KK Popstarını Arıyor

tamamen özgürsünüz şekerim, istediğiniz gibi... zemuszemus

tamamdır.acapella okuduğum bir şarkı yollayabilirim.bu arada kendi bestelerimde var ama aşinalık olmadığı için yollamıyorum.yerimseniben
çenebazım,bir dahaki yarışmaya hemen fikir vereyim,beste yarışması da yapın.şarkılarımızı tanıtalım.:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
soyleyemedim

Düslerde sevdim seni söyleyemedim

Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim

Sana ben siirler sözler büyüttüm

Sana ben baharlar yazlar büyüttüm

Sana ben hummali gizler büyüttüm

Söyleyemedim
sesı dogal olan popstardan bu sarkıyı ıstek olarak ıstıyom..mafoldumben

ay ben de bu şarkıya bayılıyorum sen söleyince hatırladım kızlar ben de istek yapıyom size ben söleyemem bunu büyük ihtimal katletmiim şarkıyı

Süperrr bi fikir ya ben de eklemek isterdim ama benimki izin vermez sesimi kimse duymasın diyebilmiyorumkismileboshayallersmile

soyleyemedim

Düslerde sevdim seni söyleyemedim

Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim

Sana ben siirler sözler büyüttüm

Sana ben baharlar yazlar büyüttüm

Sana ben hummali gizler büyüttüm

Söyleyemedim

sesı dogal olan popstardan bu sarkıyı ıstek olarak ıstıyom..mafoldumben

olsa dükkan senin yavrim kaydirigubbakcemile3

tamamdır.akapella okuduğum bir şarkı yollayabilirim.bu arada kendi bestelerimde var ama aşinalık olmadığı için yollamıyorum.yerimseniben
çenebazım,bir dahaki yarışmaya hemen fikir vereyim,beste yarışması da yapın.şarkılarımızı tanıtalım.:asigim:

fikir sizden uygulamak benden ama tek yarışmacı sen olabilirsin kuzucum olumunekankayizsmile

ay ben de bu şarkıya bayılıyorum sen söleyince hatırladım kızlar ben de istek yapıyom size ben söleyemem bunu büyük ihtimal katletmiim şarkıyı

ben söyleyim o zaman, artık bu şarkıyı kimse sevmesin :roflol:

Ben de acapella okuyabilirim belki...

tamamen özgür iradenizle istediğiniz gibi gönderin, hepsi kabulumuz :1rolleyes:

Süperrr bi fikir ya ben de eklemek isterdim ama benimki izin vermez sesimi kimse duymasın diyebilmiyorumkismileboshayallersmile

ayy sormayın şunlara yahu, izin alırsanız vermezler tabi, sadece söyleyin zemuszemus

Sormuyorum ki ztn cnm söylüyorum ama yokkk sormana gerek kalmadan izin vermez kıskançlık yapıyo nolcaksa sesimdenalsanaalsanasmile belki ünlü olurum diye korkuyodur:roflol:

oyy çeneye bak sen izin alırsanız vermez tabiymiş..sende bendensin anlaşılan az önce eşime dedim sizin okulda mikrofon varmı i var dedi yi getir ozaman dedim napcan ki hiç ya (tabi burda ses bi ton aşagı iniyo )basit bişeyden bahseder gibi kk dases yarışması varda ona katılcam dedim iyide senin sesin güzel degilki dedi en son sananee deyip saçına yapıştıgımı hatırlıyorum....:hulya:kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol:

işte bu :lepi:

bakın gençler işte size örnek :roflol:

evden atılırsanız korkmayın, ben sizi meşhur ederim :teytey:

işte bu da üstün yeteneklerimizi kıskanan koca tiplemesi zemuszemus

kazen abinin yarışmadan sadece haberi var şekerim
siz hele bi yarışın, kazanana benim mincik bi süprizim olcak opuyorumnanaktan

valla benim eşimde ık mık etti dedim yaa ben istiyorum neden assolist olmama engel oluyosun dedim ben senin hiçbişeyine engfel olmuyorum dedimdur azcık vakit ayırayım hem ben güçüklüğümden beri sölerim şarkı daha keşfedemedin beni dedim tamam bee ne halin varsa gör dedi kaydirigubbakcemile3

olmaz tabi delikafadulden
nisanurum rütbene yazmışsın assolistim opuyorumnanaktan
sen popstarımız ol da hediyeni elden vereyim hihoyyyt

gerçi size en güzel hediye kaset zemuszemus
arkasından bi de senaryom var, sinema filminde oynatıcem sizi,
eurovision a bile gönderrim zemuszemus
ayy bana bişeyler oluyo, içime politikacı kaçtı galiba :roflol:

gerçi size en güzel hediye kaset zemuszemus
arkasından bi de senaryom var, sinema filminde oynatıcem sizi,
eurovision a bile gönderrim zemuszemus
ayy bana bişeyler oluyo, içime politikacı kaçtı galiba :roflol:

ayy benimde içime kesin bişe kaçtı bülent ersoy gibi bişi..ayy yoksa sabahki mesajın etkisi hala sürüyomuakannehirakannehirakannehir ay bu simili hiç bu kadar anlamlı yerde kullancagım aklıma gelmezdiii

olmaz tabi delikafadulden
nisanurum rütbene yazmışsın assolistim opuyorumnanaktan
sen popstarımız ol da hediyeni elden vereyim hihoyyyt
ayy yok tatlım bee ben onu öle şakasına yazdım assolistlik nerde ben nerde zaten kazanamamda eğlence olsun işte banada meşkale oldu severimde şarkı sölemeyi öle katilim dedim yoksa iddali değilim sesimin güzel olduğunu diyolar ama hastalığım hala geçmedi zaten aksilik olur hep hakeden kazansın canım eminim burda sesi süper olan bayanlar var sibel candan ebru gündeştende güzel sesli olanlar vardır ben onların yanında sönük kalırım bee bi kaç kişiye dinlettim arkadaşlarımda bu akşam çektiğim deneme şarkımı beğendiler ama bakalım şu hastalığı atlatsaydım iyi olcaktı bakalım daha 1 haftam var inş geçer :Saruboceq:

X