KK Popstarını Arıyor

içimize kaçam kaçana :roflol:
hadi hadi assolistim, hepimizi cebinden çıkaracak gibi bakıyosun :lepi:

Nisanurum:bu cenebaz bizi evden kovduracak eşine sormussun ay cok guldum ne halin varsa gormu dedi?desin bakalim şohret olunca gorecek o!!

Buarada babam duyarsa cenebaz beni kandirdi kaset yapacak derim banane niye ben yanliz yanimki az once şarki doyluyodum genelde hic yapmadigim birseydir babamda dediki bir sarcimiz eksikti dedim sen daha dur arkandan ne firildaklar donuyo haberi yok garibimin

Hayatım benim babam da bana zorla söyletiyorkaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar arayıp telefonda bize şarkı söylesene diyorlar.Gördükleri yerde de söyletmeden bırakmıyorlar:)))

Nisanurum:bu cenebaz bizi evden kovduracak eşine sormussun ay cok guldum ne halin varsa gormu dedi?desin bakalim şohret olunca gorecek o!!

Buarada babam duyarsa cenebaz beni kandirdi kaset yapacak derim banane niye ben yanliz yanimki az once şarki doyluyodum genelde hic yapmadigim birseydir babamda dediki bir sarcimiz eksikti dedim sen daha dur arkandan ne firildaklar donuyo haberi yok garibimin
:roflol::roflol:ayyy çok güldüm yaa valla benle başa çıkamıcana öle dedi garibim ne yapsın ayy ondan korkuyo zaten şöhret olursam ona bakmam diye o yüzden istemiyoda çaktırmıyo köfte:roflol:

evet baba deseydin şarkıcılardan ne eksiğim var halbuki bilse şöhret olucanı işte hep böle olur genç ve saf temiz kızın şarkı sevdası babasının bişiden haberi olmaması sonra tv lerde kızım sana benzeyen biri vardı senmisin o diye sorması işte güzel türkiyemin acı gerçekleri:roflol::roflol:

boyle deli konu zaten ciksa cenebezdan cikarmis :) cok keyifli oalcaga benziyo :))

Vallah sana benzeyen biri demeden pilimi pirtimi toplayip turkiyeye gelmem lazim buarada cenebaz adresini ver kiz nere gitcem ben kandiran sen evden kacan ben sefil olan ben şohret olursam unutmam seni cunku beni sen kesfetin

tovbe tovbe kizlar birde gercekten pcyi acik unutuyomusum yarisma sayfasinda babamda dinliyomus ayyy dusunemiyorum faciyayi!!!
Birseyi binkere dersen olurmus

ayy asmincim aşkol emi :roflol:
niye manyak fikir deyince ben geliyorum aklınıza :roflol:
ne kadar kendi halinde mazbut bir insanım oysa :kedi:

ama daha yarışma yokken şu geyik bile çok eğlendiriyo beni, valla süpersinizi :lepi:

lapinu iyi olursa benden kötü olursa kaderden bileceksen vereyim adresimi :roflol:

ayy asmincim aşkol emi :roflol:
niye manyak fikir deyince ben geliyorum aklınıza :roflol:
ne kadar kendi halinde mazbut bir insanım oysa :kedi:

ama daha yarışma yokken şu geyik bile çok eğlendiriyo beni, valla süpersinizi :lepi:

lapinu iyi olursa benden kötü olursa kaderden bileceksen vereyim adresimi :roflol:

valla son zamanlarda cok dikkatimi cekiosun fazla sekersin ham yapicam seni cokacimcoook

hakikatten eğlence oldu bizede hee Lapinu canım korkma yaa bişi olmaz biz arkandayız gerçi ben bugün aldım kumandayı elime eşime şarkı sölüyorum o sırada annem girdi içeri ne yapıyon kızım çoluğun çocuğun var bide şarkıyamı sardın dedi ayy anne çocuğum varsa ne olmuş şarkı söleyemmi hıh yaptım oda delimisin kızım sen dedi kaydirigubbakcemile3

Shekerkiz senin sesin guzel ha katilipta rezil olmim yav sesine guvenen varsa soylesin beni rezil rusfa etmeyin canim sesin guzelki milet soyle diyo Benim gibi sesin olsa soylerlermi bakalim

ham yap beni asmincim, hap kadarım zati, hemen yutuverirsin :1hug:
ben de seni yirim ama, kim önce davranırsa artık opuyorumnanaktan

Nisanurum ayyy Allah seni napmasin hemi gulme kirizine gir insallah oldum gulmekten eh ne yani cocukta yaparim kariyerde deseydin

Hayatım ben rezil olmayayım belki siz beğenmezsiniz sonra balonmuş dersiniz fısss hava mı alırım ben dekaydirigubbakcemile3

X