Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok eglenceli bir yarisma olacaga benziyor benim nazicane fikrim herkesin ayni sarkiyi söylemesi kim daha güzel söylemisse o secilir haksizlik olmamasi acisindan
cok eglenceli bir yarisma olacaga benziyor benim nazicane fikrim herkesin ayni sarkiyi söylemesi kim daha güzel söylemisse o secilir haksizlik olmamasi acisindan
sağol canım, ayy öyle mi yapsak ki bilmiyorumkismile
ama şimdi zaten az katılımcı buluyoruz bir de kısıtlarsak iyice azalabilir, bu defa özgür olsunlar tamamen
bidahaki popstar elemelerinde öyle yapabiliriz kaydirigubbakcemile3
Grip olmuş yaşlı tavuk gibi bir sesim var..O nedenle yarışmaya katılamayacağım fakat takibinizdeyim ve fikir sahibini de tebrik ederim..Çok hoş olmuş..hadi bekleyelim bakalım.
Haklı bence.boshayallersmile
Çünkü kişinin sesi mesela türküde çok hoş çıkar ama popta sönük kalır..Diğeri ise tam tersi.
zazanın fikri hoşuma gittiohaoldumsmile
Haklı bence.boshayallersmile
Çünkü kişinin sesi mesela türküde çok hoş çıkar ama popta sönük kalır..Diğeri ise tam tersi.
zazanın fikri hoşuma gittiohaoldumsmile
yeni yarismamiz hayirli olsun arkadaslar ben jüri üyesiyim sarki falan söylemeye kalkarsam kötü sesten dolayi aha böyle domates atarsiniz:tomato:
bence cok güzel bir fikirkaydirigubbakcemile5
cenebazcigim seninde emegine saglikopuyorumnanaktan
katilimci olmayacagim icin benim icin fark etmez ama katilanlar acisindan bide söyle bisey var mesela her ay ayri bir kategoride yarissalar cok zevli olur pop star misali:hulya:
Olm pop benim tarzim deelalsanaalsanasmile....sadece Ajdarin cikita muz türküsünü begeniyom-tatlicadiarzu-boshayallersmile
Olm pop benim tarzim deelalsanaalsanasmile....sadece Ajdarin cikita muz türküsünü begeniyom-tatlicadiarzu-boshayallersmile
Yok yahu hafif detonelik var o türküde Nane, nanede kendini geliştirdi o..Sen nasıl söylersin bilemem tabii
Konuyu geyiğe taşıtmayalım Gülsüm Haanıımmm Gülsüm Haanıımnm:tomato:
:Modla geyik yapmak isteyen üye smilisi::roflol:
Ben cok gözel söylerimbayanssulusmile...unuttunmu len...? Sana hülyam hülyam türküsünü cigirdigmi?-tatlicadiarzu-
Vallah cok keyifli bir yarisma olacak...katilmasam bile takip edecegimvereliniortak
banu alkandan güzel söyleyeceğin kesin zaza :roflol:
ama sözleirini unutma sakın, çok zor szöleri var , makamı da zor, ayy çok zor parça seçtin bak kıyak geçelim sana kaydirigubbakcemile3
Ah o Hülya yı böyle 13-14 yaşlarında yeni üye bir kız forumda yazmıştı bağıra bağıra..kızzz sinsii Hülya..Hülyaa neden böyleee diye..Songül'le ne gülmüştük
:Gel beraber takip edek gız smili:
Pati bacaklarımı tırmalarken yazmak çok zor oluyo nan Gülsüm oyalama beni laelaelaelaelae
katılmasam mı ohaoldumsmile
hani katılacaktın :gitme: kopuşlar başladı galiba, bi ben bi nalansum bi satrapim kalıcaz :gitme:
yanlış anlamayın size ağlıyorum :roflol: