplak ses değilde söylediğimiz şarkı arkada çalabilir bizde şarkıcıyla berber söyleyebiliriz meselaCADIARZU
bende teklif ettim öle bişeyi ama herkes yapabilcekmiki yani arkada müzik önde senin ses süper olur aslında yani müzikle beraber söylenirse daha hoş bi yarışma olur ama ilk önce kareoke bi müzik olması lazım bunun için programlar var bitane indirdm ama daha beceremdim kullanmayı:roflol:

extereme bebeğim daha ben izin almış değilim kızbilmiyorumkismilehevesleniyom kendi kendikimezemuszemus
çenem çarkıyı çalmaya başlarız.ayarlardan şarkıcının sesini keseriz,o sessiz sessiz şöylerkötükedihüso:jeyyar:bizde müzik çalınca şarkıcının yerine şarkıyı söyleriz.olmamı öylebenneyaptımki

bende teklif ettim öle bişeyi ama herkes yapabilcekmiki yani arkada müzik önde senin ses süper olur aslında yani müzikle beraber söylenirse daha hoş bi yarışma olur ama ilk önce kareoke bi müzik olması lazım bunun için programlar var bitane indirdm ama daha beceremdim kullanmayı:roflol:

anam o kadar uğraşmaya gerek yok ya.winamptan sesini keseriz kim söylüyosa:)müzik baskın olur bizde şarkıya başlarız artis gibiizemuszemus

extereme bebeğim daha ben izin almış değilim kızbilmiyorumkismilehevesleniyom kendi kendikimezemuszemus
çenem çarkıyı çalmaya başlarız.ayarlardan şarkıcının sesini keseriz,o sessiz sessiz şöylerkötükedihüso:jeyyar:bizde müzik çalınca şarkıcının yerine şarkıyı söyleriz.olmamı öylebenneyaptımki

tanrıça(kanka dicektim baktım extreme demişsin)sesim var ama kocem bilion az çok oyar beni allama akannehir

sen hele bi koy seni dinleyek sonra ben izin alma işlemlerine başlim
anca diğer yarışmada alırım sanırım akannehir

tanrıça(kanka dicektim baktım extreme demişsin)sesim var ama kocem bilion az çok oyar beni allama akannehir

sen hele bi koy seni dinleyek sonra ben izin alma işlemlerine başlim
anca diğer yarışmada alırım sanırım akannehir

ben nası izin alıcam benim deliden onu düşünüyorumeyvahedigeldismile

jüri sanırım diger yarışmalarda oldugu gibi kk ahalisi olur ..yani anket açılır...bayanssulusmilebayanssulusmile

kızlar peki o zaman herkes her istediği müziği de eklesin, istediği şekilde

isterse fonda şarkıyı koysun, ama bir şekilde şarkıcının sesini değil kendi sesini duyursun
isterse karaoke yapsın
isterse canlı performansını sergilesin

herkesin kendine kalmış :teytey:

şarkı üstüne söylenirse kişinin sesi karışabilir şarkıyı söyleyenle bence
ama kareoke olabilir aklinialirimsmile

evet bence de karaoke daha güzel olur, ben size biraz karaoke hakkında araştırma yapayım, bakalım nette neler bulabilirim :teytey:

X